Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 29 paź 2005, 23:06
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 23:09
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:10
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 paź 2005, 9:19
Dombroś pisze:A ja prosił bym o ścieżkę dźwiękową z Filmu 13 Dzielnica i Yamakasi.
(Tamakasi sciagalem ale mi bledy wystepuja )
Zgóry dzięki
THEMANIEK pisze:mam prośbe poszukuje muzyki filmowej z filmu MAN ON FIRE i z filmu YAMAKASI doszły mnei słuchy ze jest także film YAMAKASI 2 więc także bym prosił o ta muzykez góry dziekuje naprawde nie moge tego znaleźc albo jak znajduje to nie moge ściągnąc bo jakiś błąd jest...
Kod: Zaznacz cały
http://thepiratebay.orgUchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 10:12
Dzięki, znalazłemUchi_ pisze:A co do Kaliego, to Twój problem jest opisany wcześniej
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 30 paź 2005, 19:27
Narazie masz gola!k@li pisze:PS: Widział ktoś film 'Goal' i Yamakasi 2 w postaci Torrent (czy jak to się mówi Razz) ?
Pozdro.
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 21:00
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 30 paź 2005, 22:13
Też sobie chcialem ten film sciągnąc i niby wszystko fajnie...z tym, że jak wchodze to psize ze sie trzeba zarejestrować...daje zarejestruj i wyskakuje, że limit uzytkowników został przekroczonyM.T. pisze:Narazie masz gola!k@li pisze:PS: Widział ktoś film 'Goal' i Yamakasi 2 w postaci Torrent (czy jak to się mówi Razz) ?
Pozdro.
http://torrent.net.pl/tort.php?ok&id=db ... 5b7cf46a6a
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 31 paź 2005, 0:27
Rozpakowywujesz pierwszy spakowany plik i zapisujesz go w jakimś innym folderze i to wszystko film powinien działać.Jak jeszcze nie wiesz o co chodzi to napisz na gg to ci dokladniej wytlumacze. Pozdrawiamk@li pisze:Mam problem, ściągnęłem sobie goal, jest już 100% i zamisat "ściągam" pisze "wysyłam", wchodze do tego foldera do którego ściągnęłem film a tam mnóstwo plików których nie mozna otworzyc, wie ktoś może o co chodzi?
Pozdro.
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 31 paź 2005, 9:30
Dzięki, właśnie w tym tkwił problem!M.T. pisze:Rozpakowywujesz pierwszy spakowany plik i zapisujesz go w jakimś innym folderze i to wszystko film powinien działać.Jak jeszcze nie wiesz o co chodzi to napisz na gg to ci dokladniej wytlumacze. Pozdrawiam
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 31 paź 2005, 9:56
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 31 paź 2005, 10:08
K@li mógłbyś przesłać mi tego torrenta? sam pliczek...
Bo ja jak chce sie tam zalogować to pizse ze limit użytkowników został przekroczony...
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 31 paź 2005, 10:19
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 31 paź 2005, 11:06
coco pisze:ja torrentów nie chce juz wiecej widziec kiedys wychwalałem pod niebiosa bo sciagało mi nawet po 3 filmy dziennie ale teraz to jest badziewie i tyle miałem na dysku pozapisywanych ponad 200 plików torrentowych z iloscia sedów i perów nie mniejsza niz 150 ostatnio zapusciłem film i nie dosc ze przez tydzin sciagneło mi sie 10 Mb to jeszcze musiałem zrobic formata przez te zasrane torrenty mimo ze jest tam duzo nowosci to i tak jestem zdania ze to BADZIEW duzo lepszy bearshare
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 11:11
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio