Skoro nie jesteś za zaostrzeniem przepisów, to dlaczego promujesz wjeżdżanie samochodem w tłum protestujących? Jesteś przeciwnikiem ogólnie protestów, przeciwnikiem kobiet, czy może ukrytym fanem GTA?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 paź 2020, 14:00
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2020, 14:01
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 paź 2020, 14:02
Czyli przeciwnikiem marszu niepodległości też jesteś? Przeciwnikiem Tour The Pologne, ect? Ostatnio jak był w Opolu Tour The Pologne to przez ponad pół dnia całe miast zablokowane. Nie mogłem dojechać na basen. Powinienem wjechać w tych kolarzy autem tak?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2020, 14:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 paź 2020, 14:10
Być może masz w tym miejscu rację, to faktycznie 2 różne rzeczy. Jak widzisz kiedy zamiast rżnąć głupa zaczynasz merytorycznie odpowiadać na pytania, to nagle okazuje się że pewnych kwestiach da się z tobą zgodzić
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2020, 14:15
cloner
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 paź 2020, 14:43
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 paź 2020, 15:02
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 paź 2020, 16:13
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 paź 2020, 16:16
Ja odpiszę może za siebie - pewnie dużo osób by mnie nazwało obrońcą życia (chociaż, jeśli wejdzie prawo po wyroku TK to raczej będę za złagodzeniem, a nie zaostrzeniem prawa aborcyjnego), ale chodzi o jedną różnicę - człowiek musi odpowiadać za swoje czyny. Jestem też za wolnością wyznania, swobodą przemieszczania się itd. Ale jeśli ktoś popełnia przestępstwo i idzie do więzienia - traci prawo do przemieszczania się i kilka innych. JEstem za tym, że jeśli komuś udowodnią terroryzm albo wielokrotne morderstwa - wg mnie powinien tracić prawo do życia. Po prostu każdy człowiek rodzi się z jakimiś prawami, ale swoimi czynami może się ich pozbawić. To trochę tak jak z godnością czy szacunkiem. Oczywiśćie nie bronię osoby, która tam jechała, ale chciałem tylko zaznaczyć o co mi chodzi.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 paź 2020, 16:18
Idź sobie pogadaj z Mazurem, bo prezentujecie ten sam poziom.Sawyer pisze: ↑28 paź 2020, 15:02Ciekawe do jakiej melodii śpiewaliby wszyscy Ci, których partnerka/żona/kochanka zmuszona byłaby do noszenia w sobie przez kilka miesięcy dziecka np. bez mózgu, a teraz są wielkimi obrońcami życia. Bardzo mnie to ciekawi. Każdy kto popiera całkowity zakaz aborcji jest zwykłym ludzkim śmieciem.
Jeeezuuu, kiedy Wam sie znudzi wrzucanie Korwina? Gość pierdoli od lat głupoty, zdecydowana większość wolnościowców w Polsce chce żeby odszedl na emeryture i nie mieszał się do polityki. Jako wolnościowiec nie mam zamiaru go już bronić, bo zrobił bardzo dużo dla tego ruchu, ale od paru lat więcej szkodzi.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 28 paź 2020, 17:01
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2020, 17:07
cloner
szmagel
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio