A jak u rywali jest błąd na ich korzyść to tacy najwięcej płaczą

League
Sawyer
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 23 lis 2019, 17:06
z tych twoich postów to raczej ciężko domyślić się czegokolwiek.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 lis 2019, 17:08
No wlasnie, siedź cicho, bo juz kilka razy zauważyłem, ze bezsensownie przytakujesz innym, którzy jadą po kibicach Juve, i to często nawet tym, którzy Ciebie maja za gówno
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2019, 17:09
Mam płakać z tego powodu? Zastanawiam się czy sędzia mógł wrócić do tej sytuacji bo akcja już trochę trwała. Jeśli nie to błąd nie jest wielki bo mógł tego po prostu nie zauważyć
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 lis 2019, 17:10
Ciężko nie srac gdzie już jest nasrane.Sawyer pisze:No wlasnie, siedź cicho, bo juz kilka razy zauważyłem, ze bezsensownie przytakujesz innym, którzy jadą po kibicach Juve, i to często nawet tym, którzy Ciebie maja za gówno. Na prawdę lepiej czasem milczeć niż srać we własne gniazdo.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 lis 2019, 17:11
Diamen23
Sawyer
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 lis 2019, 17:22
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 lis 2019, 17:58
I to też dobre pytanie, bo akcja trwała dalej z pół minuty albo lepiej i pewnie nikt by tego nie wylapal, gdyby nie gol. Nie była to nawet kontra. Ot nieodgwizdana ręką w środku pola. Dla mnie dużo większym błędem był ten karny za rękę Khediry, bo rzeczywiście jak daleko powinien sędzia wrócić przez drobne przewinienie? Przecież ta ręka nawet nie wiem czy była celowa, wcześniej wybił ją czysto wslizgiem, a ręką zagrał padające. Ze zagrał, nie mam wątpliwości ale chętnie zobaczyłbym całą akcję jeszcze raz.(L)oczkerson pisze: ↑23 lis 2019, 17:09A i jeszcze jedno. Ta ręka Cuadrado. Po prawdzie to jej nie wyłapałem. Teraz patrzę na powtórkę bramki i mimo iż video zaczyna się 18 sekund przed bramką nie ma tej sytuacji i piłka nawet nie jest blisko tego sektora boiska. Ile trzeba by się cofnąć by unieważnić tą bramkę?
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 lis 2019, 18:06
Może ile chce, ale w obrębie jednej akcji, a akcja trwa od przejęcia piłki. Jeśli Cuadrado zagrałby piłkę ręką i podał do kolegów, którzy klepiąc nawet 2 minuty w końcu wpakowaliby piłkę do bramki to sędzia miałby podstawy do użycia Varu i zdecydowania czy ta ręką powinna zostać uznana za przewinienie i w efekcie anulować gola. Natomiast piłkarze Atalanty dotkeli piłkę i to w momencie ich kontaktu z piłką zaczyna się akcja bramkowa, którą mógł rozpatrywać VAR. Tyle w kontekście przepisów. Natomias zdroworozsądkowo to trzeba być nieźle zaślepionym by uznać, że z tego powodu należy anulować gola.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 lis 2019, 19:02
Sarri: Ronaldo has this little problem that is above all affecting him in training as he’s struggling to train consistently. Bernardeschi had a knock in his diaphragm and couldn’t breathe, Costa came on and immediately had a slight adductor issue so we hope that’s not serious either
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lis 2019, 20:49
O, skoro to tak wyglada to gol prawidlowy. A psy i jeden puppy niech szczekaja.(L)oczkerson pisze: ↑23 lis 2019, 17:22Edit: Sprawa jest jasna. Pomiędzy ręką Cuadrado, a golem Higuaina piłkarze Atalanty mieli kontakt z piłką. Czyli zagranie ręką nie poprzedzało bezpośrednio bramki, a wiec VAR nie mógł anulować bramki. Ręka nie była w trakcie akcji bramkowej
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio