Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2020, 22:35
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 paź 2020, 22:43
Chlopaczek
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2020, 22:51
Trzaskowski odmawia zarejestrowania Marszu Niepodległości, ale sam sobie chodzi na Strajk Kobiet, bo te strajki ,,nie są zarejestrowane tylko spontaniczne". Takie spontaniczne, że się wszyscy oficjalnie, zupełnie jawnie, publicznie zwołują w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie. Wcale się z tym nie kryjąc. Nawet TVN oficjalnie podaje: ,,dziś strajk będzie tu i tu, o tej i o tej". A prezydent Warszawy zaszczyca je swoją obecnością.
Bo jak wiadomo, koronawirus atakuje tylko podczas zarejestrowanych demonstracji. Spontanicznych nie tyka.
Jak tam, Kazik? Nowy hit już się pisze? Tym razem o Trzaskowskim?
,,Twoja zaplanowana demonstracja jest obciążona większym ryzykiem niż moja spontaniczna?"
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 paź 2020, 22:54
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2020, 23:01
Bienias
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2020, 23:31

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 30 paź 2020, 23:36
Chlopaczek pisze: ↑30 paź 2020, 22:43Tymczasem w Wiadomosciach dzisiaj bylo o "zwolennikach zabijania dzieci nienarodzonych".
Obrzydliwa telewizja. Ktos tam wczesniej ja chwalil za swietna robote i marketing. Chyba dla imbecyli bo tylko na nich to moze dzialac.

Ja pytałem, na razie bez odzewu. Chyba tym pytaniem w "miętkie" ktoś dostał.
Bezimienny11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 paź 2020, 23:45
W takim razie ja Tobie odpowiem na każdego, bo nie ma drugiej takiej partii, która potrafiłaby tak dzielić społeczeństwo. Nie ma też drugiej takiej partii, która byłaby tak niepraworządna w swoim postępowaniu, bo to prawo jest tylko w nazwie. Obecnie gotów jest oddać głos nawet na PSL, mimo że uważam tą partię za chyba najbardziej sprzedajną w historii RP. Usatysfakcjonowany ?Ja pytałem, na razie bez odzewu. Chyba tym pytaniem w "miętkie" ktoś dostał.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 30 paź 2020, 23:52
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 31 paź 2020, 0:02
MarcinieW, ja nie pytałem dlaczego gardzisz PiS-em, a na kogo byłbyś skłonny głosować gdyby Jarek rozpisał nowe wybory, a Duda wywiesił białą flagę. Jak widzę dobro Polski nadal masz w głębokim poważaniu skoro chcesz ją oddać w ręce partii "najbardziej sprzedajnej" (Prostytutki?). Ale skoro podjąłeś wyzwanie (w sensie jako pierwszy odp. na pytanie) to dopytam, bo nie sprecyzowałeś - kto premierem (złe odpowiedzi: Wincenty Witos), ministrem zdrowia, sprawiedliwości z ramienia tej partii? Kto za Dudę (złe odpowiedzi: Maciej Rataj) ?MarcinW pisze: ↑30 paź 2020, 23:45W takim razie ja Tobie odpowiem na każdego, bo nie ma drugiej takiej partii, która potrafiłaby tak dzielić społeczeństwo. Nie ma też drugiej takiej partii, która byłaby tak niepraworządna w swoim postępowaniu, bo to prawo jest tylko w nazwie. Obecnie gotów jest oddać głos nawet na PSL, mimo że uważam tą partię za chyba najbardziej sprzedajną w historii RP. Usatysfakcjonowany ?Ja pytałem, na razie bez odzewu. Chyba tym pytaniem w "miętkie" ktoś dostał.
Bezimienny11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 paź 2020, 0:09
Nie wciągniesz mnie w tego typu dyskusje. Wiem o tym, że umiejętnie operujecie pojęciem mniejszego lub większego zła, ale dla mnie to, co obecnie w tym kraju się dzieje jest nie do "odtworzenia" przez żadną inną partię i choćby z tego powodu każda inna jest opcją lepszą. PozdrawiamMarcinieW, ja nie pytałem dlaczego gardzisz PiS-em, a na kogo byłbyś skłonny głosować gdyby Jarek rozpisał nowe wybory, a Duda wywiesił białą flagę. Jak widzę dobro Polski nadal masz w głębokim poważaniu skoro chcesz ją oddać w ręce partii "najbardziej sprzedajnej" (Prostytutki?). Ale skoro podjąłeś wyzwanie (w sensie jako pierwszy odp. na pytanie) to dopytam, bo nie sprecyzowałeś - kto premierem (złe odpowiedzi: Wincenty Witos), ministrem zdrowia, sprawiedliwości z ramienia tej partii? Kto za Dudę (złe odpowiedzi: Maciej Rataj) ?
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 paź 2020, 0:16
Typ chyba skończył prawo za hajsy zgredów albo na jakimś [ch**] wydziale za $$$ lub zaocznie bo takich baniaków nawet nie popiera jego guru Rzepliński*. Niestety ten typ tak ma co udowodniłem pewnym wyrokiem i skanem za który do dziś nie przeprosił co można wyszukać na forum. Także nie wymagaj od niego kultury co udowodnił swoimi postami oraz rzetelności co potwierdził również ww. swoimi wypocinami.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 paź 2020, 0:23
Dobrze, jednak udało Ci się mnie zaprosić do dyskusji. Brawo. W takim razie z jakiego artykułu konstytucji możemy wywieść prawo dziecka poczętego do życia i jakie to ma konsekwencje na gruncie prawa karnego ?yp chyba skończył prawo za hajsy zgredów albo na jakimś [ch**] wydziale za $$$ lub zaocznie bo takich baniaków nawet nie popiera jego guru Rzepliński*. Niestety ten typ tak ma co udowodniłem pewnym wyrokiem i skanem za który do dziś nie przeprosił co można wyszukać na forum. Także nie wymagaj od niego kultury co udowodnił swoimi postami oraz rzetelności co potwierdził również ww. swoimi wypocinami.
* Rzepliński był tak samo niezależny jak dziś Przyłebska czy swego czasu Zoll
MarcinW
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio