Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 mar 2020, 16:16
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 mar 2020, 16:34
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Curt » 13 mar 2020, 20:48
Nie jest powiedziane, że Wiedźmin będzie jedyną klasą postaci do wyboru.IMHO fajnym rozwiązaniem byłoby dać możliwość stworzenia własnej postaci i wybrania szkoły z której nasz wiedzmin będzie pochodził.
Curt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 mar 2020, 20:54
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 14 mar 2020, 14:06
Moje wrażenia są mocno mieszane.
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Curt » 14 mar 2020, 23:44
W ramach czekania, jak ktoś chcę zagrać w tego typu grę jak DB Kakarot, to polecam sięgnąć po Dragon Ball Budokai 3 jaki jest dostępny na emulatorze PS2 gdzie rom można za free ściągnąć z internetu i się bawić.
Grałem może z godzinkę, ale mi jakoś nie podeszła. Gra o DB bez latania to śmiech na sali.Dajmy prosty przykład czyli Dragon Ball FighterZ - To jest obecnie najlepsza gra Dragon Ball jaka wyszła. Dlaczego? bo zabrał się za nią Arc System Works, specjaliści od robienia nawalanek 2D twórcy od BlazBlue, Gulty Gear czy Persony i w efekcie zrobili najlepsza nawalankę w motywach DB i być może na bazie anime/mangi.
Curt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 mar 2020, 0:20
Trochę słabo wyglądają przecieki o ewentualnej dacie premiery w 2025 r. Miałem nadzieję, że po sukcesie serialu i nakręceniu koniunktury, redzi wezmą się za robotę już teraz. Liczę na jakąś niespodziankę.Delpiero14 pisze: ↑13 mar 2020, 16:16Ponoć po premierze cyberpunka maja ruszyć prace nad wiedzminem 4. Ciekawi mnie kto będzie w tej odsłonie głównym protagonista i jak bardzo fabuła będzie zależna od akcji z trójki.
IMHO fajnym rozwiązaniem byłoby dać możliwość stworzenia własnej postaci i wybrania szkoły z której nasz wiedzmin będzie pochodził.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 16 mar 2020, 14:05
Takiej gry nie robi się w 5 min. Nowy Elder Scrolls też ma się pojawić w ok. 2024/2025 roku. Po prostu mamy tutaj do czynienia z ogromnym contentem. Wolę poczekać na produkt te 5 lat, niż np. dostać jakiś okrojony syf robiony pod presją czasu.Bienias pisze: ↑15 mar 2020, 0:20Trochę słabo wyglądają przecieki o ewentualnej dacie premiery w 2025 r. Miałem nadzieję, że po sukcesie serialu i nakręceniu koniunktury, redzi wezmą się za robotę już teraz. Liczę na jakąś niespodziankę.Delpiero14 pisze: ↑13 mar 2020, 16:16Ponoć po premierze cyberpunka maja ruszyć prace nad wiedzminem 4. Ciekawi mnie kto będzie w tej odsłonie głównym protagonista i jak bardzo fabuła będzie zależna od akcji z trójki.
IMHO fajnym rozwiązaniem byłoby dać możliwość stworzenia własnej postaci i wybrania szkoły z której nasz wiedzmin będzie pochodził.
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 16 mar 2020, 14:46
jeszcze nawet nie zapowiedzieli GTA VI, a ja już czytałem o czym miało by opowiadać RDR 3
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 mar 2020, 17:18
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 mar 2020, 18:25
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 17 mar 2020, 19:05
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 mar 2020, 19:07
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 mar 2020, 19:08
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 17 mar 2020, 19:13