co tylko potwierdza tezę, że Xbox to gowno hehe (:
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 mar 2020, 20:25
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 06 mar 2020, 2:19
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 mar 2020, 8:37
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Curt » 06 mar 2020, 14:09
To nie dla mnie. Wolę grać niż tworzyć. I oczywiście są tam dostępne gry od graczy, ale z tego co widzę, to 99% maleńkie projekciki, które nigdy nie doczekają się ukończenia.
Też jestem zawiedzony, zwłaszcza walka w prawdziwych turach. Mimo to zagram, bo to jednak BG, ale wolałbym "prawdziwą" kontynuację.Jak wrażenia po filmiku z prezentacją trzeciej części Divin... znaczy się - trzeciej części sagi Baldurs Gate?
Ja nie ukrywam, że jestem mocno rozczarowany. Wygląda na to, że studio ma pomysły jak rozwijać mechaniki i rozwiązania znane z serii Divinity, kompletnie nie miało pomysłu na sagę Wrót Baldura, więc traktuję to co się stało jako skok na nostalgię graczy.
Tam nawet lokacje, animacje czy głupie ikony wyglądają jak wycięty fragment Divinity.
Curt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 mar 2020, 20:37
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 08 mar 2020, 20:24
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 mar 2020, 0:10
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 09 mar 2020, 9:40
Jak zobaczyłem to pierwszy raz, to pomyślałem, że pewnie będzie na PS5 a tu taka niespodzianka. Dla takich widoków i muzyki to raczej sięgnę po ten tytuł.Delpiero14 pisze: ↑06 mar 2020, 20:37Ghost of tsushima z oficjalna data premiery, która przewidziano na 26 czerwca tego roku. Trochę zaskoczenie, bo przewidywałem, że jednak porzuca projekt.
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 mar 2020, 15:36
widze, że z nowości to mamy możliwość stworzenia jako tako własnej postaci i wyboru m.in płci. Nie ma już z góry narzuconego grania angielskim blondaskiem. Fajne urozmaicenie.
nie wiem, czy ostatecznie będzie wyglądać aż tak dobrze jak na tym filmiku, ale i tak oprawa graficzna powinna dać radę. Ciekaw jestem jak będzie z reszta, tez jestem zaciekawiony tym tytułem i cierpliwie czekam co z tego wyjdzie.
Delpiero14
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 mar 2020, 23:16
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 12 mar 2020, 19:22
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Curt » 13 mar 2020, 10:11
Możesz opisać swoje wrażenia? Zastanawiam się nad kupnem tej gry.3. Dragon Ball : Kakarot
Curt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 mar 2020, 11:39
mnie co prawda nie pytałeś, ale ukończyłem DBZK i szczerze mówiąc bawiłem się dobrze. Na plus bardzo ładna dla oka grafika, bardzo fajny system walki i przyjemne poruszanie się po świecie.
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio