Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 19:50
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 19:55
welcome

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 19:57
Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane...welcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 19:59
A ty skąd wiesz że bedzie wsrod 4?? Moze ty jestes jasnowidzem?Tobik33 pisze:Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane...welcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
welcome

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 gru 2005, 20:00
Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytemwelcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 20:01
Przeczytaj to co napisałem 100 razy to może zrozumiesz. Na 90% beda w 4, ale nie powiedziałem ze napewno beda w 4. Ludzie dajcie żyćwelcome pisze:A ty skąd wiesz że bedzie wsrod 4?? Moze ty jestes jasnowidzem?Tobik33 pisze:Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane...welcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Właśnie dla wielu kibiców Dumy Kataloni ważniejsze jest to aby Real przegrywał niż Barcelona wygrywała...Krzysztof Jarzyna pisze: Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem
Po drugie zasadniczo roznimy sie w kwestii zapewnionego startu w LM. Wiem, ze jakby Real nie awansowal to bylaby to dla Ciebie najwieksza nagroda, wieksza niz mistrzostwo Barcy, ale raczej do tego nie dojdzie. Tak wiec jezeli to ma byc jedyny powod dla ktorego mialby nie przychodzic, to juz mozna powiedziec, ze go mamy.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 20:05
Tyle ze Holendrzy sie do Realu nigdy nie palili, osttani to byl chyba Seedorf, a wczesniej oprocz trenerow Leo B. i Guusa H. to powaznie nie wiemKrzysztof Jarzyna pisze:Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytemwelcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Po drugie zasadniczo roznimy sie w kwestii zapewnionego startu w LM. Wiem, ze jakby Real nie awansowal to bylaby to dla Ciebie najwieksza nagroda, wieksza niz mistrzostwo Barcy, ale raczej do tego nie dojdzie. Tak wiec jezeli to ma byc jedyny powod dla ktorego mialby nie przychodzic, to juz mozna powiedziec, ze go mamy.
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 gru 2005, 20:08
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 20:09
Wiec jestes jasnowidzem na 90%?Tobik33 pisze:Przeczytaj to co napisałem 100 razy to może zrozumiesz. Na 90% beda w 4, ale nie powiedziałem ze napewno beda w 4. Ludzie dajcie żyćwelcome pisze:A ty skąd wiesz że bedzie wsrod 4?? Moze ty jestes jasnowidzem?Tobik33 pisze:
Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane...
Właśnie dla wielu kibiców Dumy Kataloni ważniejsze jest to aby Real przegrywał niż Barcelona wygrywała...Krzysztof Jarzyna pisze: Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 gru 2005, 20:10
adekk pisze:Fajnie się z Tobą pisze...
Krzysztof Jarzyna pisze:Mozemy sobie pozwolic
Krzysztof Jarzyna pisze:troche wydoroslal i zrozumial
adekk pisze:Rozumiem, że to zostało wypowiedziane
welcome pisze:Dzieki Bogu Kiuyt podobno odmówił Madrytowi
welcome pisze:Ale moje modlitwy Pan Bóg chyba wysłuchał
Ale jak dla mnie raczej malo prawdopodobny.
Żałosne...
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 20:14
Dobra skończmy już tą bezsensowną rozmowę. Uważam że Real powinnien być w 4, dlatego że w piłce siedzie juz 8 lat i Lige Hiszpańską znam bardzo dobrze i nawet obecna gra Królewskich którą wiekszość przekreśla nie jest taka najgorsza, na sredni klub była by bardzo dobra, jednak Real Madryt nie jest średnim klubemwelcome pisze: Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Nie rozumiem czegoś. Negujesz ze nie będą w "4" więc uznalem ze uwazasz ze bedą w "4" . Wiec tez jestes jasnowidzem, bo skad mozesz to wiedziec że będą w "4"? Wytlumacz, skad? na 90%? Więc jestes 90% jasnowidzem, synu!
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 16 gru 2005, 0:28
Wiec zgaduje ze przewidziales ze po mistrzostwach Van Gaala Barca nie zdobedzie nic przez 5 lat? A tego mozesz niepamietac jak wspaniale rozsypala sie druzyna Sancheza i Butragueno... Jakze ta pilka jest przewidywalna dla niektorych.Tobik33 pisze:Dobra skończmy już tą bezsensowną rozmowę. Uważam że Real powinnien być w 4, dlatego że w piłce siedzie juz 8 lat i Lige Hiszpańską znam bardzo dobrze i nawet obecna gra Królewskich którą wiekszość przekreśla nie jest taka najgorsza, na sredni klub była by bardzo dobra, jednak Real Madryt nie jest średnim klubemwelcome pisze: Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Nie rozumiem czegoś. Negujesz ze nie będą w "4" więc uznalem ze uwazasz ze bedą w "4" . Wiec tez jestes jasnowidzem, bo skad mozesz to wiedziec że będą w "4"? Wytlumacz, skad? na 90%? Więc jestes 90% jasnowidzem, synu!
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 gru 2005, 10:24
Dla niektórych dla CIebie napewnowelcome pisze: Jakze ta pilka jest przewidywalna dla niektorych
No rzeczywiściewelcome pisze:jak wspaniale rozsypala sie druzyna Sancheza i Butragueno
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 gru 2005, 10:48
Ultras-Sur pisze:Jeśli by Buffon przyszedł to raczej za wiele by nie pograł bo przy obecnej formie Casillasa która trwa już dobrych kilka miesięcy nie miałby za dużych sznas na gre w 11
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 gru 2005, 11:01
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio