Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 27 paź 2005, 13:30
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 28 paź 2005, 13:41
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 28 paź 2005, 18:23
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 28 paź 2005, 18:27
karolix_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 28 paź 2005, 19:54
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 28 paź 2005, 20:06
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 11:08
Możesz podać maila do Jastrzębski Węgiel bo nie moge znależć?Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą
. W końcu polski klub odezwał się
Dziś natomiast aż 3 paczki listonosz dostarczył od: Jastrzębskiego Węgla, FC Groningen oraz reprezentacji Holandii.
Jastrzębski przysłał mi (listem poleconym): 3 fotki Jastrzębie mistrz Polski 2004, gazetkę o Lidze Mistrzów, w której grał w ubiegłym sezonie (zdjęcia klubów, z którymi grało Jastrzębie w grupie, informacje dot. tych klubów), bilet z meczu Jastrzębski-Noliko Maaseik z Ligi Mistrzów (9.2.2005), oraz informator o Pucharze CEV (2002 rok) z 4 kartami drużyn (w tym Jastrzębie), które tam grały.
FC Groningen przysłało w liście list z podziękowaniami oraz 4 fotki drużyny.
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk
Amikowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 29 paź 2005, 12:25
A ciężko wpisać ci w google Jastrzębski WęgielAmikowiec pisze:Możesz podać maila do Jastrzębski Węgiel bo nie moge znależć?Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą
Dziś natomiast aż 3 paczki listonosz dostarczył od: Jastrzębskiego Węgla, FC Groningen oraz reprezentacji Holandii.
Jastrzębski przysłał mi (listem poleconym): 3 fotki Jastrzębie mistrz Polski 2004, gazetkę o Lidze Mistrzów, w której grał w ubiegłym sezonie (zdjęcia klubów, z którymi grało Jastrzębie w grupie, informacje dot. tych klubów), bilet z meczu Jastrzębski-Noliko Maaseik z Ligi Mistrzów (9.2.2005), oraz informator o Pucharze CEV (2002 rok) z 4 kartami drużyn (w tym Jastrzębie), które tam grały.
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk
karolix_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista99 » 29 paź 2005, 14:08
madridista99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 paź 2005, 15:44
najpierw wszedłem na www.pls.pl, tam był link do strony Jastrzębskiego Węgla, wszedłem do działu Kontakt i wyświetlił się mi adres ksborynia@ksborynia.pl i na ten wysyłałemkarolix_FCI pisze:A ciężko wpisać ci w google Jastrzębski WęgielAmikowiec pisze:Możesz podać maila do Jastrzębski Węgiel bo nie moge znależć?Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk![]()
j.augustyniak@ksjastrzebskiwegiel.pl - ja wysyłałem pod ten adres
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 29 paź 2005, 16:41
Henry 007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 20:47
Amikowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 29 paź 2005, 21:01
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 21:23
mi nie chodz i baze klubów ale o strone tak żeby były porady, wzory listów itp.karolix_FCI pisze:www.uefa.com na dole szukacie "Football Europe" i wybieracie kraj
Amikowiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: heniooo » 30 paź 2005, 10:52
heniooo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio