AS Roma (zbiorczy) - Strona 42

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:36

Dla mnie Totti to jak pisze Veeld wielki gracz, ale obdarzony mniejszymi aspektami inteligencji.Powiedzmy sobie szczerze, że nie jest zbyt odpowiedzialny za drużynę, ale musi w niej grać.Kapiten może zostać Canna, ale Totti naprawdę zasługuje na grę w niej.Nawet w sobotę uderzył Nedveda butem w głowę, czym tylko traci u mnie, ale mimo to dla mnie to jeden z najlepszych i ulubionych graczy w Italii.Kapitan to musi być walczak, człowiek, który daje sygnał do ataku, oraz 'podrywa' zespół w trudnej chwili.Musi być także dla wszystkich autorytetem, a powiedzmy sobie szczerze, że niektórzy nie najbardziej lubią Franciszka :?.Wydaje mi się, że trzeba pokazać mu, że musi powalczyć o tą opaskę, a wtedy skończą się głupie jego zagrywki, a zacznie wola walki.On ją ma, ale to jest typ człowieka, który walczy dopiero gdy musi, a jak da mu się z góry opaskę i uzna za gwiazdę to powiedzmy nie koncentruje się na 100 %.Jednak, chyba ma w sobie choć trochę skruchy i będzie chciał wziąść rewanż, za nieudane EURO 2004.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 15:47

nie czepiaj sie slowek nie trafilem w 'b' i mam apsencje;)

swoja droga ja jestem za tym ze zrobil to nie celowo poprostu dotkal glowe Nedveda przy wstawaniu a kiedy to poczul od razu noge cofnal.... ale pewnie jestem stronniczy;)

pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 15:50

dzieciol31 pisze:nie czepiaj sie slowek nie trafilem w 'b' i mam apsencje;)
między 'b', a 'p' na klawiaturze jest dość dużo odległość :P dobra już się nie czepiam.

dzieciol31 pisze:swoja droga ja jestem za tym ze zrobil to nie celowo poprostu dotkal glowe Nedveda przy wstawaniu a kiedy to poczul od razu noge cofnal

:lol:

dzieciol31 pisze:ale pewnie jestem stronniczy;)

dobrze, że to dodałeś ;)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:53

swoja droga ja jestem za tym ze zrobil to nie celowo poprostu dotkal glowe Nedveda przy wstawaniu a kiedy to poczul od razu noge cofnal.... ale pewnie jestem stronniczy;)

:rotfl:

Nie no, aż takiego przypadku to w tym nie było, ale trzeba przyznać, że najpierw się ładnie popatrzył, czy ktoś go nie obserwuje :D.Styl Juve mnie jakoś nie przekonał, ale 3 pkt to 3 pkt i chwała im za rozmiary zwycięstwa, tym bardziej, że na Olimpico.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lis 2005, 16:14

A ja myślę, że to był faul Nedveda. Perfidnie uderzył głową nogę Tottiego.
Swoją drogą brawo za pobicie rekordu. Ostatnimi czasy dość frajerskie miano należało do Milanu, jednak Roma pobiła Rossonerich i jedną minutę szybciej dała sobie zaaplikować trzy gole.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 19:07

no looz ale przeciez Nedved czysto nie gral....:]
Co kto kogo dotknal nie ma watpliwosci... tylko czy to mozna nazwac celowym uderzniem w Glowe? Nie wiem wg mnie raczej nie...

a co do tego czy w pilke nie gralem w zyciu... akurat tu sie mylisz, i to bardzo chociaz ostatnio porzucilem 'duza pilke' i gram na hali od jakiegos roku i moze zapomnialem jak to boli jak sie uderzy kogos podeszwa korkow... wiem i to bardzo tylko miedzy uderzeniem a dotknieciem jest roznica... i to duza:)

pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 22:20

sorry ze pisze posta pod postem ale przy edycji glupio by wygladalo i bylo mniej czytelne:)
Francesco Totti może odetchnąć. Epizod z sobotniego meczu z Juventusem najprawdopodobniej nie będzie miał konsekwencji dyscyplinarnych dla kapitana Giallorossich.

Nagranie wideo rejestrujące faul Nedveda na Tottim a także kopniaka, którego kapitan Romy wymierza w głowę przeciwnika, mogłoby służyć jako materiał dowodowy jedynie wówczas, gdyby zajście nie zostało zauważone przez sędziego. Tymczasem Papresta widział cały epizod. Fakt ten potwierdza ujęcie jednej z kamer telewizyjnych.
i po sprawie nie ma sie co juz napinac:)

pzdr

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 22:35

dzieciol31 pisze:i po sprawie
Tez sie masz z czego cieszyc :roll: ,szkoda tylko ,ze nie zacytowałes takze tego co powiedzial sędzia do tottiego :evil: "Dobrze,to nie było specjalnie" :roll: Tak tez mozna :roll:

ANTI TOTTI

FORZA JUVE

Awatar użytkownika
donis
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: donis » 23 lis 2005, 12:48

I po całej sprawie!!! Widocznie sędzia lepiej widział całe to zajście niż Ty Ibrahomovic!!! Myślisz, że zawsze wszystko wiesz najlepiej tyle, że wygląda na to, że wiesz duże zero!!! Sędzia WIDZIAŁ dobrze!!!
FORZA ROMA!!!!!!!
JUVE MERDA!!!!!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 23 lis 2005, 14:50

Totti zamiast Zidane w Realu? Francesco mógłby Zinedinowi tylko buty czyścić, ale samo rozwiązanie nie głupie.

Baqq czy aby napewno mi sie zdaje że Totti powoli przerasta mistrza
ma lepszą forme strzela więcej bramek ., To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
Czy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho . Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze Zidan z sezonu na sezon ( a może nawet z półówki na półówke gra coraz gorzej ) ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .
A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 lis 2005, 15:43

<LILI> Romanista pisze: Zidan z sezonu na sezon
Co ty mówisz?? Zidan gra z sezonu na sezon coraz lepiej. Jest młody i duzo przed nim.
P.S. a tak na serio to pisze się ZIDANE, bo ZIDAN to zupełnie kto inny...
<LILI> Romanista pisze: Czy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho .
<LILI> Romanista pisze: Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze
I kto tu się ośmiesza :lol:
<LILI> Romanista pisze: To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
Co najmniej nie na miejscu jest to porównanie :wink:

sorki ale nie mogłem się powstrzymać...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 lis 2005, 16:29

<LILI> Romanista pisze:Baqq czy aby napewno mi sie zdaje że Totti powoli przerasta mistrza
ma lepszą forme strzela więcej bramek ., To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
Czy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho . Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze Zidan z sezonu na sezon ( a może nawet z półówki na półówke gra coraz gorzej ) ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .
A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho

Powoli przestaję mieć siłę odpowiadać na takie idiotyczne posty.

Po pierwsze:

<LILI> Romanista pisze:Baqq

bagg nie baqq ;/

Po drugie:

<LILI> Romanista pisze:czy aby napewno mi sie zdaje że Totti powoli przerasta mistrza

Masz rację. Zdaje ci się.

<LILI> Romanista pisze:ma lepszą forme strzela więcej bramek

Jeśli Totti w wieku bodajże 33 lat będzie grał chociaż w połowie tak dobrze jak teraz Zidane to się zgodzę.

<LILI> Romanista pisze:Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze

'Moja' odpowiedź:

<LILI> Romanista pisze:To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho

<LILI> Romanista pisze:zy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho

<LILI> Romanista pisze:Zidan
I kto to mówi? Kto tu się ośmiesza.

<LILI> Romanista pisze:ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .

Czy aby na pewno?

<LILI> Romanista pisze:A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho

A co to ma do Tottiego? :?

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 25 lis 2005, 15:37

bagg pisze: <LILI> Romanista napisał:
ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .

Czy aby na pewno?
tak myślę , że tak by było lepiej choć to tylko moje zdanie
bagg pisze: <LILI> Romanista napisał:

A co to ma do Tottiego?

Nic pisze tylko że zbilą się Era Messiego jak już sie skończy Era Ronaldinho

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 lis 2005, 15:50

Zaza kiedyś pisał, że odpowiadam tylko na to co chcę. To jak nazwiecie post Liliego?

Nie odpowiedziałeś na to co chciałem trudno nie będzie dyskusji.

<LILI> Romanista pisze:Nic pisze tylko że zbilą się Era Messiego jak już sie skończy Era Ronaldinho

A co to ma do Romy i Tottiego?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 25 lis 2005, 17:25

przygladam sie tej calej dyskusji... i...
wiesz dla nas Romanistow Totti jest Bogiem, i zaden z nas nie zamienilby go na innego pilkarza nawet jesli bylby bez formy. To jest symbol zywa legenda klubu. Dla nas nigdy nie bedzie lepszego.... tak jak dla kibica Barcy nie bedzie lepszego od Ronaldinjo a ManU Ronaldo.. to chyba normalne, a kazdy z nich dysponuje bajeczna technika telentem i umiejetnosciami... ktos moze powiedziec ze zobaczymy na MS kto bedzie lepszy... ja powiem inaczej zobaczymy kto tarfi z forma co do sekundy po kazdy z nich ma potencjal na przcmienie swoim blaskiem wszystkich... czy bedzie to Totti? nie watpie i w to wierze... Ronaldo? całkiem mozliwe... kogo bys nie wymienil ma szanse... kazdy z nich prezentuje najwyzszy poziom swiatowej pilki:)

Pozdrawiam:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”