Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 184

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 13 gru 2005, 14:05

Jestem bardzo ciekawy skladu JUVE powiedzmy za dwa sezony wtedy wedlug mnie nastapi powazna zmiana warty w cien przesuna sie Thuram,Nedved,Alex,Emerson hmm jestem bardzo ciekaw kto ich zastapi godnie. Wedlug mnie tacy zawodnicy jak Barzagli,Snejder,De Jong powinni zastapic tych zawodnikow i bardzo licze ze oni zawitaja do Turynu wy macie jakies propozycje a moze nie nalezy sciagac zawodnikow przeciez rownie dobrze pume moze zastapic blasi, thurama-gladstone,nedveda-mutu narazka

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 gru 2005, 9:40

Bagg pisze:Naprawdę mam nadzieję w tym sezonie na LM. To jest coś o czym marzę od dawna. Marzy mi się finał z Barcą Chelsea boję się z dnia na dzień co raz mniej. A Blaugranie z poukładanymi zespołami gra się trudno. Więc LM w tym roku jest jak najbardziej realna...
Niby racja Bagg, ale kto miałby rozmontować obronę poukładanego zespołu jak nie właśnie Barca?? W tamtym sezonie Blaugrana strzeliła świetnie zorganizowanej Chelsea 4 gole w dwumeczu i tylko przez słabą postawę obrony odpadła z LM. W tym roku defensywa Dumy Katalonii spisuje się o niebo lepiej, więc i o awans teoretycznie powinno być łatwiej.
Co więcej przypomnę tylko, że w poprzedniej edycji LM Juve w konfrontacji z poukładanym zespołem Liverpoolu nie zdobyło żadnego gola samemu tracąc jednego i pożegnało się z dalszymi grami.
Po prostu z poukładanymi drużynami każdemu gra się trudno...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 14 gru 2005, 9:47

janiofcb pisze: że w poprzedniej edycji LM Juve w konfrontacji z poukładanym zespołem Liverpoolu nie zdobyło żadnego gola samemu tracąc jednego i pożegnało się z dalszymi grami.
Jak Juve grało na wyjeździe to wynik był 2-1 więc strzelił Juventus gola Liverpoolowi. Poza tym nie został uznany 2 gol dla nas (strzelony prawidłowo przez Del Piero).
A że w Turynie nie strzeliliśmy gola, wynikało to z beznadziejnej gry i z tego że L'pool grał na remis bo to ich urządzało, więc się prawie przez cały mecz bronił (druga sprawa że Capello postanowił grać na angielski zespól wrzutkami w pole karne :? Jeszcze pamiętam jak komentator przy każdej akcji Juve "Hyyypia", "i wybija Hyypia" :? )

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 gru 2005, 9:52

Mój błąd :oops:
Mimo wszystko wychodzi na to, że każdemu gra się trudno z dobrze zorganizowanymi zespołami, a niewątpliwie łatwiej rozmontować zgrany blok defensywny mając w składzie Dinho, Eto'o czy Messiego niż grając schematycznie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 gru 2005, 9:57

janiofcb pisze:ale kto miałby rozmontować obronę poukładanego zespołu jak nie właśnie Barca??

Ibrahimović, Camoranesi, Nedved, Del Piero, Vieira, Emerson, Trezeguet ;)

janiofcb pisze:W tamtym sezonie Blaugrana strzeliła świetnie zorganizowanej Chelsea 4 gole w dwumeczu i tylko przez słabą postawę obrony odpadła z LM

Muszę sobię przypomnieć te bramki. Jedna z nich to geniusz Ronaldinho ;) Następne chyba też były ładne, ale ich nie pamiętam :? Ale pamiętam, że Chelsea strzeliła najpierw 3 bramki, a potem mocno rozluźniła szyki. W pierwszym meczu przez głupotę Drogby The Blues cierpieli grę w 10. Co nie zmienia faktu rzeczy, że Barca potrafiła to wykorzystać i gdyby nie sędzia to może właśnie Blaugrana przegrałaby w półfinale z L'poolem :lol:

janiofcb pisze:Co więcej przypomnę tylko, że w poprzedniej edycji LM Juve w konfrontacji z poukładanym zespołem Liverpoolu nie zdobyło żadnego gola samemu tracąc jednego i pożegnało się z dalszymi grami.

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale tam chyba było 2:1 w pierwszym meczu i 0:0 w drugim, ale mogę się mylić ;)

Co nie zmienia faktu rzeczy, że z The Reds przegraliśmy. Taktyką też, ale przede wszystkim wolą walki. Trochę zlekceważyliśmy przeciwnika. I to jest największy minus Juventusu.

Ale Barca jest dla mnie jak najbardziej gdonym przeciwnikiem. Jeśli nie Juve ma zdobyć LM to chciałbym żeby to była właśnie ona. Gra pięknie i skutecznie. Naprawdę nie będę płakał jeśli po pięknym boju Stara Dama odpadnie właśnie z Barcą.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 16:38

leffmeister pisze:Ibrahimović - ale z ciebie frajer. Swoimi tekstami starasz się być takim "Juventusowym Zaza" i mówie to szczerze wystarczy porównać "twoj" styl z jego
:gmoch: :lol:

Czy sobie poradzimy z Barcelona to nikt nie wie ,ja licze w tym sezonie na co najmniej final Lm ,ale jak juz bedziemy w finale to liczyc sie bedzie tylko zwyciestwo :twisted: Dla takiedgo gracza jak Nedved ktory zrobil dla Juve ogromnie duzo moze to byc ostatnia szansa na triumf w takiej imprezie ,nie mowie ,ze w nastepnym sezonie nie bedzie mial takiej szansy ,ale najprawdopodobniej nie bedzie juz tak podstawowym zawodnikiem i tak waznym ogniwem Juve :? :wink:

Pamietamy przeciez jak dostal zolta kartke w meczu z Realem ,łza mu sie w oku pojawila ,jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie (o ile dobrze pamietam to wlasnie za tamten sezon otrzymał złotą pilke :roll: w wieku 31 lat).

Wiadomo ,ze przyjdzie kryzys formy ,mam jednak nadzieje ,ze nie bedzie on taki jak w sezonie poprzednim gdzie w ciagu 3 kolejek stracilismy 8 pkt :lol: Jesli kryzys formy nie wypadnie na mecze LM powinnio nam pojsc bardzo dobrze ,przeciez w obecnej formie mamy szanse z kazdym 8)

Powiem tak - jesli dojedziemy do finału i w tym finale zagra Nedved to jestem pewny wygranej :wink: :mike:

FORZA JUVE
FORZA GRANDE NEDVED :D

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 gru 2005, 18:02

Ibrahimović pisze: Czy sobie poradzimy z Barcelona to nikt nie wie ,ja licze w tym sezonie na co najmniej final Lm
Obyś sie nie przeliczył :oops:
jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie
Gdyby wielkie nominaly każda kieszeń otaczały..
Gdyby wrony nie krakały,
gdyby kozy nie skakały..psy nie gryzły, koty nie drapały..
a komary nie wkurwiały..
Radze zejśc na ziemie

WP//maestro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:09

Kaka_ACM pisze:Obyś sie nie przeliczył
:lol: Spojrz na obecna sytuacje i forme w Milanie i tym sie lepiej zajmij i martw ,a Juventus niech cie nie interesuje...

Kaka_ACM pisze:Cytat:
jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie

Gdyby wielkie nominaly każda kieszeń otaczały..
Gdyby wrony nie krakały,
gdyby kozy nie skakały..psy nie gryzły, koty nie drapały..
a komary nie wkurwiały..
Radze zejśc na ziemie

Gdyby Nedved zagral w finale LM ,jestem przekonany ,ze wygralibysmy ten final .To tyle z mojej strony :mike:

Kaka_ACM pisze:Radze zejśc na ziemie

Dopsze proszem pana panie Kaka_ACM jusz zhodze

Kaka_ACM pisze:wkurwiały..
WP :roll:
Moderator :roll:

Pozdro :P

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 gru 2005, 18:20

:lol: Spojrz na obecna sytuacje i forme w Milanie i tym sie lepiej zajmij i martw ,a Juventus niech cie nie interesuje...
Co ma piernik do wiatraka :pray:
Temat jest poświęcony Juve , wiec staraj sie pisać na temat :wink:
W Milanie rzeczywiście nie jest za ciekawie, ale to nie jest odpowiedni temat co nie :wink:

Gdyby Nedved zagral w finale LM ,jestem przekonany ,ze wygralibysmy ten final .To tyle z mojej strony :mike:
To nie PKP więc nie musisz sie powtarzać
Dopsze proszem pana panie Kaka_ACM jusz zhodze
Pod choinke zamiast resoraka radze słownik otrograficzny :oops:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:26

Kaka_ACM pisze:Pod choinke zamiast resoraka radze słownik otrograficzny
Mozesz mi kupic ,jesli sie zdecydujesz to napisz na priv podam ci adres
Słownik sie przyda ,zawsze mozna sprzedac.

Ibrahimović pisze:Kaka_ACM napisał:
wkurwiały..

WP
Moderator

No ja wiem ,ze jest Moderator ,ale w przypadku tego pana czasami moderator przechodzi obojetnie :? np. za tekst:
Urwałbym ci łeb i nasikał do szyi
Kaka_ACM ostrzezenia nie otrzymał :roll:

Pozdro

WP za :ot: i post nic nie wnoszący do dyskusji (kolejne będą kasowane). Co do ostrzeżenia dla Kaki, to chyba nie jesteś z jakiejś tajnej inspekcji?? od tego jest odpowiedni temat, nie sądze, żeby to miało coś wspolnego z Juventusem... :roll: //maestro

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 gru 2005, 18:37

Urwałbym ci łeb i nasikał do szyi
Za co miałby dostać ostrzeżenie? Nie obraża żadnego innego usera/klubu/piłkarza i nie używa wulgaryzmów.

to samo, co wyżej... do tego jest odpowiedni temat :!: :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:44

Lekarz Juventusu Riccardo Agricola i administrator Antonio Giraudo zostali uniewinnieni z oskarżenia za oszustwo sportowe w procesie apelacyjnym.

Taki wyrok wydali sędzia Gustavo Witzel oraz Pietro Capello i Teodora Spagnolo po pięciu godzinach debaty.

Strona oskarżenia żądała 3 lat i 2 miesięcy pozbawienia wolności plus 2500 euro dla Agricoli i 2 lata plus 3800 euro dla Giraudo, który został skazany na 2000 euro grzywny za naruszenie prawa 626 z '94 o bezpieczeństwie w miejscu pracy.

W poprzednim wyroku Giraudo został uniewinniony a Agricola skazany na rok i 10 miesięcy za oszustwo sportowe i podawanie leków w sposób szkodliwy dla zdrowia.

Według pierwszych doniesień sędziowie doszli do wniosku, że nie można aplikować prawa 401 z 1989 (oszustwo sportowe) za podawanie leków w Juve. To znaczy osądzili, że "fakt nie jest przewidziany przez prawo jako przestępstwo."
Jeśli chodzi o Epo: "fakt nie istnieje".
No i sprawa sie wyjasniła 8)
aha i czerwony kolor jest tylko dla moderatorów //maestro
Ja jeszcze ani razy na forum nie uzyłem czerwonego koloru wiec nie wiem o co chodzi :roll:

Pozdro

sorki, mój błąd... ten dopisek już usunąłem, to nie byłeś Ty ;) pozdrawiam również

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 gru 2005, 20:21

Forma Juve jest teraz wspaniała i to napewno cieszy, tylko nastepne mecze w CL są dopiero na wiosne i wtedy nie wiadomo jak bedzie sie prezentowało Juve :P Osobiscie wieze jednak ze wylosują łatwego przeciwnika i pokonają go a potem juz powinno byc łatwiej i tak do finału :wink:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 16 gru 2005, 15:43

Juventus Turyn-Werder Brema
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego losowania :) trafiliśmy na jednego z najłatwiejszych rywali, na ktorych moglismy trafić. Ponadto Juve potrafi grać z niemieckimi druzynami, co pokazali już w tym sezonie :smile2:
Jestem przekonany, że bez prblemow sobie poradzimy w tym dwumeczu :whistle:
Forza Juve:!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 gru 2005, 15:52

No ja też jestem szczęśliwy z wyniku losowania, ale czy spokojnie przejdziemy? Nie jestem co do tego pewny. Werder nie jest zdecydowanie jednym z najsłabszych rywali bo w piłkę grać potrafią i pokazali to nie raz. Jeśli grają z determinacją to są naprawdę groźni co pokazali w meczu z Barceloną czy Panathinaikosem. Liczę, że Juve pokaże niemcom gdzie ich miejsce 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”