No tak, Brazol wpierdolil sie w noge Messiemu, jaki var, jaki karny
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2020, 21:22
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 24 paź 2020, 21:32

WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 24 paź 2020, 21:58
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 24 paź 2020, 22:03
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 paź 2020, 23:11
myślę, że powodem jest to, że Holender nie ma pojęcia o trenerce. Może to trochę wyższy poziom niż De Boer, ale w piłce klubowej się kompromitował. Odpali paru dziadków, wstawi paru młodych chłopaków jak to Holendrzy mają w zwyczaju i tyle, za rok go nie będzie.Wojtekb pisze: ↑24 paź 2020, 20:51Najgorszą ciamajdą za to dzisiaj okazał się Koeman. W drugiej połowie Real słaniał się na nogach i druga linia Barcy z łatwością zbierała każdą piłkę, więc co zrobił Koeman? Zabił środek pola i wprowadził 2 skrzydłowych i napastnika. A chwilę później jeszcze jednego napastnika za bocznego obrońcę, po którego stronie Real miał dwóch świeżych graczy - Rodrygo i Modricia. Nie wiem co chciał grać Holender na koniec. 3-1-6? 3-2-5 z Coutinho na pivocie? Natomiast to że ja nie wiem, to pół biedy, ale chyba ani Koeman ani jego piłkarze też nie wiedzieli jaki był zamysł. Od momentu jak Barca zrobiła zmiany, na boisku był już tylko Real.
I nie jest to pierwszy taki popis Koemana. Z Getafe goniąc wynik też robił zmiany jakby grał w Fifę na amatorze i też najwięcej skorzystał na tym rywal. Widać, że Koeman ze swoim 4-2-3-1 ma jakiś koncept na tę Barcelonę - lepszy czy gorszy ocenimy po sezonie - ale zupełnie nie umie robić zmian.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 25 paź 2020, 0:02
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 paź 2020, 0:51
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 paź 2020, 2:08
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 paź 2020, 20:50
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 25 paź 2020, 21:48
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 25 paź 2020, 21:58
nie wiem dokładnie jak tego typu sytuacje są ujęte w przepisach, ale szczerze wątpię, żeby sędzia miał tak dużo pole do interpretacji i mógł decydować sobie według własnego widzimisie, czy da karnego czy puści grę dalej. Po prostu jeden sędzia z obu podobnego typu sytuacji popełnił błąd i powinien ponieść tego konsekwencje.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 paź 2020, 22:03
moody
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dominika Jonas » 25 paź 2020, 23:08
Dominika Jonas
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio