Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2021, 21:21
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 cze 2021, 21:33
Jaki hejter? Bo nie mam różowych okularów? I gdzie pisałem o 442? Mówiłem o grze 4 w obronie w opcji 4312 albo 433. Doczytaj lepiej...
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 cze 2021, 21:35
Dokładnie. Nic nie wniósł więcej. A niektórzy tutaj się nad nim spuszczaja bo Szczęsny z Juventusu.... Bramkarz Szwecji dziś czy Rosji wczoraj pokazali dużo więcejMazurXIII pisze: ↑23 cze 2021, 21:21Nie chcę się pastwić nad Wojtkiem, ale w tym turnieju oddano 11 celnych strzałów na bramkę Polaków, straciliśmy 6 bramek...Identyczne staty ma Olsen ze Szwecji (11 celnych strzałów), Szwedzi natomiast stracili 2 bramki. Mam też wrażenie, ze np. taki strzał Krychowiaka Wojtek dziś by wpuścił.
Szczęsny - delikatnie mówiąc - nie dał na tym turnieju czegoś ekstra, a tego wymaga się od bramkarza - było nie było - klasy światowej. Podejrzewam, że jakikolwiek GK z ekstraklasy miałby podobne statystyki na Euro 2020...
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2021, 21:36
Dziękuję, dobranoc.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 cze 2021, 21:38
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 cze 2021, 21:39
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2021, 21:40
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 cze 2021, 21:42
Czyżby subkonto clonera?piotrcies pisze: ↑23 cze 2021, 21:40Tak, podajesz jakiś tekst, dodajesz "i tyle w temacie", nie dodając nic więcej, ale jednak się z tym nie zgadzasz? Przestań się kompromitować typie, bo robisz to nie pierwszy raz (respiratory, system wyborczy i głosowanie na "jedynki"), a potem odwracasz kota ogonem albo wyjeżdżasz ze skrótami myślowymi.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2021, 21:44
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 cze 2021, 21:44
Jpd.... Gościu. Ty masz problem z czytaniem że zrozumieniem. Pisałem że obejrzałem hejt park i przedstawiłem ICH wnioski. Z którymi generalnie się zgadzam ale nie w 100%piotrcies pisze: ↑23 cze 2021, 21:40Tak, podajesz jakiś tekst, dodajesz "i tyle w temacie", nie dodając nic więcej, ale jednak się z tym nie zgadzasz? Przestań się kompromitować typie, bo robisz to nie pierwszy raz (respiratory, system wyborczy i głosowanie na "jedynki"), a potem odwracasz kota ogonem albo wyjeżdżasz ze skrótami myślowymi.
Eyesmon
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2021, 21:46
piotrcies
Eyesmon
Eyesmon
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio