(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lis 2005, 0:29

Do GD zostalo 11 dni a tu zadnej napinki :wink:
Co do meczu to szkoda ze nie zagra Woody, bardzo liczylem na wystep tego utalentowanego obroncy :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 lis 2005, 1:48

co za roznica, przeciez tam maja samych takich utalentowanych

beny07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beny07 » 08 lis 2005, 12:29

Myślę ,że w meczu będzie remis . Barca będzie grała z kontry , a Real będzie naciskał od pierwszych minut . Sędzia pokaże dużo żółtych kartek. Real obejmie szybko prowadzenie , a Barca w końcówce strzeli gola po ewidentnym błędzie sędziego. Ale mam nadzieję , że wygramy. HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lis 2005, 13:47

Normalnie jasnowidz :D juz ide obstawiac

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2005, 13:51

NIe bedzie remisu. Barca jest ostatnio w gazie - trzela po kilka bramek w meczu, a szans ma bardzo dużo. real niby też ostatnio nie zawodzi jakoś specjalnie, ale zwycięstwo z Saragossa nie było zbyt przykonywujące.
Na pewno obbie ekipy podejda do tego meczu zupełnei niż do zwkłych meczy. W końcu to derby Hiszpanii.
Wydaje mi się, że na obecną chwile w lepszej dyspozycji jest Barca - choć do meczu jeszcze trochę czasu. Zawsze może sie jakaś kontuzja przyplątać [czego nie życzę] bo na jakąś katastrofalną obniżkę formy bym nie liczył

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lis 2005, 14:00

Bienias pisze:Do GD zostalo 11 dni a tu zadnej napinki
Nadrobimy :wink:
Myślę ,że w meczu będzie remis . Barca będzie grała z kontry , a Real będzie naciskał od pierwszych minut . Sędzia pokaże dużo żółtych kartek. Real obejmie szybko prowadzenie , a Barca w końcówce strzeli gola po ewidentnym błędzie sędziego. Ale mam nadzieję , że wygramy. HALA MADRID!!!
Barca z kontry :lol: Bedąc przez 70% czasu gry w posiadaniu piłki kontry nie będą potrzebne. Real może próbować kontrataków bo bez długich podań z pominięciem linii pomocy to chyba nie mają co marzyć o przebrnięciu przez środek pola. Sędzia będzie nasz bo wasza jest federacja. To sprawiedliwy układ. Nie zapominaj o tym.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lis 2005, 14:49

Niggaz pisze:Real może próbować kontrataków bo bez długich podań z pominięciem linii pomocy to chyba nie mają co marzyć o przebrnięciu przez środek pola.

Jak sie nasi poloza to ok nie mam nic przeciwko, no chyba ze wyjdziemy 7 na 11, bedzie dla was jakas szansa.
Niggaz pisze:Sędzia będzie nasz bo wasza jest federacja. To sprawiedliwy układ.

Pf, snisz, oni wszyscy sa pod nasz kontrola, cos ty myslal, ze my jakims innym cudem wygrywamy.
Niggaz pisze:Bedąc przez 70% czasu gry w posiadaniu piłki
No trzeba wam dac ta pilke zebyscie potrenowali, jak juz sobie wezmieszy co nasze znowu oddamy i tak caly czas az bedzie kilka do zera :D

edit

i jeszcze pod napinke

W szkole w Hiszpani pani pyta uczniów:
- Które z was kibicuje Realowi?
Wszystkie dzieci, za wyjątkiem Diego, podnoszą ręce.
Pani:
- A ty Diego, czemu nie podnosisz ręki?
- Bo ja kibicuję Barcelonie!
- Ale dlaczego? - pyta pani.
- Tata kibicuje Barcelonie, mama, starszy brat... To i ja kibicuje Barcelonie.
- Ale Diego, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Na przykład gdyby twój tato był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem, co wtedy byś wtedy zrobił?
- Aaa, wtedy bym kibicował Realowi! :DDD

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lis 2005, 14:58

Smithu pisze:Jak sie nasi poloza
Czyli około 15 minuty. Gruby dłużej nie pobiega.
Smithu pisze:no chyba ze wyjdziemy 7 na 11
7 sędziów na 11 wszystkich osób wystawionych do składu? Przeceniacie swoje możliwości w federacji.
Smithu pisze:Pf, snisz, oni wszyscy sa pod nasz kontrola, cos ty myslal, ze my jakims innym cudem wygrywamy.
Myślałem, że to wasi przeciwnicy przegrywają a nie wy wygrywacie.
Smithu pisze:No trzeba wam dac ta pilke zebyscie potrenowali, jak juz sobie wezmieszy co nasze znowu oddamy i tak caly czas az bedzie kilka do zera
Dokładnie. Jak już sobie popykamy jak na treningu to będziecie sobie mogli wyciągnąć piłkę z bramki Ikera, ale szybko ją oddacie. No i będzie kilka do zera :D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lis 2005, 15:07

Niggaz pisze:7 sędziów na 11 wszystkich osób wystawionych do składu? Przeceniacie swoje możliwości w federacji.

Przeceniamy? W koncu daja nam po kilka karnych na mecz i czerwone kartki dla przeciwnika w kazdej polowie co najmniej 2, nie?
Niggaz pisze:Myślałem, że to wasi przeciwnicy przegrywają a nie wy wygrywacie.

No i tu masz racje, teraz bedzie tak samo ;)
Niggaz pisze:Dokładnie.

Chcecie trenowac Ikera? O nie ma problemu, tylko ostrzegam ciezko wam bedzie strzelic nawet jak zejdzie z bramki.
Niggaz pisze:Gruby dłużej nie pobiega.
On ma strzelac nie biegac 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lis 2005, 15:13

Smithu pisze:Przeceniamy? W koncu daja nam po kilka karnych na mecz i czerwone kartki dla przeciwnika w kazdej polowie co najmniej 2, nie?
Nosz qrde jakby nie patrzeć to masz rację :? Ale kwas :angry2:
Smithu pisze:No i tu masz racje, teraz bedzie tak samo
Nie prawda. Tym razem się akurat myliłem. Będzie inaczej. o!
Smithu pisze:Chcecie trenowac Ikera? O nie ma problemu, tylko ostrzegam ciezko wam bedzie strzelic nawet jak zejdzie z bramki.
Trenować Ikera? To już lepiej powołamy spowrotem ex-barcelonistę Richarda 'przebojowe warzywa' Dutruela.
Smithu pisze:On ma strzelac nie biegac
No ale popatrz. Wątpię, aby miał wystarczająco dużo sił na oddanie strzału z połowy boiska. Musi podbiec bliżej. Sił starczy mu na 15 minut, ale w tym czasie nie zdąży się zbliżyć do pola karnego. Znajdzie po drodze Snickersa i tyle go będziemy widzieli. Taka prawda.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lis 2005, 15:51

Niggaz pisze:Trenować Ikera?

Trening czyni mistrza, co prawda lepszym byc juz nie mozna, ale zawsze cos.
Niggaz pisze:Wątpię, aby miał wystarczająco dużo sił na oddanie strzału z połowy boiska.

Z takim co wy macie na bramce kolesiem to i taki strzal wejdzie.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 lis 2005, 17:26

Smithu pisze:Trening czyni mistrza, co prawda lepszym byc juz nie mozna, ale zawsze cos.

Buhahaha. Smitu masz kaca czy co?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lis 2005, 17:50

Lakier pisze:Smitu masz kaca czy co?

Tak mi się wydaję....że chyba nie w pełni zmysłów był Smitu pisząc to zdanie. Iker owszem bramkarzem jest b. dobrym....ale czy aż tak :lol: . Z pewnością może się wykazać największą liczbą interwencji z tych najlepszych goalkeeper'ów...ale to tylko przez fatalną obronę Real'u :lol: Hala Woody ;)

A co do GD...na chwilę obecną IMHO wygrywa Barca. Są na gazie...strzelają od 2(?) kolejek po 5 bramek na mecz. Ronnie się rozegrał...Messi dostał szansę i świetnie ją wykorzystał. Gdyby jeszcze ten Valdes był dobry :lol: W tym 'bramkarzu' :lol: i braku zdolności taktycznych widzę szansę Galacticos...a jest to szansa naprawdę duża.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2005, 19:25

lol, bez przesady....
VIctor Valdes do najlepszych bramkarzy świata nie należy, ale w końcu to on puścił najmniej bramek w zeszłym sezonie PD i ostatni własny rekord bodajże 4,5 meczów bez straty gola mówi samo za siebie.
Jest najlepszym bramkarzem w Barcie od czasów Zubizaretty.
btw
pamięta ktoś Bonano ? :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lis 2005, 19:36

pamięta ktoś Bonano ? Laughing

To ten, który zatrzymał ostatnio Barce?

SiKor pisze:w końcu to on puścił najmniej bramek w zeszłym sezonie PD

Tylko kogo miał za przeciwnika? Cassilas ze swoją 'genialną' obroną nic nie mógł zdziałać, Valencia po odejściu Benitez'a grała padaczkę. Więc biorąc pod uwagę stan obrony zespołów w Primiera Divison to Barcelona prezentuje się najlepiej. Mimo wszystko. A Victor'a uważam za lekkie nieporozumienie w Barcie. To nie jest zawodnik na ten klub
btw

Pamiętasz bramkę z Valencią?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”