Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lut 2020, 17:50
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 lut 2020, 17:53
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lut 2020, 17:54
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2020, 18:51
A ty widze dalej nie rozumiesz. Co gorsze, klamales i twierdziles, ze napisalem cos czego nie de facto nie napisalem. W dodatku ty byles jednym z tych, ktorzy cala dyskusje chcieli sprowadzic do zero-jedynkowej farsy, co w istocie jest bledem, glupota i wstretna manipulacja. Forumek.sickstick pisze: ↑20 lut 2020, 17:50Zobaczymy czy Juve wystawi za tydzień rezerwowy skład w meczu z Lyonem, żeby być lepiej przygotowanym do weekendowego spotkania z Interem. Jeśli tak będzie, to znaczy że ozob ma rację.
Jeśli z kolei Juve wyjdzie na Lyon najsilniejszym składem, ryzykując przy tym kontuzje i zmęczenie przed jednym z najważniejszych spotkań w lidze, to będzie znaczyło że ozob robi z gęby kuwetę.
Prosta, zero-jedynkowa sprawa.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 20 lut 2020, 18:57
Jestem tego samego zdania - ten mecz bardziej Valencia przegrała (poprzez swoje wymuszone, eksperymentalne ustawienie) niż Atalanta go wygrała.Tomusmc pisze: ↑20 lut 2020, 12:35Widać, że rzadko oglądasz Atalantewczoraj Valencia się sfrajerzyła, że nie wykorzystała sytuacji, a mieli chociażby sam na sam. Atalanta prze do przodu i wykorzystuje to co ma, bardzo ofensywna drużyna co było wczoraj widać. Obrona nie jest ich najmocniejszą stroną za to z przodu to kocury. Valencia zabawnie wyglądała na ich tle
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lut 2020, 18:59
No to wytłumacz mi po kolei, w końcu nie przeczę twojej tezie, a jedynie mówię że będzie miała okazje się sprawdzić.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lut 2020, 19:01
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lut 2020, 19:04
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lut 2020, 19:09
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2020, 19:10
Wszystko jest czarno na bialym w temacie Juve. Odsylam.
Z przyjemnoscia, a juz szczegolnie w sytuacji, gdy slowa "podrzedny" w calej dyskusji nie uzylem ani raz. Zeby jednak zachowac pewien porzadek dyskusji oczekuje, ze odniesiesz sie wreszcie do tego:
No, chyba ze robisz z geby dupe.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 lut 2020, 19:15
Cel a konsekwencje nieosiągnięcia celu to dwie różne sprawy, apetyt rożnie w miarę jedzenia i to że Juve nie wygra LM i nic się nie stanie a w Realu bedzie większy raban to drugie. Chociaż wcale nie jestem przekonany że w dajmy na to bieżącym LM jak Real nie wygra LM to Zidane zostanie.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lut 2020, 19:20
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2020, 19:23
Nic nie krece i nic nie zaprzeczam poniewaz jak juz zdazyelm zauwazyc slowa "podrzedny" nie uzylem ani raz. Kawa na lawie.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lut 2020, 19:24
Dlatego też zadałem ci pytanie, na które nie raczyłes odpowiedzieć - stąd moje podejrzenia że kręcisz.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2020, 20:39
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio