(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 17

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 21:59

Krótko " viva el barca " jak bym był kibicem realu to mi by było wstyd napisać chociaż jednego posta na ten temat :D

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lis 2005, 22:01

:lol: :lol: :lol: myslałem ze od Interu nie moze grac gorzej nikt w tym sezonie jednak sie myliłem :lol: :lol: :lol: real klasa sama w sobie im brakuje kogos takiego jak Adriano hahahahah moze bedzie grał na stoperze z takim składem real to moze PU zwojowac a nie LM czy Primiera Division niech real zrobi z interem jeszcze jakis interes i niech wymienia kogos na Casillasa :arrow: jedyny gosc którego szanuje z realu bo zawsze gra na swoim najwyzszym poziomie bo w interze taki bramkarz by sie przydał a real na bramke niech sobie kupi Van Nisterloya normalnie parodia

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 19 lis 2005, 22:04

Jestem kibicem Realu Madryt. Ale to co dzisiaj zagrali to parodia, normalnie przegięcie. Zasłużone zwycięstwo Barcy, gratuluje!!

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 lis 2005, 22:12

No i wygrana 3-0 która bardzo, ale to bardzo mnie cieszy. MEczu nie oglądałem ( zobacze go jutro albo pojutrze) więc nie moge napisać nic o stylu w jakim przyszło to zwycięstwo. Visca el Barca :wink:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 19 lis 2005, 22:12

Przykre tak mozna okreslic gre Realu zwykle nie ogladam ich meczow (oprocz CL) poniewaz nie mialem jak, ale dzis ogladalem przez neta (pozdro dla ludzi ktorzy pomagali w obsludze PPLive z realmadryt.pl). BYŁO TRAGICZNIE !! po drugiej bramce troszke zaczelismy grac i ch**, po prostu taka prawda dno i metr mulu Zizou GDZIE On byl Beckham ... :rotfl2: szoda gadac Robinho ponoc umie sie kiwac ale robil to chyba na pokaz to machanie nogami bo z dala od zawodnikow Barcy !! No i jest jeszcze jedna sprawa Eto'o w przeciwienstwie do graczy Realu jest slowny i obietnicy co do strzelanych nam bramek dotrzymuje !! No i jezeli Ronaldinho bedzie gral w nastepnych GD to mozemy soie pomazyc, on nie jest swietny, ale WYBORNY . . . :wow:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 lis 2005, 22:16

Wspaniały mecz w wykonaniu Barcy.
Gdyby nie Iker wynik byłby znacznie wyższy. Na gola zasłużył sobie Messi, który mnie zachwycił w tym spotkaniu :) W ogóle Barca grała bardzo mądrze, spokojnie i poukładanie.
Nie popadając w żaden huraoptymizm, mówię z czystym sercem, że w tym roku wygrywamy Ligę Mistrzów i kolejny raz Mistrzostwo Hiszpanii :D
Aaaaaaaaaa, co za szczęśliwy dzień :) :)

PS. I to, że z Realem muszą pożegnać się te wielkie gwiazdy [Zizou, Becks, Ronaldo, Carlos] to chyba wie każdy.

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 19 lis 2005, 22:17

No i koniec. Barca3-0Real :D . Cały mecz był jednostronnym widowiskiem. Do przerwy widzielismy wynik 1-0 ale to nie odzwierciedlało przebiegu spotkania. Real dziś nie mial nic do powiedzenia a zawodnicy Barcy podawali tak pieknie pilke miedzy soba ze docenili to nawet kibice z Madrytu( i za to nalezy im sie szacunek) Ronnie w swoim stylu ogrywał obroncow co pozwolilo mu strzelic 2 bramki po pieknych rajdach lewa strona. Przy bramce na 3-0 prawie caly stadion zaczal bic brawa :shock: co było oddaniem podziwu dla graczy z Katalonii. Jeszcze nie widzialem statystyk meczu ale chyba we wszystkim lepsza byla Blaugrana....

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 19 lis 2005, 22:21

futbolowa pisze:PS. I to, że z Realem muszą pożegnać się te wielkie gwiazdy [Zizou, Becks, Ronaldo, Carlos] to chyba wie każdy.
Ale chyba jesteś świadoma, że niektórzy z tych graczy dopiero powrócili po kontuzji lub są lekko kontuzjowani i zagrali z własnej woli?
Przecież nie można było wymagać od nich cudów choć powinni zaprezentować się przeciętnie. Nie chodzi tu o wynik, który i tak jest kompromitujący, ale o styl gry, bo był on fatalny.

Czekamy na rewanż :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 22:22

futbolowa pisze:że w tym roku wygrywamy Ligę Mistrzów i kolejny raz Mistrzostwo Hiszpanii Very Happy

Oj nie mówiłbym 'hop' bo we Włoszech już widać kontrkandydatów(Juve, Milan), a i o Chelsea zapomnieć nie można.

Mecz piękny....ale w wykoaniu tylko 1 drużyny czyli Barcy. Real nie istniał. Żałuję, że mecz oglądałem dopiero od 60 minuty, bo nie zobaczyłem Messiego w akcji :( Wynik nie odzwierciedla gry... Barca miała miażdżacą przewagę.

kaniuka1980
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

viva tvp 2 dobrze ze retransmijsja byla ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaniuka1980 » 19 lis 2005, 22:26

kulekfcb pisze:No i wygrana 3-0 która bardzo, ale to bardzo mnie cieszy. MEczu nie oglądałem ( zobacze go jutro albo pojutrze) więc nie moge napisać nic o stylu w jakim przyszło to zwycięstwo. Visca el Barca :wink:
viva real viva...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 lis 2005, 22:29

RadoGol pisze:Ale chyba jesteś świadoma, że niektórzy z tych graczy dopiero powrócili po kontuzji lub są lekko kontuzjowani i zagrali z własnej woli?
Przecież nie można było wymagać od nich cudów choć powinni zaprezentować się przeciętnie. Nie chodzi tu o wynik, który i tak jest kompromitujący, ale o styl gry, bo był on fatalny.
Ale mnie nie chodzi tylko o dzisiejsze spotkanie. Już od kilku misięcy widać, że są wypaleni i brakuje im motywacji do gry. To nie są ci wielcy zawodnicy, którzy jeszcze kilka lat temu zachwycali swoją grą... :roll:
bagg pisze:Oj nie mówiłbym 'hop' bo we Włoszech już widać kontrkandydatów(Juve, Milan), a i o Chelsea zapomnieć nie można.
Liczę na finał z udziałem dwóch z trzech moich ukochanych drużyn [ManU, Barca, Juve], więc nie wykluczam Twojej wizji :P

kaniuka1980
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaniuka1980 » 19 lis 2005, 22:36

CO TO BYL ZA MECZ REAL PATALACHY NAWET DOBRZE PILKI NIE POTRAFIA PRZYJAC , LUXEMBURGO JAKBY LODZIKA ZIZOU ZROBIL TO MOZE BY Z WLASNEJ POLOWY WYSZLI... A ROBINHO NIECH WRACA DO SANTOSU I TAM NIECH SIE KOPIE W CZOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 22:43

RadoGol pisze:Czekamy na rewanż
I Ty myślisz, że Real na Camp Nou coś zwojuje :?: To jesteś strasznym optymistą i już lepiej idź spać. No chyba, że chodziło Ci oto, że Casillas będzie jeszcze lepiej bronił i Real tylko 2:0 dostanie...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 22:43

Liczę na finał z udziałem dwóch z trzech moich ukochanych drużyn [ManU, Barca, Juve], więc nie wykluczam Twojej wizji Razz

Juve - Barca...to byłby piękny finał. Marzy mi się taki :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 22:46

Atak na Ramosa :lol: Gdzie ta Galaktyka ? :lol: Skończ pan, panie Perez wstydu oszczędz :!: :lol: Kibice Real dopingują Barca :!: :!:

Co za mecz :!: Galaktikos wiekos :lol: CZAPKI Z GŁÓW PRZED DUMA KATALONI :!: Nic innego nie może napisac jak czapki z głów.

Typowałe 3;1 ale nawet na Honor Real nie "było stać." Niech sobie mówi Perez co chce, nie mówi Luxe ale ta drużyna własnie dziś się wypalił do końca. Koniec tego Real :!: ... wspomnicie te słowa - Rewolucja to za małe słowo. Barca od stanu 1;0 punktowała Real jak wytrawny bokser :twisted: Bramka Ronaldinho po wkręceniu w ziemie Ramosa = magia.

Jak to było ? "To 3:0 nie oddaje tego do tu sie działo ..." :twisted: a działo się znacznie wiecej :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”