Ogólna dyskusja o polityce cz.2 - Strona 1482

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Co myślisz o SAFE?

Dobrze
11
41%
Źle
13
48%
To się odbije na giełdzie
0
Brak głosów
To kwestia ekumeniczna
3
11%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:33

(L)oczkerson pisze:
29 lis 2020, 11:31
cloner pisze:
29 lis 2020, 11:30
A krytykę znoszę lajtowo, nie musisz się martwić.
Widzę.
Kurrr... masz kamery gdzieś w zabrzu? szacun.
Bo chyba nie wyciągasz tak daleko idących wniosków to po tych forumowych postach ;)
nudy mam w pracy to sobie wkurzam lewicę z rana :mrgreen:

League pisze:
29 lis 2020, 11:32
cloner pisze:
29 lis 2020, 11:28
League pisze:
29 lis 2020, 11:25
Zadziwiajace że o tolerancji mówią ci co sami jej nie mają.
Też mnie to dziwi u osób, które twierdzą, że rzekomo są tolerancyjne, a tak naprawdę jest zupełnie inaczej.
Zauważyłem że prawa strona ma problemy z rozumieniem slowa tolerancja. Wymagają tolerancji od lewej strony myśląc że to działa na zasadzie że mogą ich obrażać bez reakcji bo oni muszą być zawsze tolerancyjni :D Parodia jakaś.
wskaż gdzie obraziłem kogoś z lewicy? to raczej ci z lewicy obrażają mnie :lol2:

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2804
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 11:37

sickstick pisze:
29 lis 2020, 11:17
Serio nie masz nic mądrzejszego do napisania niż to co piszesz? :/ Zastanów się chłopie nad sobą.
Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:44

Ilka pisze:
29 lis 2020, 11:37
sickstick pisze:
Serio nie masz nic mądrzejszego do napisania niż to co piszesz? :/ Zastanów się chłopie nad sobą.
Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?
To mnie Ilka rozwala właśnie. Wygląda na to, że oni wszyscy, przez te poprzednie lata, powaznie myśleli że policja bije, pałuje i gazuje tylko tych, którzy zasłużyli, a nie byle kogo, kto najbliżej, grunt to się wyładować i nabić statystyki. Teraz gdy biją, pałują i gazują osoby, które mogą znać, które są bliższe im to nagle zdziwieni. Że jak to? Że policja pałuje na chybił-trafił? Że gazem dostaje posłanka i dziennikarz? No niemożliwe :lol2: od lat tu piszę ACAB i jebać psy, bo to idioci bez honoru, bez szkoły, najwięksi debile idą tam robić (a nie sorry, więksi pracują w straży miejskiej lub na ochronie) to widziałem tylko oburzenie i większość broniła policji. Teraz ich brońcie hipokryci.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 lis 2020, 11:44

Ilka pisze:
sickstick pisze:
Jaka prawda? Od początku jedziecie po strajku kobiet, chowiacie się za policją z którą chcecie oraz najmanem bronić jasnej góry a jak sobie urządziliście marsz niepodległości i w pół dnia rozwaliliście wiecej miasta niz kobiety przez cały miesiąc to winna była policja, antifa i całe lewactwo :roftl3: :haha: :haha: :haha:

O tych co mówią JP, ACAB, HWDP

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 lis 2020, 11:50

Ilka pisze:
A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności.
Wyjaśnij proszę co masz na myśli? :wink:

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 11:59

sickstick pisze:
29 lis 2020, 11:50
Ilka pisze:
A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności.
Wyjaśnij proszę co masz na myśli? :wink:
Tak w sumie to od początku nie były normalne. Dobrze wiesz kto się pod nie podpiąl. I że chodzi o obalenie rządu, a nie biedne kobiety, które przecież są tak w tym kraju zniewolone, że urządzają sobie strajki.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 lis 2020, 12:13

Czyli ogólnie nie podoba ci się idea strajków, o ile pamiętam w przypadku strajku nauczycieli też byłaś z górny na nie.

Wiesz że gdyby wszyscy ludzie w Polsce mieli twoją mentalność, to dziś ciągle żylibyśmy w komunizmie? Nie wiem czy jest się czy chwalić i afiszować.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:16

O jejciu bidulka gazem dostała, smuteczek :-( a przecież poszło biedactwo do kotła, mecz chciało zobaczyć z naszym kibicowskim harcerstwem i znowu ta okropna policja :-(

PS. cofam to co powiedziałem na temat Cloonera, że nasz piewca rodzinnych wartości pewnie skończy jako zapijaczony kawaler. Z Ilką stworzyliby piękny związek <3
Ostatnio zmieniony 29 lis 2020, 12:18 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 12:17

MarcinW pisze:
29 lis 2020, 12:16
O jejciu bidulka gazem dostała, smuteczek
Otototo, o tym piszemy. Biedna poslanka, bidulka gazem dostała, smuteczek.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:22

cloner pisze:
29 lis 2020, 12:17
MarcinW pisze:
29 lis 2020, 12:16
O jejciu bidulka gazem dostała, smuteczek
Otototo, o tym piszemy. Biedna poslanka, bidulka gazem dostała, smuteczek.
Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę..... a zdjęcie które wrzuciłem było pierwsze lepsze po wpisaniu w google "rozpieprzone stadiony. Jest ich bardzo dużo.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2020, 12:23 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 12:23

MarcinW pisze:
29 lis 2020, 12:22
Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę.....
Pierdolenie 🤗
i dziękuję znów za te epitety, poziom prawników w kraju jest strasznie mizerny, chamstwo do potęgi entej.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 12:24

cloner pisze:
29 lis 2020, 11:44
Ilka pisze:
sickstick pisze:
To mnie Ilka rozwala właśnie. Wygląda na to, że oni wszyscy, przez te poprzednie lata, powaznie myśleli że policja bije, pałuje i gazuje tylko tych, którzy zasłużyli, a nie byle kogo, kto najbliżej, grunt to się wyładować i nabić statystyki. Teraz gdy biją, pałują i gazują osoby, które mogą znać, które są bliższe im to nagle zdziwieni. Że jak to? Że policja pałuje na chybił-trafił? Że gazem dostaje posłanka i dziennikarz? No niemożliwe :lol2: od lat tu piszę ACAB i jebać psy, bo to idioci bez honoru, bez szkoły, najwięksi debile idą tam robić (a nie sorry, więksi pracują w straży miejskiej lub na ochronie) to widziałem tylko oburzenie i większość broniła policji. Teraz ich brońcie hipokryci.
No bo wiadomo, że całym złem tego kraju oprócz PiSu są kibole. Generalnie to mnie szlag trafia jak jednych i drugich wrzuca się do jednego wora. A często ludzie tego nie rozróżniaja. Bo nigdzie nie powiedzą, że kibice zrobili coś dobrego. Tylko zawsze, że zadymili. A na Marsze jeżdżą i kibole i kibice i normalni ludzie. Ale wtedy lać wszystkich. A jak biedna, wiadomo, że niewinna Nowacka oberwala to już wielkie poruszenie :lol2:
Hipokryzja do kwadratu.

W sumie szkoda, że tutaj nas tak mało bo ci za wolnością do wszystkiego i tolerancją zalewają to forum ... tylko ciężko tolerują to, że my możemy mieć inne zdanie.

A ja mogę być nazywana homofobka, faszystą, czy zasciakowa itp. Grunt, że mam swoje wartości i jest mi z nimi dobrze.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:26

cloner pisze:
29 lis 2020, 12:23
MarcinW pisze:
29 lis 2020, 12:22
Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę.....
Pierdolenie 🤗
W sensie, że te kobiety stwarzają zagrożenie podobne do tych karków, których tak bardzo kochasz ? ;-)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 12:28

MarcinW pisze:
29 lis 2020, 12:26
W sensie, że te kobiety stwarzają zagrożenie podobne do tych karków, których tak bardzo kochasz ?
W sensie, ze ciebie nikt nie kocha, a kobiety łamią prawo. Coś jeszcze?

Linijkę o noszeniu maseczek pewnie popierasz, ale linijkę o zakazie zgromadzeń już nie :lol2:

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 12:38

No bo wiadomo, że kibice są tylko źli i tylko rozpieprzaja stadiony. Ja to mam wrażenie, że 3/4 tego forum nie było na meczu piłki nożnej ...

@sickstick właśnie utwierdziłes mnie w tym, że też masz klapki na oczach :)

@MarcinW czy ja gdzieś narzekam, że oberwalam? ;) Bidulka chodzi tam gdzie chce i gdzie jej najlepiej :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”