Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 paź 2020, 23:14
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 paź 2020, 7:41
I też pisze idiotyzmy. Cancelo, Cuadrado, Sandro wg niej/niego to przecietniakimoody90 pisze:chyba ktos sklonowal ozoba. nagminne uzywanie tej samej emotki, ktora tylko on non stop stosuje od razu rzuca sie w oczy. to za duzo dla tego forum
kolejny troll na forum.League
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 paź 2020, 12:42
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 paź 2020, 14:58
Dla mnie karny na Messim to rzecz bezdyskusyjna. Wystarczy poczytać opinie innych sędziów.moody90 pisze: ↑25 paź 2020, 2:08co nie zmienia faktu, ze wobec obecnych przepisow to jest chyba karny i z tego co czytam potwierdza to wiekszosc ekspertow/bylych sedziow w hiszpanii. mozesz trafic w pilke, a potem wjechac w goscia i to jest faul. zwlaszcza, ze mimo tego dziubniecia przez casemiro pilka wciaz byla w zasiegu messiego, ktory nie mogl kontynuowac akcji, bo mu brazylijczyk wjechal w nogi. no ale sedzia nawet sie temu nie przygladal
karny dla realu zgodny z przepisami. boli jedynie to, jak ze dwa razy ewidentniejsze szarpniecia w polu karnym sa kompletnie olewane w meczach innych zespolow, taki casemiro to w ogole gra z immunitetem na czerwone, a w meczach realu najmniejszy pretekst jest wykorzystywany do decyzji na ich korzysc
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 15:40
Zastanawia mnie ta sytuacja w pewnym stopniu, bo komentatorzy gadają "karny, karny", ale z drugiej strony zachowanie Aspasa to wymusiło faul, bo on zastawił w polu karnym Ramosa, po prostu perfidnie w ostatnim momencie zastawił mu drogę i przy pierwszym kontakcie runął na ziemię. Widać wyraźnie, że Aspas nie był tu zainteresowany piłką co bardziej Ramosem i jak dla mnie, to szczerze... Ja bym tu jedenastki nie odgwizdał. Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2021, 22:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 kwie 2021, 22:05
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 10 kwie 2021, 22:15
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 10 kwie 2021, 23:04
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2021, 23:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 10 kwie 2021, 23:19