Po obejrzeniu tego filmiku, byłem pewien że to temat zwała
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 gru 2020, 8:07
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 11 gru 2020, 8:53
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 gru 2020, 8:55
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 gru 2020, 10:12
Ty tak, ale miliony osób na świecie ciągle stękało i lamentowało, że premiera znowu jest przesunięta. Nawet tutaj na forum było smieszkowanie na ten temat. Zapewne CDP chciało wydać tytuł kompletny, ale wyszli z założenia, że skoro jest takie parcie to wydadzą wcześniej i będą poprawiać patchami. Teraz jest lament bo gra ma bugi i glitche. Większość dostała to co chciała czyli płytę w pudełku i teraz mogą mieć pretensje tylko do siebie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 gru 2020, 10:33
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 gru 2020, 10:41
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 gru 2020, 10:46
A to ktoś im datę premiery narzucił odgórnie? Bo z Twojego posta wynika, jakby jedyne opcje dostępne dla CD Project to było:Tomusmc pisze: ↑11 gru 2020, 10:12Ty tak, ale miliony osób na świecie ciągle stękało i lamentowało, że premiera znowu jest przesunięta. Nawet tutaj na forum było smieszkowanie na ten temat. Zapewne CDP chciało wydać tytuł kompletny, ale wyszli z założenia, że skoro jest takie parcie to wydadzą wcześniej i będą poprawiać patchami. Teraz jest lament bo gra ma bugi i glitche. Większość dostała to co chciała czyli płytę w pudełku i teraz mogą mieć pretensje tylko do siebie
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 gru 2020, 10:50
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 gru 2020, 12:37
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SmokingPizza » 11 gru 2020, 13:07
SmokingPizza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 gru 2020, 13:33
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 gru 2020, 13:39
Analogicznie. Aż takim fanem twórczości Redów nie jestem, tzn. lubię Wiedźminy, ale nie uważam za dzieła sztuki. Niech spróbują popatchować (choć z tego co czytam dużo osób gra spokojnie bez większych problemów) i wtedy zobaczę.Chlopaczek pisze: ↑11 gru 2020, 13:33CD Projekt Red jest spolka gieldowa i to na pewno mialo wplyw na decyzje o kolejnym przesunieciu lub nie.
Ja poczekam i zagram byc moze dopiero w wersje GOTY bo i tak mam co robic a cyberpunk to nie sa specjalnie moje klimaty wiec cisnienia wielkiego nie mam.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 gru 2020, 14:32

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 gru 2020, 16:26
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio