(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 paź 2005, 10:33

Wie ktoś gdzie bedzie relacjonowany ten meczyk . :) Jak patrze to w Niedziele 19 X o 17 jest liga polska wiec okolo 19 15 powinna byc Liga + Ekstra . powinna sie skonczyc okolo 21 . Tylko że Gran Derby sąo 22 i przez ten czas mogą dać Jakis mecz ligi wloskiej lub Francuskiej :? I zrobić powtorkę GD o polnocy. Poniewaz na zywo bedzie na C+2 :x

Obym sie bylil opnieważ nie posiadam 2 :?

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 31 paź 2005, 10:41

tak..jest wiele podtekstów..wiele dodatkowych smaczków, które czynią te spotkanie jeszcze bardziej elektryzującymi całą piłkarską Europę....Messi vs. Robinho czy też pojedynek młodych trenerów, którzy "rządzą" najświetniejszymi klubami w historii futbolu..dodatkowo pojedynek Ronaldinho z Brazylijczykiem w ekipie Realu Ronaldo...zdania będą podzielone...zależy jeszcze od tego w jakiej dyspozycji na boisko wybiegnie Ronaldo...bo to że wybiegnie to jestem prawie pewny..przeczucie 8)
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:52

Również mi się wydaje, że sztab Realu poruszy niebo i ziemię (a może nawet i całą federację :lol: :twisted: :wink: ), aby tylko Ronaldo mógł zagrać. Ten zawodnik ma to do siebie, że nie musi grać wspaniale. Może się wydawać bez formy, ale strzelenie bramki nie stanowi dla niego problemu. Eto'o czasem potrzebuje 5 setek (przed meczem na odwagę :wink: ), aby strzelić gola. Ronaldo potrzebuje jednej dobrej (nawet nie 100%) sytuacji i może trafić. On zawsze jest groźny dlatego bez względu na dyspozycję jego występ w GD będzie znaczącym wzmocnieniem Realu.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 11:02

Niggaz pisze:Eto'o czasem potrzebuje 5 setek (przed meczem na odwagę
:lol: :lol: No to i tak ładnie gra po pijaku szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem :wink:
Ronaldo jest takim typem zawodnika że bardzo rzadko zagra cały dobry mecz.Wystarczy ejdna dokładna piłeczka i wie co z nią zrobić.Nie ma an świecie zawodnika który kończyłby kazdą akcje :wink: El Fenomeno równiez potrzebuje paru akcji żeby w relacji Live na RealMadryt.pl napisali GOOOOL DEEEL MADRID :wink: Jestem prawie pewnien że w Gran Derby wystąpi ale w jakiej dyspozycji będzie tego nikt z nas nie wie 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 paź 2005, 12:57

kaczy pisze:Wie ktoś gdzie bedzie relacjonowany ten meczyk . :) Jak patrze to w Niedziele 19 X o 17 jest liga polska wiec okolo 19 15 powinna byc Liga + Ekstra . powinna sie skonczyc okolo 21 . Tylko że Gran Derby sąo 22 i przez ten czas mogą dać Jakis mecz ligi wloskiej lub Francuskiej :? I zrobić powtorkę GD o polnocy. Poniewaz na zywo bedzie na C+2 :x

Obym sie bylil opnieważ nie posiadam 2 :?

Z tego co ja slyszalem(nie jest to wiadomosc na 100%) to GD ma sie odbyc o 20. O transmisje sie nie martw bo c+ zawsze tenmecz dawal na zywca, poza tym w kazdym porzadnym pubie powinni miec platforme sky a tam na bank bedzie mozna obejrzec mecz rundy.

Jedyne co mnie martwi przed GD sa mecze reprezentacji. Boje sie ze nasze gwiazdy moga wrocic z kontuzjami albo przemeczeni(Ameryka) badz tak jak Messi moga nie wyrobic sie na samolot lecacy do madrytu
Poza tym jest duza nadzieja ze na sb wybiegnia jedenastki lidera i vice-lidera

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 01 lis 2005, 9:40

Moę ten plik powinien być w temacie Torrent ale myśle że lepiej bedzie jak tutuaj go wrzuce

Real Madryt vs Fc Barcelona Documentary - zajmuje okło 230 mb czyli historia meczów tych 2 hiszpańskich gigantów!

http://www.megaupload.com/?d=XXAA9OG1 - plik Torrent

P.S nie wiem czy jest jescze dobrze seedowane ale powinno sie jeszcze sciąganąć

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lis 2005, 9:46

Ultras-Sur porażka Barcelony 1:11 z 1941 roku wraz z okolicznościami jest tam przedstawiona :?: Pytam z czystej ciekawości bo trudno mi ściągać torrenty, ale jeżeli jest coś o tym to specjalnie się postaram.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 01 lis 2005, 9:51

Szczerze mwóiać to nie ma pojecia gdyż kończe to sciagać.Możliwe że coś o tym będzie ale nie jest pewien.Troche historii tam na pewno jest o meczach między tymi klubami
Trzeba to mieć :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 lis 2005, 9:58

Ultras-Sur pisze:Nie za bardzo zgodze się że w słabym stylu wygrali

Jak na Real, który się kiedyś oglądało...to to zwycięstwo było w słabym stylu :lol: Ale jak na ten Real - z tego i poprzedniego sezonu...to rzeczywiście może nie w takim słabym stylu

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2005, 10:03

ESPN Classic Sport
Tuesday, November 01, 2005 22:00

Height of Passion - Spain: Real Madrid v Barcelona

The conflict between Catalan and Castilian has raged for many centuries in Spain, and the bitter rivalry of the past is now rekindled in the stadiums.

Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: timon » 01 lis 2005, 12:44

Nie mogę już się doczekać na to wielkie święto. Największa szkoda, że nie zobaczę tego meczu w telewizji na żywo :roll: . W obecnym czasie Barcelona prezentuje się lepiej od Królewskich. Real gra zbyt chimerycznie, jednego dnia przegrywa w fatalnym stylu, drugiego wygrywa. Barcelona tez nie jest tą Barceloną z tamtego sezonu. Brakuje im magii, tego czegoś czym czarowała w tamtym sezonie, jednak mecz z San Sebastian napawa optymizmem... Pozostaje czekać na 19 listopad

Awatar użytkownika
szczytex
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Derby

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczytex » 01 lis 2005, 14:50

No, też coś czuje w kościach że wygra Barca, no ale że meczyk będzie zacięty wszystko się może zdarzyć. W środku pola rozegra się walka o to którzy napastnicy będą mieli więcej przestrzeni. No i w weekend Barcelona już pokazała klase ogrywają Sociedad pięc do jaja.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lis 2005, 16:38

Juz coraz blizej wielkiego świeta czyli GD :D
Jakos nie obawiam sie o ten mecz, bo teraz Barca gra z meczu na mecz coraz lepiej :!: Troche jednak niepokoi mnie fakt ze przed GD grają reprezentacje i czolowi zawodnicy Barcy mogą byc podmeczeni długimi przelotami z Ameryki Pld. do Hiszpani :( ale jestem dobrej mysli i pewnie wszystko bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lis 2005, 17:25

A ja dla odmiany przestrzegam przed hurraoptymizmem. Wystarczy przypomnieć ostatnie GD. Real grał wtedy słabo a Barca dobrze a doskonale pamiętamy jak się skończyło. Wiem, że teksty w stylu 'Gran Derby rządzą się swoimi prawami' są oklepane, ale taka jest prawda. Mecz na SB wszystko zweryfikuje. Tam nikt nie będzie patrzył na aktualną formę drużyn.
Nie mniej jednak sam jestem dość spokojny o wynik konfrontacji :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 lis 2005, 17:33

Niggaz pisze:Tam nikt nie będzie patrzył na aktualną formę drużyn.

Właśnie tak. Nie bedzie nikt mówił Real/Barca przegrał/a bo miał/a słabszy dzień.. A tak naprawde to jest lepszy/a od Barcy/realu.. Ten mecz według mnie pokaże obydwóm klubom w jakiej są formie. I ne bęzie zganiania "a bo nie grał ten,tamten" itd.. Liczą się fakty czyli wynik. Będzie się jeszcze liczyła odrobinka szczęścia :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”