vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 gru 2005, 22:56
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 gru 2005, 23:00
To jest skład Bildu (gazeta niemiecka)- podali że Polska będzie tak graćŁukasz[ACM] pisze:vieris czy to jest Twój skład Polski na MS Mam nadzieje że to rzeczywiście pomyłka Dudek na bramce Kosowski w obronie Rasiak na flance Smolarek na środku Nie, nie to napewno pomyłka. Z takim składem to byśmy nie wyszli z żadnej grupy, nawet najsłabszej
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 gru 2005, 23:11
Nie wiedziałem, ale widać że mają nas za nic. Ta 11 jest poprostu smiesznaJuv pisze:To jest skład Bildu (gazeta niemiecka)- podali że Polska będzie tak grać
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 10 gru 2005, 23:44
No to jest z Niemieckiej gazety tylko tego nie dopisałem we wczesniejszym poście bo mi się coś zawiesiło A tak wogóle to ten Bild to niezły szmelc takie pierdoly pisać najlepsze jest ze Rasiaka na prawym skrzydle wystawili bo on to w swoim calym piłkarskim zyciu moze z 2 km przebiegłŁukasz[ACM] pisze:vieris czy to jest Twój skład Polski na MS Mam nadzieje że to rzeczywiście pomyłka Dudek na bramce Kosowski w obronie Rasiak na flance Smolarek na środku Nie, nie to napewno pomyłka. Z takim składem to byśmy nie wyszli z żadnej grupy, nawet najsłabszej
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 gru 2005, 0:01
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 11 gru 2005, 1:21
Jak dla mnie to zdecydowanie grupa CŁukasz[ACM] pisze:Jaką grupe uważacie za gr. " śmierci "
Henry 007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 gru 2005, 8:17
Masz rację, zdaje Ci sięHenry 007 pisze:Praktycznie to tylko Serbia i Czarnogora nie bedzie sie liczyla w grze o awans (tak mi sie zdaje)
Henry 007 pisze: pozostale 3 zespoly napewno beda walczyly o 1 miejsce w grupie.
Henry 007 pisze:Polska
Do modów: Czy za świadome pisanie nazw krajów z malej litery, też są WP?Henry 007 pisze:niemcy
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 gru 2005, 10:37
WKS ma potencjał na zajęcie przynajmniej 3 miejsca. Mają niezły skład , a i wszystko zależy od formy. Mogą być czarnym koniem tej imprezy (zaraz po PolsceCorinthians pisze:Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2005, 10:45
A kto 4 lata temu mowil ze Senegal jest w stanie wygrac z Francja a mieli tylko wtedy jednego slynnego "gada"Corinthians pisze:Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 gru 2005, 10:56
Corinthians pisze: Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają.
Dla mnie teżczeher pisze:czarny kon dla mnie
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 gru 2005, 11:04
Może i trochę przesadziłem, ale wg mnie WKS jest najsłabszym zespołem tej grupy. Warto przypomnieć, że Senegal 4 lata temu nie grał w grupie śmierci, i wyszedł na drugim miejscu. Argentyna, chociaż 4 lata temu odpadła w fazie grupowej to jednak pokonała Nigerię - czyli zespół z Afrykiserek408 pisze:Corinthians to Ty
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2005, 11:31
Francja, Dania, Urugwaj, Senegal - jezeli dobrze pamietam, hmm no nie wiem czy nie mozna tego podpiac pod grupe smierci, Owczensy Mistrz Swiata i Europy - poza tym Senegal dalej tez sobie calkiem niezle radzil, pechowa przegrana z SzwecjaCorinthians pisze:Warto przypomnieć, że Senegal 4 lata temu nie grał w grupie śmierci, i wyszedł na drugim miejscu.
Tego bym nie powiedzial, trudno wskazac najslabsza druzyne, chyba troche latwej najmocniejsza - jak dla mnie jest to Holandia choiaz kto wieCorinthians pisze:ale wg mnie WKS jest najsłabszym zespołem tej grupy
To lepiej powoli zaczynaj sie oswajac z taka mozliwosciaCorinthians pisze:ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _K@LFa$_ » 11 gru 2005, 12:03
_K@LFa$_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 gru 2005, 12:07
Z jednej strony racja, ale nie sądzę, by Wybrzeże Kości Słoniowej zagrało gorzej od Serbów. To trochę nieprawdopodobne.Corinthians pisze:Nie chce się z Wami kłócić, ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu.
Ja słyszałam, że zaśpiewa Doda...Diamen23 pisze:A tak , czy słyszeliście , że polski hymn ma wykonywać Iwan i Delfin? Łypiący Hardkor Wink
Przecienianie Argentyny... ciekawa możliwość. Z jednej strony to wspaniały zespół, ale z drugiej to masz rację - przecież oni nic nie zdobywają!czeher pisze: Tego bym nie powiedzial, trudno wskazac najslabsza druzyne, chyba troche latwej najmocniejsza - jak dla mnie jest to Holandia choiaz kto wie
Mysle iz niektorzy troche przeceniaja Argentyne, Zobaczymy co Stankovic i spolka zaprezentuje
Jakbyśmy pokonali Niemców, w składzie nie byłoby Rasiaka, Lewandowskiego i innych Brazylijczyków naturalizowanych na Polaków, to jestem spokojna.czeher pisze: Wracajac do naszej grupy Exclamation to wiecie ze jezlei wyjdziemy to trafimy na ANGLIE badz SZWECJE Exclamation Exclamation Exclamation czyli nasi odwieczni rywale w przeroznych eliminacjach, zawsze staja nam na drodze - watpie czy poradzimy sobie z nimi
Anka
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio