Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2020, 17:16
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 lut 2020, 22:51
Skomplikowany układ
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lut 2020, 23:08
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 lut 2020, 23:17
A warto? Kalifornia różni się na tyle kulturowo od nas aby rodzice faktycznie przezyli coś kompletnie innego niż dotychczas zwiedzając Rzym, Berlin czy inne Ateny?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 lut 2020, 23:20
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lut 2020, 23:25
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 lut 2020, 23:31
Ale wspominałem też bezpieczeństwo
Właściwie zależy mi głównie na czymś innym. Może być na podobnym poziomie, ale zupełnie odrębnym od europejskich miast.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lut 2020, 23:36
Morrow
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 lut 2020, 23:39
piotrcies
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 02 lut 2020, 7:33
Nie wiem.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 02 lut 2020, 11:43
Czerwony dystrykt BangkokuKeres pisze: ↑02 lut 2020, 7:33Nie wiem.A co tam jest do zobaczenia?
Nie pojechałem na Phi Phi ostatecznie, na wycieczkę jednodniową kazali się stawić przed 7 rano, a aż tak mnie tam nie ciągnęło, żeby zrywać się tak wcześnie.W wiadomościach mówili, że jak byłem na Phuket, to w tamtym czasie przewieźli jakiegoś Angola z Phi Phi na Phuket z wirusem i kolo ponoć był w stanie agonalnym. Usłyszałem to po tym jak zdecydowałem, że i tak nie jadę.
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 02 lut 2020, 15:25
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 lut 2020, 17:19
Kurde panie, to jest jakaś masakra. Leżąc na łóżku w noc przed wylotem uświadomiłem sobie, że miałem tam jechać [tzn. chciałem do Soi Cowboy, nie wiem czy to jest to samo miejsce] i całkiem mi wyleciało z głowy. Chyba jedyny punkt z wyjazdu, którego nie zobaczyłem...Eyesmon pisze: ↑02 lut 2020, 11:43Czerwony dystrykt BangkokuKeres pisze: ↑02 lut 2020, 7:33Nie wiem.A co tam jest do zobaczenia?
Nie pojechałem na Phi Phi ostatecznie, na wycieczkę jednodniową kazali się stawić przed 7 rano, a aż tak mnie tam nie ciągnęło, żeby zrywać się tak wcześnie.W wiadomościach mówili, że jak byłem na Phuket, to w tamtym czasie przewieźli jakiegoś Angola z Phi Phi na Phuket z wirusem i kolo ponoć był w stanie agonalnym. Usłyszałem to po tym jak zdecydowałem, że i tak nie jadę.
![]()
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio