Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 22:48
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 cze 2021, 22:48
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 14 cze 2021, 22:49
to ciekawe jaki mecz oglądali komentatorzy Borek i ten drugi bo też mówili że to Słowacy kontrolują mecz. Nasi poza bezproduktywnym szarpaniem na początku i golu, nie pokazali nic ciekawego.Tomusmc pisze: ↑14 cze 2021, 22:31
Fajnie, że pokazujesz mi statystyki pomeczowe kiedy ja pisałem o dominacji w drugiej połowie przed czerwoną kartką Krychowiaka. W pierwszej połowie w pewnym momencie było 68% posiadania piłki i nie piszę tu o pierwszych minutach. Jak Słowacja straciła bramkę zaraz po przerwie to totalnie się pogubili i pełną kontrolę miała Polska. Później durny stempel Krychowiaka i wszystko jebło. Wystarczyło mecz oglądać, a nie posiłkować się ogólnymi statystykami z całego meczu
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 cze 2021, 22:49
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:50
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 22:50
Chlopaczek pisze: ↑14 cze 2021, 22:46Ten remis w meczu Hiszpania Szwecja to wymarzony wynik dla futbolowych matematykow ktorzy beda wyliczac jak bardzo mozemy przewalic z Hiszpania i co potem musi sie stac zeby Polska mimo wszystko wyszla z grupy.
najgorszy jest właśnie remis, drugie najgorsze jest zwycięstwo Szwecji. Przy remisie, jeśli przegramy z Hiszpanią, a Szwecja wygra ze Słowacją, lecimy z turnieju. Przy wygranej Szwecji, to tak naprawdę musimy pokonać Hiszpanię, bo inaczej też jesteśmy poza turniejem, a mimo wszystko, jakkolwiek niemal niemożliwe będzie wygrać z którymkolwiek rywalem, nieco łatwiej ograć Szwecję. Dlatego dla nas lepsze zwycięstwo Hiszpanii.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:52
A jakie to ma znaczenie, jak my zrobimy 0 punktów na Hiszpanii i Szwecji. Ty naprawdę wierzysz w cudowną zmianę tej kadry? Ja widzę 6 mecz Sousy w którym dalej króluje chaos i jedynym zespołem z którym byliśmy lepsi była Andora...piotrcies pisze: ↑14 cze 2021, 22:50Chlopaczek pisze: ↑14 cze 2021, 22:46Ten remis w meczu Hiszpania Szwecja to wymarzony wynik dla futbolowych matematykow ktorzy beda wyliczac jak bardzo mozemy przewalic z Hiszpania i co potem musi sie stac zeby Polska mimo wszystko wyszla z grupy.najgorszy jest właśnie remis, drugie najgorsze jest zwycięstwo Szwecji. Przy remisie, jeśli przegramy z Hiszpanią, a Szwecja wygra ze Słowacją, lecimy z turnieju. Przy wygranej Szwecji, to tak naprawdę musimy pokonać Hiszpanię, bo inaczej też jesteśmy poza turniejem, a mimo wszystko, jakkolwiek niemal niemożliwe będzie wygrać z którymkolwiek rywalem, nieco łatwiej ograć Szwecję. Dlatego dla nas lepsze zwycięstwo Hiszpanii.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 22:53
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 cze 2021, 22:54
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 cze 2021, 22:55
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:55
defetyzm? Raczej realna ocena sytuacji. Oglądam mecz Hiszpanii ze Szwecją i nie mam ani jednego argumentu na to, że zrobimy z nimi choćby 1 punkt....
Eyesmon
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 cze 2021, 23:00
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 23:05
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 23:07
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio