AC Milan (zbiorczy) - Strona 184

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2005, 23:00

czeher pisze:W sumie dalej nie wiem czy to zgrywal do reprezentanta WKS Vucinic czy Stam

Stam o głowe Mirko. Tak przynajmiej sądze. :roll:

Po pierwszej połowie Ancelotti mógł tylko "psioczyć na skuteczność" bo bramka na 1:0 ustawiła ten mecz z zły tego słowa znaczeniu. Sądziłem że jak strzela jedna to pójda za ciosem a Lecce nie bedzie czego miało murować. Jednak sie przeliczyłem. Bo to co pokazali ze skutecznościa to istna żenada. Już nie ma sensu wyliczać okazje czy też świetne zagranie bo takich nie brakowało. Ale no mamo :shock: tak nie może. Czemu on im nie wmówi że Lecce to Juve :? Udinese miało barwy inny i jak grali (strzelali :!:) widziliśmy :? Inzaghi dziś pokazał swoja najlepszą snute snajperską. Nie 7 okazji i dwie bramki tylko 1 na 1 i dziekujcie Mi. :wink:

Dziś mnie tak zagotowali że nie wyobrazam sobie co Łysy na to :evil: Mam wode i musze coś wrzucić na ruszt :wink: Nara :) Pozdrawiam

Forza Milan :!: Trenuj Ancelotti trenuj skutecznośc bo na Szulku Szalazoglu też z 6 :0 powinno być :!:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 lis 2005, 23:00

Dobrze, że Inzaghi strzelił, bo by było po moim kuponie.
Taki pewniak NIBY :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lis 2005, 23:47

Czeher wydaje mi się że Kaka dla Milanu jest bardzo ważny, on zaczyna wszystko w przodzie i trudno go zastąpić. Dziś akurat nie było problemu ze stworzeniem sobie sytuacji bramkowej tylko ze skutecznością :? Mam nadzieje że ten mecz da Carlo do myślenia cieszmy sie z tych 3pkt bo są bardzo ważne :twisted:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 26 lis 2005, 23:55

Dla zainteresowanych :
Milan - Lecce :?
Na zawsze czerwono-czarny!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 1:06

Łukasz[ACM] pisze:Czeher wydaje mi się że Kaka dla Milanu jest bardzo ważny, on zaczyna wszystko w przodzie i trudno go zastąpić. Dziś akurat nie było problemu ze stworzeniem sobie sytuacji bramkowej tylko ze skutecznością

No własnie, co by było jak by tych okazji nie stwarzali :? aż boje sie myśleć. Co prawde to żadne "pocieszenie" że stwarzają okazje .. bo nic z tego nie ma jak nie strzelają.

Mam nadzieje że to tylko dziś taka nie moc strzelacka :roll: :wink:

Na dobranoc fotka dnia :lol:
Obrazek

Grazie Superpippo :!:
Forza Milan
Pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 lis 2005, 1:16

Bo z Kaką to tak jak z u nas z Nedvedem w poprzednim sezonie hehe ;) co prawda Wy macie jeszcze Rui Coste ale czasu nikt nie zatrzyma... :roll: meczu nie widziałem ale gratuluje zwycięstwa :) (Pippo beeeee ;) )

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 1:23

Aż sie "wróciłem" :lol:

:shock: Kogo ja "widze" :?:

Gdzie byłeś jak Cie nie było ? Maestro_

W przypadku "klasowego rezerwowego" ten czas nie do zatrzymanie jest chyba przydatny. :wink: Młosok by psioczył :wink: a doświatczony gracz wie że musi być zawsze gotowy by coś pokazać. A ile Rui może pokazać to wiemy.

Dziekujemy :twisted:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 lis 2005, 1:30

siema Zaza :) :)

oj działo się, działo hehe ..... ;) wróciłem z misją :twisted: i mam nadzieję, że na dłużej... pozdro :)

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 27 lis 2005, 8:26

Ledwo co sie udalo Milanowi wygrac bo dopiero w 95minucie Inzaghi trafił poprostu fuks a Milan gra zawsze na fuksach nie tak jak Juve :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lis 2005, 8:57

Nie w 95 ale w 94.
Spadaj stad dzieciaku.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 lis 2005, 9:38

Fler pisze:Ledwo co sie udalo Milanowi wygrac bo dopiero w 95minucie Inzaghi trafił poprostu fuks a Milan gra zawsze na fuksach nie tak jak Juve
To teraz nam opowiedź jeszcze o pięknej, błyskotliwej grze Juve. No i o tych atakach orzez cały mecz... :?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 lis 2005, 9:57

Obrazek
:pray: dzieki ci Pippo

Najwazniejsze 3 pkt. gra dobra ale skutecznosc.............. :roll:
Lecce tak jak Viola 2-3 sytuacje wykorzystane a my.
Gila - Sheva mogli sobie odpoczac badz jeden z nich grac i tu coraz bardziej sie zastanawiam czy oni razem moga grac (grac napewno moga ale jak to wyglada ?)
I gdzie do cholery był Marek ? na ławce :/ panie Carlo
Widac ze Pirlo nie rzucał słow na wiatr i ze ma jakas super technike na strzały z rzutów wolnych 3 gol z wolnego :brawo:
Widac tez było u naszych zmeczenie no wiec co z nasza długa ławka czy na takie mecze jak z Lecce nie wystawia sie tych co dłuzej siedza tylko przemeczach tych samych ?
Rino mogł sobie odpoczac Sergio tez Sheva badz Gila rowniez nawet Paolo no ale co tam widac ze Carletto bał sie o wynik i wystwaił prawie najmocniejszy skład ktory w 94 minucie za sprawa rezewowego wygrał mecz (przy okazji brawa dla Pirlo za asyste)
Seedorf zagrał kolejny dobry mecz i ten strzał z przewrotki :shock: heh

Forza Milan

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lis 2005, 10:08

Wlasnie zapomnialem napisac o tym o czym wspomnial Hunter czyli nowej technice strzelania wolnych przez Pirlo.Naprawde to ciekawie ale zarazem dziwnie wyglada.Pilka leci po dziwnej trajektorii.Przyznam sie ze nigdy nie udalo mi sie strzelic w sposob w ktory uderza Pirlo no ale ja nie zarabiam 3 mil euro rocznie wiec nie musze takich bajerow znac :wink:
Caly strzal wyglada tak jakbyc cos w drugiej fazie lotu spychalo pilke w zupelnie inna strone niz powinna leciec.Kompletnie to dezorientuje bramkarzy.Nie wiem jak wymyslil tego "wezyka w powietrzu" ale skuteczne to to jest.Tak trzymac :)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 27 lis 2005, 10:12

hmm...przypomina mi to dyskusje silnie akademicka na temat dzielenia wlosa na czworo...a prawda jest jedna i niezwykle-prosta!

MILAN ZAGRAL TEN MECZ B E Z N A D Z I E J N I E...skutecznosc jest praktycznie ZADNA,osobiscie to kibicowalem czerwonoczarnym-pozwolilem sobie,ze wzgledu na zupelnie bezpieczna pozycje Nostra Bella Signiora rzucic na Milan jedyneczke no i w zasadzie(...patrzac po kursie...i patrzac na tabele ...i patrzac na sklady obu druzyn) nie mialem watpliwosci co sie bedzie dzialo...pomylilem sie...

jedynym "pozytywem" jest to ze SuperPipo :D:D nie potrzebowal 14,a tylko jedna akcje co szczerze mowiac bylo kolejnym zaskoczeniem..

mimo wszystko-brawo za gre do konca...

JUVENTUS TORINO

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 lis 2005, 10:35

Rzur nie zgadzam sie z Tobą bo beznadziejna to była skuteczność... pierwsza połowa była doskonała gdyby tylko wykorzystac pare sytuacji to 5:0 :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”