Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 11 cze 2020, 20:46

BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 11 cze 2020, 20:50
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 cze 2020, 21:09
Ale to też nie jest tak, że tu są dwie strony i trzeba się przychylać do jednej. Ja na przykład wielbicielem Argentynczyka nie jestem, co nie zmienia faktu, że jak ktoś używa głupich argumentów, które nie mają pokrycia w rzeczywistości, to będę to prostował.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 cze 2020, 21:40
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 11 cze 2020, 21:54
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 cze 2020, 22:55
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 cze 2020, 0:02
Co to jest za problem z tym Cuadrado to ja nie wiem? Majaczenie jakby na rynku byko od groma bardzo dobrych/dobrych PO. Juan po prostu zostal przekwalifikowany i tylko sie cieszyc, ze taki ruch sie udal.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 cze 2020, 9:31
Cuadrado się sprawdził na prawej obronie, ale przy mocniejszym przeciwniku widać jego braki. Nie jest nominalnym obrońcą więc za błędy nie powinien być rozliczany, ale wolałbym go widzieć na skrzydle, a z tyłu zabezpieczenie w postaci obrońcy. Wiem, że ciężko zdobyć konkretnego prawego stopera i gramy czym mamy
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 cze 2020, 11:59
Tylko że Cuadrado nie nadaje się do gry na skrzydle w ataku, z prostego powodu, widziałeś jego przyzwyczajenie do schodzenia do lini bocznej a potem oddawanie do partnera blisko ustawionego, on już dawno nie gra tak jak skrzydłowy w ataku, nie ma tego funu, nie mija, nie drybluje (z sukcesami) i ma mało wrzutek jak na skrzydłowego. On jest idealnym wahadłem w 3-5-2, i wg mnie rola PO jest dla niego w naszym systemie ok, z drugiej strony ile on gra na PO nawet nie ma sezonu za nim. Naprawdę Cuadrado jest ok na PO z jego wadami i zaletami.Tomusmc pisze: ↑12 cze 2020, 9:31Cuadrado się sprawdził na prawej obronie, ale przy mocniejszym przeciwniku widać jego braki. Nie jest nominalnym obrońcą więc za błędy nie powinien być rozliczany, ale wolałbym go widzieć na skrzydle, a z tyłu zabezpieczenie w postaci obrońcy. Wiem, że ciężko zdobyć konkretnego prawego stopera i gramy czym mamy
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 12 cze 2020, 12:02
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 cze 2020, 12:09
On będzie myślał żeby odejść, bo podobno chce jakieś sukcesy w końcu osiągać, no w 4senalu tak sobie z tym.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 cze 2020, 12:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 cze 2020, 12:41
Saka gra na lewej stronie(L)oczkerson pisze: ↑12 cze 2020, 12:32Bellerin potrzebuje nowego impulsu, a Arsenal ma mega ciekawego nastolatka na jego pozycji. Bukayo Saka to naprawdę bardzo ciekawy koleś. W ogóle Anglicy produkują ostatnio prawych obrońców jak kiedyś Brazylia. Wracając do Bellerina. Nie wiem czy on jest lepszy od Cuadrado. Wydaje się, że nic by nie wniósł bo podobnie jak Juan jest szybki i przeciętnie broni.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 cze 2020, 12:44
(L)oczkerson
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio