(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 15 paź 2005, 9:56

Bienias pisze:
Wojtas0001 pisze:Wie ktos moze kiedy sa GD? Bo w kilku zrodlach pisze ze 20 XI, a inni mowia ze 19 XI :? Potrzebuje jakis wiarygodne zrodlo, najlepiej jakis link. Dzieki
Ja jestem wiarygodnym zrodlem :wink:
czyli mecz jest 19 :D Super! Dzieki. Krolewscy pokaza, ze sa lepsza druzyna od Barcelony. HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 15 paź 2005, 10:56

No dobra powiem tak ja od zawsze kibicowalem ManUtd, ale od dwoch lat Barsie dlatego poprostu chcialbym zeby wgrala ta oto druzyna. Ale nie myslcie ze nie doceniam Realu jak gra dobrze i z polotem, to tez lubie popatrzec na ten zespol, mam w tym zespole kilku idoli, jednak jesli Real gra przeciwko Barcelonie lub ManUtd to nigdy nie bede mu kibicowal pzdr

Awatar użytkownika
TaDzik.pl
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 8:41

Barcelona jest lepszym zespolem ... Wygra z realem zzobaczycie ... Lubie ten klub jestem za nim .. Ronaldinho strzeli 2 bramki w tym meczu :))

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 paź 2005, 10:54

TaDzik.pl pisze:Barcelona jest lepszym zespolem ... Wygra z realem zzobaczycie ... Lubie ten klub jestem za nim .. Ronaldinho strzeli 2 bramki w tym meczu :))
To, że jest lepszym klubem (ja się z tym nie zgadzam) nie znaczy akurat, że tego dnia wygra z Realem. Ja stawiam na 2:1 dla Królewskich, ponieważ będą grali już prawdopodobnie w najsilniejszym składzie, po kontuzji wróci Ronaldo.

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 22 paź 2005, 11:10

Mi się wydaje, że będzie remis! ale zobaczymy jak będzie chociaż jestem kibicem Królewskich!! :D Najpierw muszą wygrać z Valencią

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 11:40

kibic_korony pisze:ale od dwoch lat Barsie
Przepraszam, czy na tym topicu występują jeszcze jacyś modzi....kolega coraz to pisze nazwę zespołu w ten sposób...to jest jakiś zły nawyk....a wiadomo..złe nawyki trzeba zmieniać.. :lol:

Jeżeli znów jest porusznay problem GD..to i ja mogę dorzucić swoje dwa grosze....wydaje mi się, że Królewscy zagrają już w najlepszym składzie...nie jest mi wcale z tym dobrze...martwię się..martwię i zastanaiwam czy BarCa zdoła się wykurować...czy zdąży wyjść z tego dólka , w którym teraz się znajduje...czy zdołają się zgrać...mam nadzieje, że takk...najbliższą okazją do tego będzie potyczka z Pampeluną...trzymam kciuki...i oby Real został w takiej formie, w jakiej teraz się znajduję..będziemy mieli świetne widowisko... 8)
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 paź 2005, 12:30

adekk pisze:i oby Real został w takiej formie, w jakiej teraz się znajduję..będziemy mieli świetne widowisko...

Prawdziwy kibic futbolu - Halla ! :D

Co do samego topicu to mniejsza o tresci przekazywane w sposobie pisanie nazwy klubu F.C. Barcelona. Bardziej martwia mnie tresci przekazywane, badz ich calkowity brak w niektorych postach :? Dlaczego w Calcio nie maja takich problemow z takim debilizmem :? No moze przesadzam ale posty typu
  • TaDzik.pl pisze:Barcelona jest lepszym zespolem ... Wygra z realem zzobaczycie ... Lubie ten klub jestem za nim .. Ronaldinho strzeli 2 bramki w tym meczu )
    barti-bartek pisze:Mi się wydaje, że będzie remis! ale zobaczymy jak będzie chociaż jestem kibicem Królewskich!! Najpierw muszą wygrać z Valencią

Niszcza moja wizje tego tematu i w ogole swiata, quo vadis :?

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 12:39

Smithu pisze:Co do samego topicu to mniejsza o tresci przekazywane w sposobie pisanie nazwy klubu F.C. Barcelona. Bardziej martwia mnie tresci przekazywane, badz ich calkowity brak w niektorych postach Dlaczego w Calcio nie maja takich problemow z takim debilizmem No moze przesadzam ale posty typu
Powtórka z rozrywki??:> bo już to chyba wszytko przerabialiśmy..szacunek dla klubów musi być..inaczej nie będzie mowy o normalnej dyspucie.. 8) co do bezsensownych postów to zgadzam się z Tobą w 100% chyba pierwszy raz na tym forum..ale chyba o to chodzi..forum ma łączyć a nie dzielić...przecież wszyscy jesteśmy socios .... 8) tyle że mamy inne gusta... :lol:
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 paź 2005, 0:40

Mysle ze akurat na tym forum nie ma zadnego socios

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 paź 2005, 8:03

Fani tych klubów już nie mogą się doczekać potyczki najbardziej znienawidzonych drużyn. U buksów zapewne będę stawiał na Real, ponieważ grają u siebie i będą mieli większe szanse na wygranie(pamiętamy jak to był w zeszłym sezonie, gdy Katalończycy grali u siebie wygrali, a gdy Królewscy grali na swoim, pokonali Blaugranę). Jednak Real gra w kratkę. Njapierw pewnie pokonali norweski Rosenborg, a poźniej przegrali 1:3 z Deportivo. Co się stało???? :? Wtedy Luxe musiał odbudować zaufanie fanów i wygrał 2:0 na wyjeździe z Betisem.

Barcelona po słabym początku sezonu(kilka remisów ze średniakami)ale naszczęście zaczyna wygrywać i wchodzi w rytm, czego pokazem jest rozbicie Realu San Sebastian aż 5:0.

Więc myślę, że albo będzie rezultat remisowy, albo wygra Real.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 paź 2005, 8:24

Mikusinski pisze:Wtedy Luxe musiał odbudować zaufanie fanów i wygrał 2:0 na wyjeździe z Betisem

Wątpię żeby odbudował zaufanie fanów wygraną w słabym stylu ze b.słabym w tym sezonie Betis'em.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:03

bagg pisze:Wątpię żeby odbudował zaufanie fanów wygraną w słabym stylu ze b.słabym w tym sezonie Betis'em.
Nie za bardzo zgodze się że w słabym stylu wygrali.Może wielkiej rewelacji nie było ale o słabym stylu to nie mów.Gdyby było powiedzmy 3-2 i przezs cały czas Betis kontrolowałby spotkanie to wtedy można by mówić o słabym meczu.To prawda że Betis gra sałbo w tym sezonie ale Real zawsze miał ogromne problemy z Betisem na ich stadionie :wink: 2 bramki przewagi to nie jest mało :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 31 paź 2005, 10:11

Temat GD musi się trochę w końcu troche ożywić...Jak widać po formie obu klubów może być ciekawie...cieszy mnie wysoka forma Barcy..oby tak dalej..jednak w Barcie potrzebne jest lekkie przetasowanie w składzie..chociaż jak mówi przysłowie "lepsze jest wrogiem dobrego"..więc decyzja o tym jest dość niejasna..wszytko zależy od Franka...a forma Realu?? no cóż ostatnio wygrali z Betisem..ale czy ta wygrana jest jakimś odnosnikiem formy Królewskich...Betis ostatnio nie zaliczył jeszcze żadnego udanego meczu..na pewno duży wpływ mają nieobecności Joaquina i Melli...chciałbym żeby obie drużyny były w najwyższej formie..bo to przecież Gran Derby są najlepszymi, najbardziej elektryjuzącymi, najbardziej znanymi derbami na świecie..i muszą tę opinię podtrzymać... 8)
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:18

Jeżeli chodzi o postawę Realu w GD to bardzo wiele zależy od tego czy zagra Ronaldo. Absencja tego zawodnika to olbrzymia strata dla Realu co widać wyraźnie w ostatnich spotkaniach. IMO Ronaldo znaczy dla Realu tyle ile dla Barcelony Ronaldinho. Ciekaw jestem także co zagra Robinho (o ile zagra). Chciałbym zobaczyć na boisku Messiego i Robinho. To byłby niewątpliwie dodatkowy smaczek. Jeżeli Rijkaard nie wystawi Leo to fuera Rijkaard :lol: Deco pewnie zagra, ale ostatnio był bez formy więc gdyby zagrał od początku van Bommel to nic by się nie stało chyba. Eto'o strzeli coś na pewno. Oby Valdes nie zagrał tak tragicznie jak podczas ostatnich GD.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:26

Również bardzo chciałbym zobaczyć Robinho - Messiego ale to zależy od trenerów a nie od nas niestety.Ciekawe kto okazałby sie lepszy z tych dwóch niewątpliwie wielkich talentów.Jeśli Ronaldo i Bestia zagrają to za bardzo nie wydaje mi sie aby Robson zagrał ale zobaczymy.Ronaldo-Eto'o Valdes - Casillas Zidane - Ronaldinho ładne parki się szykują.Już naprawde nie moge sie doczekać Gran Derby :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”