Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 13 gru 2005, 14:05
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 gru 2005, 9:40
Niby racja Bagg, ale kto miałby rozmontować obronę poukładanego zespołu jak nie właśnie Barca?? W tamtym sezonie Blaugrana strzeliła świetnie zorganizowanej Chelsea 4 gole w dwumeczu i tylko przez słabą postawę obrony odpadła z LM. W tym roku defensywa Dumy Katalonii spisuje się o niebo lepiej, więc i o awans teoretycznie powinno być łatwiej.Bagg pisze:Naprawdę mam nadzieję w tym sezonie na LM. To jest coś o czym marzę od dawna. Marzy mi się finał z Barcą Chelsea boję się z dnia na dzień co raz mniej. A Blaugranie z poukładanymi zespołami gra się trudno. Więc LM w tym roku jest jak najbardziej realna...
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 14 gru 2005, 9:47
Jak Juve grało na wyjeździe to wynik był 2-1 więc strzelił Juventus gola Liverpoolowi. Poza tym nie został uznany 2 gol dla nas (strzelony prawidłowo przez Del Piero).janiofcb pisze: że w poprzedniej edycji LM Juve w konfrontacji z poukładanym zespołem Liverpoolu nie zdobyło żadnego gola samemu tracąc jednego i pożegnało się z dalszymi grami.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 gru 2005, 9:52
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 gru 2005, 9:57
janiofcb pisze:ale kto miałby rozmontować obronę poukładanego zespołu jak nie właśnie Barca??
janiofcb pisze:W tamtym sezonie Blaugrana strzeliła świetnie zorganizowanej Chelsea 4 gole w dwumeczu i tylko przez słabą postawę obrony odpadła z LM
janiofcb pisze:Co więcej przypomnę tylko, że w poprzedniej edycji LM Juve w konfrontacji z poukładanym zespołem Liverpoolu nie zdobyło żadnego gola samemu tracąc jednego i pożegnało się z dalszymi grami.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 16:38
:gmoch:leffmeister pisze:Ibrahimović - ale z ciebie frajer. Swoimi tekstami starasz się być takim "Juventusowym Zaza" i mówie to szczerze wystarczy porównać "twoj" styl z jego
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 gru 2005, 18:02
Obyś sie nie przeliczyłIbrahimović pisze: Czy sobie poradzimy z Barcelona to nikt nie wie ,ja licze w tym sezonie na co najmniej final Lm
Gdyby wielkie nominaly każda kieszeń otaczały..jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:09
Kaka_ACM pisze:Obyś sie nie przeliczył
Kaka_ACM pisze:Cytat:
jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie
Gdyby wielkie nominaly każda kieszeń otaczały..
Gdyby wrony nie krakały,
gdyby kozy nie skakały..psy nie gryzły, koty nie drapały..
a komary nie wkurwiały..
Radze zejśc na ziemie
Kaka_ACM pisze:Radze zejśc na ziemie
WPKaka_ACM pisze:wkurwiały..
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 gru 2005, 18:20
Co ma piernik do wiatrakaSpojrz na obecna sytuacje i forme w Milanie i tym sie lepiej zajmij i martw ,a Juventus niech cie nie interesuje...
To nie PKP więc nie musisz sie powtarzaćGdyby Nedved zagral w finale LM ,jestem przekonany ,ze wygralibysmy ten final .To tyle z mojej strony![]()
Pod choinke zamiast resoraka radze słownik otrograficznyDopsze proszem pana panie Kaka_ACM jusz zhodze
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:26
Mozesz mi kupic ,jesli sie zdecydujesz to napisz na priv podam ci adresKaka_ACM pisze:Pod choinke zamiast resoraka radze słownik otrograficzny
Ibrahimović pisze:Kaka_ACM napisał:
wkurwiały..
WP
Moderator
Kaka_ACM ostrzezenia nie otrzymałUrwałbym ci łeb i nasikał do szyi
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 gru 2005, 18:37
Za co miałby dostać ostrzeżenie? Nie obraża żadnego innego usera/klubu/piłkarza i nie używa wulgaryzmów.Urwałbym ci łeb i nasikał do szyi
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:44
No i sprawa sie wyjasniłaLekarz Juventusu Riccardo Agricola i administrator Antonio Giraudo zostali uniewinnieni z oskarżenia za oszustwo sportowe w procesie apelacyjnym.
Taki wyrok wydali sędzia Gustavo Witzel oraz Pietro Capello i Teodora Spagnolo po pięciu godzinach debaty.
Strona oskarżenia żądała 3 lat i 2 miesięcy pozbawienia wolności plus 2500 euro dla Agricoli i 2 lata plus 3800 euro dla Giraudo, który został skazany na 2000 euro grzywny za naruszenie prawa 626 z '94 o bezpieczeństwie w miejscu pracy.
W poprzednim wyroku Giraudo został uniewinniony a Agricola skazany na rok i 10 miesięcy za oszustwo sportowe i podawanie leków w sposób szkodliwy dla zdrowia.
Według pierwszych doniesień sędziowie doszli do wniosku, że nie można aplikować prawa 401 z 1989 (oszustwo sportowe) za podawanie leków w Juve. To znaczy osądzili, że "fakt nie jest przewidziany przez prawo jako przestępstwo."
Jeśli chodzi o Epo: "fakt nie istnieje".
Ja jeszcze ani razy na forum nie uzyłem czerwonego koloru wiec nie wiem o co chodziaha i czerwony kolor jest tylko dla moderatorów //maestro
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 gru 2005, 20:21
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 16 gru 2005, 15:43
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 gru 2005, 15:52
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio