Opisuj <3sickstick pisze: ↑25 kwie 2021, 9:36Byle tylko urwać się jak najszybciej, bo wczoraj zainstalowałem sobie ponad 70 różnych modów do Skyrim (graficznych, fabularnych ect) i stworzyłem w ten sposób zupełnie inną grę niż tą którą znałem dotychczas, więc myślę tylko o tym a nie o jakimś korona party w obliczu Jezusa.
Moje przerobiłem na survivala w sumie.
Wyrobiłem w to multum godzin, ale później mi się zaczęło rąbać zbyt często i teraz chyba jak wrócę to modując od nowa (jprdl...) już Special Edition.
Teraz jest to z Indianami i kanoe? Ono ma być tym które dodaje te misje na wasalizację we Indochinach? Te bugi to mam nadzieję, że zmiana czegoś z zadłużaniem się państw, a przynajmniej zmarginalizowaniem efektu długu na chęć dołączenia do wojny. W ogóle to jak często i jak łatwo mogli zdradzać Cię sojusznicy w defensywnych po 1.30 to jakiś żart. Wystarczyło, żeby Rosja miała dobre stosunki z Mamlukami i już mieli wywalone na obronę mojej Persji.Boromir pisze: ↑21 kwie 2021, 8:10Paradox w pełnej krasie:
Wypuść DLC pełne błędów za 70 złotych.
Za pół roku wypuść następne DLC które w dużej mierze naprawia błędy poprzednich plus doda kilka niezbalansowanych mechanik - 70 złotych
Następne, zapowiedziane już, DLC będzie łatać te niezbalansowane mechaniki i będzie to kosztować, oczywiście, 70 złotych.
Profit
Swoją drogą to Europka tylko w stylu Jacka Sparrowa. Ugiąłem się ostatnio i zapłaciłem im za DLC do HOI4 pozwalające na to by samoloty transportowe nie tylko zrzucały spadochroniarzy, ale też zrzucało zaopatrzenie. Koniec końców konferencja pokojowa i tak odebrała mi smak życia, więc znowu zero poczucia winy przy "aktualizacji" EUIV.
Chyba tylko przy Stellaris czuję, ze DLC są i opcjonalne, i realnie na tyle mi dodają contentu, że nie jest mi żal rzucić na promce tych 3 dyszek. Na ten moment standardowo oczywiście Utopia, a poza tym Apocalypse, Distant Stars, ten badawczy z artefaktami i dokupiony, ale jeszcze niesprawdzony robotyczny.