PzDR.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sie 2005, 15:40
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sie 2005, 16:26
racja racja ,po stokroc racja ... ale ja niestety pale... z nalogu nie latwo wyjsc ... kto sie raz dostal wie co mowie.k@li pisze:Współczuje wszystkim nałogowym palaczom .... Ja na szczęście nie pale!!! Nigdy nie paliłem i nie mam zamiaru zacząć, kiedy gram z qmplami w nogę i jak widze że niektórzy palący kolesie po 5 min padaja to mi się śmiać chce, a poza tym jak palisz to śmierdzisz a tego specyficznego zapachu tak łatwo się nie pozbędizesz, masz 'przezolkniete' zęby itp. Ogólnie mówiąc - palisz - rzuć - taka moja rada
!!!
PzDR.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 13 sie 2005, 22:01
No to powodzenia w rzucaniu nałogu ... jak przestaniesz napisz ...rebuzz pisze:racja racja ,po stokroc racja ... ale ja niestety pale... z nalogu nie latwo wyjsc ... kto sie raz dostal wie co mowie.
ale spokojnie sie ograniczam i za niedlugo powinno sie to wszystko skonczyc.... ( oby ) bo to juz nie pierwszy raz rzucam.
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lis 2005, 21:47
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 23:01
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 23:10
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lis 2005, 23:13
Zeby było zabawniej, to o ile mi wiadomo, UE jeszcze nie wkroczyła do akcji. Rząd nam akcyzę podwyższa, a były czasy kiedy L&M kosztowały poniżej 4 złKrzysztof Jarzyna pisze:Wg mnie najlepszy powod rzucenia palenia dostarczy nam UE kiedy ceny tytoniu w Polsce znacznie wzrosna (co jest zapowiadane od jakiegos czasu i podobno w koncu ma nastapic). pozdro dla palaczy, nienawidze jak siadacie obok mnie z zapalona, dymiaca sie fajka
Przyczyny nie znają również palaczeKrzysztof Jarzyna pisze:Ja niestety (a moze stety) dzisiaj nie rzucam palenia a to z prostej przyczyny, ze nie pale papierosow bo i po co
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 23:25
Krzysztof Jarzyna pisze:Ja niestety (a moze stety) dzisiaj nie rzucam palenia a to z prostej przyczyny, ze nie pale papierosow bo i po co
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lis 2005, 0:22
Jo tyż nie palęNiggaz pisze:Papierosy to świństwo i nie przepadam za przebywaniem w towarzystwie palaczy, ale trudno się od tego odciąć kiedy tyle osób pali.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 lis 2005, 11:27
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 18 lis 2005, 12:50
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lis 2005, 13:08
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 18 lis 2005, 13:27
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lis 2005, 13:35
player pisze:"Maska dorosłości"... jednak naprawde bywa miła nawet dla tych starszych... Jak fajnie jest wyjść sobie za blok na ławeczke wieczorkiem ze znajomymi - zapalić fajke i wypić browara... jednak niestety bywa tak, że wychodzisz dla rekreacji(bo nawet nie masz innego wyjścia jak starzy nawijają wqr***ni że nie ukończysz licy) - jednak na zewnątrz piździ z deszczem na dodatek - mokra ławka/ h*j stajesz za garażami przy osiedlowej uliczce z kundlem (bo też trzeba z nim kiedyś wyleźć) - otwierasz wqr***ny browara a tam wyjazd - patrzysz - suki - imie/nazwisko - imie ojca i adres - chwila przerwy - stówa w plecy
Przynajmniej tego postanowienia dochowaj.player pisze:PS. Jakiś czas temu postanowiłem że przestaje się udzielać na tym forum, bo doszedłem do pewnego wniosku
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 18 lis 2005, 15:14
player
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio