Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 paź 2005, 10:36
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 27 paź 2005, 10:39
STRUMYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 paź 2005, 17:57
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 27 paź 2005, 18:09
snake pisze:Stalo sie tak dlatego mniedzy innymi ze sedzia nie zaliczyl jednego gola Betisowi. Pokazal czerwone kartki Joaquinowi y Melli i podyktowal niesprawiedliwy rzut karnt dla Villarealu, ktory spudlowali i nie wiadomo dlaczego sedzia kazal go powtorzyc i tym razem pilka trafila do siatki
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 paź 2005, 19:09
to kolejny raz sedzia sie nie popisałPokazal czerwone kartki Joaquinowi y Melli i podyktowal niesprawiedliwy rzut karnt dla Villarealu, ktory spudlowali i nie wiadomo dlaczego sedzia kazal go powtorzyc i tym razem pilka trafila do siatki.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 paź 2005, 19:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 paź 2005, 22:37
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 28 paź 2005, 22:44
I to jest denerwująceluk1208 pisze:Federacja nie anulowała kartek dla dwóch zawodników Betisu Joaquina i Melliego sytuacja wydaje sie byc tym dziwniejsza ze obaj wylecieli za to co Beckham czyli krytykowanie sedziego Tylko federacja kolejny raz zrobiła z siebie psmiwisko i nie anulowali kartek bo poco????? lepiej niech rywal Realu bedzie osłabiony
Szkoda tym berdziej Joaquina bo jak grał z Realem to zazwyczaj rozgrywał kapitalne spotkania, a tym razem oglądnie sobie meczyk z trybun
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 paź 2005, 22:53
Barcelona na 110% nie kupi Joaquina. Bo i po co? Poza tym Joaquin jest alma blanca podobno (choć swego czasu zmieniał zdania jak rękawiczki).Dombroś pisze:chyba że go kupi Barca
Nie dziwie się, że nie znasz. Ja też nie znam Melliniego. W Betisie gra za to nie jaki Melli. Melliego to ja znam.Dombroś pisze:A co do Melliniego to pewno strata dla trenera Betisu ale ja osobiście nie znałem takiego gracz
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 paź 2005, 23:53
Denerwujace jest to, ze wypowiadacie sie jakbyscie stali w odleglosci pol metra od kazdej z tych sytuacji i moglibyscie z pewnoscia powiedziec - stalo sie to i to, powiedzieli to i to... a tak rozpisujecie sie juz trzeci dzien o tym samym w zasadzie wiedzac tyle co nic, suche fakty. to po pierwsze. a po drugie to jezeli federacja anulowalaba wszystkim kartki to bylibysmy swiadkami:Dombroś pisze:I to jest denerwujące
Mysle, ze niewielka, biorac pod uwage ze go nie zna.Dombroś pisze:A co do Melliniego to pewno strata dla trenera Betisu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 14:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 lis 2005, 15:19
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 02 lis 2005, 16:38
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 lis 2005, 17:30
Ja tez bylem w szoku jak ogladalem ten mecz. Pomyslalem sobie ze ten mecz moze byc najciekawszy, wiec obejrzalem wlasnie Betis-Chelsea. Normalnie wierzyc mi sie nie chcialo jak ogladalem jak pilkarze Betisu, ktorzy "sa w kryzysie" pokonuja wielkie Chelsea. Caly stadion Ruiz de Lopera, kibicowal swoim pilkarza ze az mialem ochote na chwile tam sie znalesc i tez troche pokibicowac. To byl prawdziwy "12" zawodnik w druzynie. Szkoda ze Oliveira zostal skontuzjowany.luk1208 pisze:Normalnie jestem w szoku ze Betis wygrał z gwiazdorami z Chelsa
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 02 lis 2005, 17:56
Wielka strata dla Betisu. Aż, 4 miesiące brazylijczyk nie zagra. Ale, jak ktoś widział mecz to wie, że Betis ma jeszcze w składzie młodego 18-letniego Daniego, który może być ważnym ogniwem w zespole Betisu w tym sezonie.snake pisze:Szkoda ze Oliveira zostal skontuzjowany.
AtletiFAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio