czyli mecz jest 19Bienias pisze:Ja jestem wiarygodnym zrodlemWojtas0001 pisze:Wie ktos moze kiedy sa GD? Bo w kilku zrodlach pisze ze 20 XI, a inni mowia ze 19 XIPotrzebuje jakis wiarygodne zrodlo, najlepiej jakis link. Dzieki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 15 paź 2005, 9:56
czyli mecz jest 19Bienias pisze:Ja jestem wiarygodnym zrodlemWojtas0001 pisze:Wie ktos moze kiedy sa GD? Bo w kilku zrodlach pisze ze 20 XI, a inni mowia ze 19 XIPotrzebuje jakis wiarygodne zrodlo, najlepiej jakis link. Dzieki
Wojtas0001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 15 paź 2005, 10:56
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 8:41
TaDzik.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 paź 2005, 10:54
To, że jest lepszym klubem (ja się z tym nie zgadzam) nie znaczy akurat, że tego dnia wygra z Realem. Ja stawiam na 2:1 dla Królewskich, ponieważ będą grali już prawdopodobnie w najsilniejszym składzie, po kontuzji wróci Ronaldo.TaDzik.pl pisze:Barcelona jest lepszym zespolem ... Wygra z realem zzobaczycie ... Lubie ten klub jestem za nim .. Ronaldinho strzeli 2 bramki w tym meczu)
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 22 paź 2005, 11:10
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 11:40
Przepraszam, czy na tym topicu występują jeszcze jacyś modzi....kolega coraz to pisze nazwę zespołu w ten sposób...to jest jakiś zły nawyk....a wiadomo..złe nawyki trzeba zmieniać..kibic_korony pisze:ale od dwoch lat Barsie
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 paź 2005, 12:30
adekk pisze:i oby Real został w takiej formie, w jakiej teraz się znajduję..będziemy mieli świetne widowisko...
TaDzik.pl pisze:Barcelona jest lepszym zespolem ... Wygra z realem zzobaczycie ... Lubie ten klub jestem za nim .. Ronaldinho strzeli 2 bramki w tym meczu )
barti-bartek pisze:Mi się wydaje, że będzie remis! ale zobaczymy jak będzie chociaż jestem kibicem Królewskich!! Najpierw muszą wygrać z Valencią
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 12:39
Powtórka z rozrywki??:> bo już to chyba wszytko przerabialiśmy..szacunek dla klubów musi być..inaczej nie będzie mowy o normalnej dyspucie..Smithu pisze:Co do samego topicu to mniejsza o tresci przekazywane w sposobie pisanie nazwy klubu F.C. Barcelona. Bardziej martwia mnie tresci przekazywane, badz ich calkowity brak w niektorych postach Dlaczego w Calcio nie maja takich problemow z takim debilizmem No moze przesadzam ale posty typu
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 paź 2005, 0:40
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 paź 2005, 8:03
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 paź 2005, 8:24
Mikusinski pisze:Wtedy Luxe musiał odbudować zaufanie fanów i wygrał 2:0 na wyjeździe z Betisem
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:03
Nie za bardzo zgodze się że w słabym stylu wygrali.Może wielkiej rewelacji nie było ale o słabym stylu to nie mów.Gdyby było powiedzmy 3-2 i przezs cały czas Betis kontrolowałby spotkanie to wtedy można by mówić o słabym meczu.To prawda że Betis gra sałbo w tym sezonie ale Real zawsze miał ogromne problemy z Betisem na ich stadioniebagg pisze:Wątpię żeby odbudował zaufanie fanów wygraną w słabym stylu ze b.słabym w tym sezonie Betis'em.
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 31 paź 2005, 10:11
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:18
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:26
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio