AS Roma (zbiorczy) - Strona 40

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 23:36

Ibrahimović normalna sprawa że żeby ktoś wygrał inny musi polec. Ale raz może "obciażyć" cały zespół a raz poszczególne formacje. Ja dzis sądze że Roma w pomocy przegrała tak jak Juve z Milanem na San Siro. Bo niby 4;1 czy 3;1 ale obrona zaczyna sie od napastników a pomocnik jest kluczem w takiej taktyce :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 23:41

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja dzis sądze że Roma w pomocy przegrała

Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii.
Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.

Totti to kłamca...nie dotrzymał słowa...miał wygrać dla kibiców, ale tego nie zrobił. Okłamał ich. A mówił, że to Don jest nie szczery. Za to Ibrahimović miał rację twierdząc, że grać z Romą to tak jak z Ascoli. Mimo tego, że ten tekst mi się nie spodobał bo pokora przed meczem musi być to jednak trzeba mu przyznać 100% rację. Nie mylił się chłopak.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 23:44

Łukasz[ACM] pisze:A błędy sie wykorzstuje nie ma co gadać o tym meczu juz więcej, roma musi walczyć żeby ten sezon przyzwoicie skączyć.
Nie no nie przesadzajmy. Jeden mecz niczego nie przesądza, a ostatnio całkiem nieźle było. Myślę że się Roma podniesie po tym meczu :)

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 lis 2005, 23:57

bagg pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja dzis sądze że Roma w pomocy przegrała

Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii.
Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.

Totti to kłamca...nie dotrzymał słowa...miał wygrać dla kibiców, ale tego nie zrobił. Okłamał ich. A mówił, że to Don jest nie szczery. Za to Ibrahimović miał rację twierdząc, że grać z Romą to tak jak z Ascoli. Mimo tego, że ten tekst mi się nie spodobał bo pokora przed meczem musi być to jednak trzeba mu przyznać 100% rację. Nie mylił się chłopak.
Baqq nie obwiniajmy całej obrony mo myślę że mexes był tam najjaśniejszym punktem zato rozczarował mnie i to na całej lini Kuffur on poprostu biernie asystował zawodnikom Juve gdy ci strzelali bramki .
Mecz zakończył się wynkikiem moim zdaniem co podkreślam zawysokim myślę że wynik 2-1 , 2-0 byłby na miejscu no ale cóż taki jest futbol raz sie wygrywa a raz przegrywa Gratuluje wygranej !!! Lecz myślę że zasurowo oceniacie Rome myślę że jeszcze spróbują pomieszać i zakwalifikować sie do LM czego im życzę !!!!
Nie mogę sie doczekać Rewanżu może ten mecz będzie wielkim i wyrównanym acz obfitujacym w piękne gole meczem !!!!! Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam

Edit:
Widze ,że ZAZA cieszy się wszym wielkim szacunkiem bo nikt nie podważa jego zdania !!!! Chociaż widzę i za to sznuję ZAZĘ że darzy sympatią Klub z wiecznego miasta AS Romę . Naprawdę Zaza szacunek dla ciebie Nara

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2005, 10:49

bagg pisze:Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii. Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.

No własnie "wszytsko przez pomoc". W dzisiejszej piłka prezing i graobrona zaczyna sie od ... napastników. Montella był sam na szpicy wiec w tym wypadku nie może go obwiniać, zwłaszcza że próbował ciągna i to im był najblizej na poczatku meczu. Potem jeszcze karny na nim.

Druga lini :!: jeszcze raz powtarzam :) Teraz może nawet obrona wygrac mecz i nie mówie tu o Catenacio. Przypomne tylko że w meczu Milan Juve dwóch napastników rossonerich nawet nie stworzyło 100% bo oni bronili a pomoc grała jak z nut. Ten mecz i ten wczorajszy jest o tym co mówie. Że tak jak Nedved i Camoranesi ciagneki do przodu tak Roma pozostawiałe te sektory wolne. Na środku Tylko De Rossi nawiązywał walke.

Swoja droga troche mnie Lucaino zdziwił gdy zobaczyłem że Mancini doznał urazu a on nadal chce grać 4-2-3-1 .... Już bez klasycznego skrzydłowego jakim jest Mancini.

<LILI> Romanista pisze:Mecz zakończył się wynkikiem moim zdaniem co podkreślam zawysokim myślę że wynik 2-1 , 2-0 byłby na miejscu no ale cóż taki jest futbol raz sie wygrywa a raz przegrywa Gratuluje wygranej !!!
Tez tak uważam że nadle coś pekno i tak sie skończyło. Bramka do szatni okazał się "katem" co by nie mówić do tej 47 minuty Roma miała nawet wiecej szans na objęcie prowadzenia. Potem kilka minut które zdecydowały juz o tym że nawet walki nie było. 47 minut i legna w gruzach plan Spallettiego. Ale nie dziwie sie grali jak równy z równym a tu nalde do szatni....

Totti ? może mówic że zawiódł ale prawda jest taka że sam nie da dary w pomcy. Czesto szukał Aeroplanino. Często sam próbował. Jednak zabrakło wsparcie szczególnie skrzydeł :!:
<LILI> Romanista pisze:Lecz myślę że zasurowo oceniacie Rome myślę że jeszcze spróbują pomieszać i zakwalifikować sie do LM czego im życzę !!!!
Nie wszyscy surowo ceniają Roma bo ja tez sądze że zamiesza. I tez im tego życze. :wink:

P.S.
<LILI> Romanista pisze:Widze ,że ZAZA cieszy się wszym wielkim szacunkiem bo nikt nie podważa jego zdania !!!! Chociaż widzę i za to sznuję ZAZĘ że darzy sympatią Klub z wiecznego miasta AS Romę . Naprawdę Zaza szacunek dla ciebie Nara
Dzieki :wink: miło mi to "słyszeć" choć tak naprawde pewnie mało jest tu kibiców podobnego zdanie co Ty. Szacunek dla każdego zawodinka co podejmie walke :) To cechuje stare wojsko 8) :lol: Pozdrawiam :!:

Forza Calcio

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lis 2005, 13:49

heh widzę, że <LILI> Romanista jest załamany, że takie głupoty pisze, albo poprostu nie oglądał meczu. Ja miałem tą przyjemność i muszę stwierdzić, że meczyk był bardzo ładnym widowiskiem! Sędzia tym razem bardziej za Romą bo karnego nie było! Żółta kartka dla Nedveda praktycznie za nic, a Dacourt powinien wylecieć. Piękne 5 minut meczu, nawet trzecia bramkę zobaczyłem dopiero w powtórce bo za szybko padały :roll: :wink: Piękna bramka Ibrahimoivica, to przyjęcie i wyprowadzenie...miodzio! Roma grała bezndziejnie i żałuje, że tym razem któryś piłkarz Juventusu nie pokazał słynnego gestu z czterema palcami w stronę ławki rzymian :lol: Juventus grał widowiskowo w pewnym sensie bo Camoranesi tro wczoraj chyba wczuł się w Ronaldinho :hardkor: Emerson też parę ładnych kiwek i jeszcze Trezeguet :king: Początek meczu był dla Romy to trzeba przyznać, tylko na szczęście wszystko leciało wprost na Abbiatiego :o

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lis 2005, 13:52

Tak w ogole miśki, nie mowicie nic o sedziach? Gdyby ten kalosz podarowal Juventusowi karnego z niczego to by bylo o kupowaniu meczy, co nie :> Przeciez jak sie widzi powtorki tego 'faulu' to widac ze Lilian go nawet nie dotknal :> Tak wiec prosze mi tu nie pieprzyc ze Juventus kupuje sedziow.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3341

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 14:00

Widac w tym sezonie nie kupili albo kupili ale jeszcze ich nie uaktywnili bo nie bylo potrzeby :wink: Mam nadzieje ze czysta gra bedzie do konca sezonu.Bo jak sedzia pomyli sie na niekorzysc jakiejs druzyny przy stanie 4:0 dla niej to nie ma krzyku ale jak myli sie przy stanie 0:0 albo 1:1 (np. mecz miedzy druzynami o ktorch tutaj mowimy z zeszlego sezonu) to juz problem jest.

Zgadzam sie czesciowo z Lili Romanista ze na poczatku Roma byla lepsza.Moze nawet w calej pierwszej polowie byla.Ale mowienie ze miazdzyla to przesada.Roma nieskutecznie atakowala a Stara Damy wyczekiwala.Odkryli slabe punkty zaatakowali i zniszczyli.Jak terminator :P
Zasluzone zwyciestwo.
Szkoda.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lis 2005, 14:10

Chlopaczek pisze:Bo jak sedzia pomyli sie na niekorzysc jakiejs druzyny przy stanie 4:0 dla niej to nie ma krzyku ale jak myli sie przy stanie 0:0 albo 1:1 (np. mecz miedzy druzynami o ktorch tutaj mowimy z zeszlego sezonu) to juz problem jest.

Dla mnie to jest duzy problem :) Chcialem sobie juz robic koszulke 'Roma merda. 4-0'

Chlopaczek pisze:Zgadzam sie czesciowo z Lili Romanista ze na poczatku Roma byla lepsza.Moze nawet w calej pierwszej polowie byla.Ale mowienie ze miazdzyla to przesada.Roma nieskutecznie atakowala a Stara Damy wyczekiwala.Odkryli slabe punkty zaatakowali i zniszczyli.Jak terminator
Juz przed meczem bylo wiadomo ze poczatek to beda ataki Romy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3341

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 14:16

Tak czy siak upokorzyliscie Rome.To calkiem sporo.Ale rozumiem ze gest Tottiego ciagle gdzies tam w was siedzi.Jak we mnie porazka ze Stara Dama na San Siro 1:6 nie tak dawno (dobrze ze nie czulem sie wtedy tak strasznie przywiazany do Milanu jak teraz bo biorac pod uwage mlody wiek bym pewnie z 2 dni ryczal).
Fani Romy moga sobie dzisiaj podac reke z kibicami Realu.Oni doskonale wiedza co czujecie...

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 lis 2005, 15:30

Dla mnie to jest duzy problem Chcialem sobie juz robic koszulke 'Roma merda. 4-0'
dla twojej wiadomosci ma taka tylko juve merda! nie mow ze juz zapomniales...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 15:43

dzieciol31 pisze:dla twojej wiadomosci ma taka tylko juve merda! nie mow ze juz zapomniales...

Ale zawsze Juve może się cieszyć dwiema, pięknymi, złotymi gwiazdkami. W najbliższym czasie mam nadzieję, że będą już trzy :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lis 2005, 20:19

Francesco Totti może zostać surowo ukarany za swoje chore zachowanie podczas wczorajszego meczu. Leżąc na murawie, po zderzeniu z Pavlem Nedvedem, kapitan Romy kopnął Czecha w tył głowy. Incydent zarejestrowała kamera wideo. Nagranie może zainteresować komisję dyscyplinarną, co w efekcie może skończyć się karą zawieszenia na 2-4 spotkania.
www.channel4.com

Mam nadzieje ,ze dostanie najwyzszy wymiar kary :!:

Jak ja go nie nawidze :!: :evil:

Obrazek
Obrazek

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 20 lis 2005, 20:22

@Ibrahimović
uprzedzileś mnie troche z tym newsem :)
Oto komentarz jednego z juventinich, z ktorym sie w zupelnoosci zgadzam
Czy kogoś w Europejskiej piłce dziwią jeszcze takie wybryki kapitana Romy? Bo dla mnie osobiście rutyną stało sie czytanie newsów na temat tego chłopaczyny. Gdzie mu do Del Piero ... pod kazdym względem ustępuje mu o lata świetlne.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 lis 2005, 21:09

"wielki" trener barcelony, frank rajkard czy jak to sie tam pisze, tez olpul przeciwnika, dokladnie voellera
byly kapitan manu, roy keane pobil jakiegos nastolatka...
mihaljovic oplul mutu...
takze nie pier*** ze Totti to cham, bo wszyscy zawodnicy maja cos na sumieniu !
ja sie z wami nie zgodze macie wyzej dowod a to co Totti zrobil ... mozna nazwac dotknieciem, nawet sie na niego nie spojrzal... ale wiecie lepiej z koegami i kibicami w komisji bedzie pewnie apsencja na 4 mecze...:/
http://dl11.rapidshare.de/files/7912190 ... Nedved.wmv
a wejscie Nedveda od tylu, oczywiscie poprawnie, jassssssssssssne....

swoja droga ja was po prostu nie rozumiem, porownujecie nas do Ascoli czy innych slabych druzyn, a kiedy z nami wygracie to swietujecie w tych komentarzach jak byscie wygrali LM z Barcelona.... troche zdecydowania "tifosi"...

pzrd

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”