Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2005, 19:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 19:57
info nie jest potwierdzone, wiem to od znajomego, musi mi to tylko potwierdzicfieldy pisze:Serio cloner czy żartujesz sobie ?
Oglądał ktoś wydarzenia na polsacie ?
jak wyłapali rozmowę Giertych z Lepperem w przerwie konferencji prasowej ? można było się uśmiać
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 17:04
Potwierdzam!!!info nie jest potwierdzone, wiem to od znajomego, musi mi to tylko potwierdzic
ale raczej prawdziwe
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 19:15
Co na to frajerzy z PiSu?Marzec 2005 rok / antena RMF FM
RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ?
Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS.
RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe?
Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w JAKIEJKOLWIEK sytuacji jest nierealne.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 19:47
Licz sie ze słowami!!Co na to frajerzy z PiSu?
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 19:56
Zastanów się nad tym co napisałeś. Czyli według Ciebie, to co powiedział Kaczyński w wyżej wymienionym wywiadzie było czymś złym? Dla mnie wprost przeciwnie - zgadzam się z tym co do joty.Tomachos pisze: Lech Kaczyński nie jest członkiem PiSu więc też jego słowa nie powinny odzwierciedlać stanowiska tej partii
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 20:34
Tez się zgadzam i jest mi przykro, że stało sie inaczejZastanów się nad tym co napisałeś. Czyli według Ciebie, to co powiedział Kaczyński w wyżej wymienionym wywiadzie było czymś złym? Dla mnie wprost przeciwnie - zgadzam się z tym co do joty.
Nie zgodze się , taka koalicja formalnie nie istnieje"Frajerzy z PiSu" - fakt mocne słowa, ale nie nie boję się ich użyć. Dzięki wyborcom PiSu mamy teraz koalicje Kaczyński-Lepper-Giertych w tle z ojcem Rydzykiem.
SLD które jest malusie w sejmie ma pod sobą 3 komisje, jak dla mnie ten argument jest bezpodstawnyfotel szefa speckomisji do spraw służ specjalnych dla Giertycha....
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 20:40
A 'Salon' (jeżeli wiesz co to) formalnie istnieje?Tomachos pisze:Nie zgodze się , taka koalicja formalnie nie istnieje![]()
Ale jakie komisje? Bo chyba nie równie 'prestiżowe'Tomachos pisze:SLD które jest malusie w sejmie ma pod sobą 3 komisje, jak dla mnie ten argument jest bezpodstawny
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 21:01
Jak masz mnie za idiote to nie mysze tu z toba dyskutować!A 'Salon' (jeżeli wiesz co to) formalnie istnieje?
Nie zawsze partie które głosują na TAK w spólnej sprawie muszą sie wiązać nieformalną koalicją!Jednak to właśnie te partie zagłosowały solidarnie za rządem Marcinkiewicza, co chyba o czymś świadczy?
RacjaAle jakie komisje? Bo chyba nie równie 'prestiżowe' .
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 14 lis 2005, 21:32
Wiedzialem, ze tak bedzie... sad partyjny i huczne wyrzucenie Kurskiego z PiS to byla tylko taktyczna zgrywka przed wyborami, a teraz gdy sprawa ucichla Kurski jak gdyby nic dalje bedzie pluc jadem na przeciwnikow PiS-u, radia m. oraz moze znow napisze jakąś ksiazke czy tez nakreci filmKurski znowu w PiS
Poseł Jacek Kurski poinformował PAP, że od poniedziałku ponownie jest członkiem PiS. Jak dodał, w poniedziałek jego odwołanie od decyzji o usunięciu go z partii rozpatrzył pozytywnie koleżeński Sąd Dyscyplinarny PiS.
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 lis 2005, 21:40
Wiedzialem, ze tak bedzie... sad partyjny i huczne wyrzucenie Kurskiego z PiS to byla tylko taktyczna zgrywka przed wyborami, a teraz gdy sprawa ucichla Kurski jak gdyby nic dalje bedzie pluc jadem na przeciwnikow PiS-u, radia m. oraz moze znow napisze jakąś ksiazke czy tez nakreci film
Gdzie Te Prawo Gdzie ta sprawiedliwość
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 lis 2005, 22:28
Tak, jak zrzucenie bomby atomowej na Nagasaki.Uchi_ pisze:Ta wpadka z dziadkiem Tuska była trochę przypadkowa
Buty na koturnach. w koncu to tez tragedia... tyle ze nie grecka, ale co tam.Uchi_ pisze:i mnie także ciekawi, jak Kaczor będzie otwierał drzwi do jednej z sal w Pałacu Prezydenckim:D ? Klamka jest troszkę wysoko...
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 lis 2005, 22:31
Tak, jak zrzucenie bomby atomowej na Nagasaki.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 lis 2005, 22:39
Naprawde tak uwazasz czy sie zgrywasz? myslisz, ze Kurski po pierwsze: sam to wymyslil, po drugie: chcial cichaczem powiedzic kaczkom, po trzecie: cala afera byla, jak napisales "przypadkiem"? w polityce nic nie dzieje sie przypadkiem. Cimoszko tez przez przypadek zostal zniszczony, przez przypadek okazalo sie ze Kwachu nie ma magistra, akurat w czasie kampani...Uchi_ pisze:Heh, przypadkiem była cała afera z tym związana, natomiast intencje co do tego jak najbardziej szczere.Pewnie, gdyby nie gazeta, to cała Polska by się o tym nie dowiedziała.Żenada.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 14 lis 2005, 22:40
a jeszcze kilka miesiecy temu Kaczynscy mowili ze nic ich nie bedzie laczyc z przestepcami z s. a teraz widzimy ze jest zupelnie co innego, L. jest ponownie wice marszalkiem, a jego partia prawdopodobnie wejdzie do koalicji rzadowejKrzysztof Jarzyna pisze:dzisiaj juz trzy razy slyszalem wypowiedz Leppera w stylu: "Jestesmy gotowi na wspoludzial w rzadzeniu"... "Czekamy na sformalizowanie koalicji rzadzacej Samoobrony z PiSem"...
mesajah
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio