Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 paź 2020, 23:15
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 06 paź 2020, 23:18
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 paź 2020, 23:24
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 paź 2020, 23:25
cloner
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 paź 2020, 23:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 paź 2020, 23:39
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 paź 2020, 7:44
Wiesz czy kupią to nie wiem... Bo umówmy się, tematyka piłkarska, czy postacie pokroju Brzęczka średnio mogą wzbudzić zainteresowanie a jak już, to głównie konkretnego środowiska co już zawęża grupę odbiorców. Jeśli chodzi o promocję, to raczej jest ona w niesławie, może się odbić negatywnie na sprzedaży tej książki jak i każdej innej Pani Domagalik a także mocno podważyć jej kunszt, bo nie sądzę by już kiedykolwiek chociaż by dostała propozycję by napisać czyjąś biografię... Stała się obiektem kpin. Ja sam nawet jako osoba zainteresowana środowiskiem piłkarskim, mająca na półkach biografie różnych piłkarzy jaki i trenerów, nie sięgnę po tą książkę, bo zwyczajnie straciłem nią zainteresowanie a właściwie nigdy go nie było, bo Brzęczek to dla mnie osoba jaka nie wiem... Najbardziej kojarzona jest z bramką na wembley ... Fakt, może człowiek by się dowiedział jakiś ciekawostek z jego kariery, anegdot, może jakiś życiowych historii, ale z tego co widzę, to ta książka głównie skupia się na tym, jak Brzęczek jest postrzegany jako selekcjoner przez grono kibiców czy dziennikarzy, gdzie po każdym meczu jest poddawany krytyce.
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 07 paź 2020, 7:55
League
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 07 paź 2020, 9:06
Jeszcze telefon jej co chwila dzwonił to jak smoku ją po prosił o wyłączenie to ona : nie, dlaczego?

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 08 paź 2020, 18:56
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 paź 2020, 19:23
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 08 paź 2020, 19:49
szmagel
piotrcies
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin