Ale i tak predzej czy puzniej zbankrutuja i sie porzegnaja z seria a .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hansolo1 » 22 wrz 2004, 18:05
hansolo1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 22 wrz 2004, 19:34
Marcin 14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 wrz 2004, 18:45
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 23 wrz 2004, 18:57
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 23 wrz 2004, 20:33
krzema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 24 wrz 2004, 13:44
Zwibel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 wrz 2004, 15:36
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 26 wrz 2004, 23:41
Jak trudno???Pisakk pisze:Ta decyzja to kpina! Aż mnie zatkało jak ją usłyszałem. Można by przyrównać tę sytuację do incydentu z meczu Wisła-Parma kiedy to wyeliminowano polską drużynę z rozgrywek. Wiem, że tutaj okoliczności były troszkę inne bo Wisła grała wtedy w fazie eliminacyjnej, a Roma już w grupie, także trudniej by było zdyskwalifikować włoską ekipę, ale prawo powinno być takie same dla każdego. UEFA się w moich oczach ośmieszyła tą decyzją i tyle. Aż słów brakuje. Już chyba zawsze będą równi i równiejsi, choć UEFA stale powtarza, że chce pomagać słabszym federacjom....To tylko czyni z nich hipokrytów.
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 26 wrz 2004, 23:45
krzema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 27 wrz 2004, 1:07
astyczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 wrz 2004, 1:22
No niby tak, ale gdyby na przykład udało mi się wnieść na stadion czołg i nikt by się nie kapnął, ale nic bym z nim nie zrobił to nie byłoby nawet sprawy. Tu chodzi o sam fakt rzucenia w arbitra przedmiotem, który przy odrobinie "szczęścia" mógł mu zrobić coś więcej niż tylko rozciąć głowę. W obu przypadkach skutek był podobny - rozcięta głowa człowieka biegającego po boisku. Skoro skutek był podobny to dlaczego werdykty się różnią aż tak znaczącoastyczek pisze:Nie lubię Serie A, tym bardziej Romy... od dłuższego czasu się temu przyglądam. Zwrócę wam uwagę na jedną małą różnicę pomiędzy karą na Wisłę a karą na Romę. Kibic Romy rzucił jakąś monetą, na stadion nie można zabronić wnoszenia pieniędzy, na Wisłę natomiast to był nóż - więc powiedzcie mi - CZY WOLNO WNOSIĆ NA STADION NÓŻ? Jeśli nie - to kto za to odpowiada? Dlatego myślę, że kara na Romę jest dobra.
Pozdrowionka!
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 27 wrz 2004, 2:08
astyczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 wrz 2004, 20:19
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 27 wrz 2004, 21:17
astyczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 wrz 2004, 21:29
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl