Real Madryt (zbiorczy) - Strona 226

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 19:50

Cassano talent to ma, ale znowu charakter... i napewno nie jest ciota tak możesz nazywać swoją matkę... miej szacunek dla zawodników

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 19:55

Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.

ps. chcialem napisać "cioTką" nie "ciotą". Zgubiłem jedną literkę. To taki nowy trend wśrod młodzierzy wszechpolskiej.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2005, 19:58 przez welcome, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 19:57

welcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane... :D

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 19:59

Tobik33 pisze:
welcome pisze:Po sezonie, drogi Kolego, nie wiem czy przyszła gwiazda MŚ, Dirk Kiuyt, będzie chciał grać w drużynie ktora nie będzie miała zapewnionego awansu do LM.
Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane... :D
A ty skąd wiesz że bedzie wsrod 4?? Moze ty jestes jasnowidzem?
Ja daje chłopcze przyklad, rozumny go pojmnie, mniej rozumny juz nie.
Pilkarze maja to to siebie, że za pol roku moga byc w zupelnie innej sytuacji. to samo kluby.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2005, 20:01 przez welcome, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 gru 2005, 20:00

Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem :>
Po drugie zasadniczo roznimy sie w kwestii zapewnionego startu w LM. Wiem, ze jakby Real nie awansowal to bylaby to dla Ciebie najwieksza nagroda, wieksza niz mistrzostwo Barcy, ale raczej do tego nie dojdzie. Tak wiec jezeli to ma byc jedyny powod dla ktorego mialby nie przychodzic, to juz mozna powiedziec, ze go mamy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 20:01

welcome pisze:
Tobik33 pisze:
Przeczytaj to co napisałem 100 razy to może zrozumiesz. Na 90% beda w 4, ale nie powiedziałem ze napewno beda w 4. Ludzie dajcie żyć :/
Krzysztof Jarzyna pisze: Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem :>
Po drugie zasadniczo roznimy sie w kwestii zapewnionego startu w LM. Wiem, ze jakby Real nie awansowal to bylaby to dla Ciebie najwieksza nagroda, wieksza niz mistrzostwo Barcy, ale raczej do tego nie dojdzie. Tak wiec jezeli to ma byc jedyny powod dla ktorego mialby nie przychodzic, to juz mozna powiedziec, ze go mamy.
Właśnie dla wielu kibiców Dumy Kataloni ważniejsze jest to aby Real przegrywał niż Barcelona wygrywała...
Ostatnio zmieniony 15 gru 2005, 20:06 przez Tobik33, łącznie zmieniany 2 razy.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 20:05

Krzysztof Jarzyna pisze:
Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem :>
Tyle ze Holendrzy sie do Realu nigdy nie palili, osttani to byl chyba Seedorf, a wczesniej oprocz trenerow Leo B. i Guusa H. to powaznie nie wiem :/ Tak więc nie bylbym taki pewien zakupa Dirka.
Ale za to Włoch kocha Real i z tego trzeba sie cieszyć!

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 gru 2005, 20:08

Antonio nie jest pierwszym ani ostatnim graczem, który w obliczu prawdopodobnego transferu do Realu nagle zaczyna opowiadać jakim to skrytym marzeniem od dziecka było dla niego granie w zespole z Madrytu :? Żałosne...

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 20:09

Tobik33 pisze:
welcome pisze:
Tobik33 pisze:
Przeczytaj to co napisałem 100 razy to może zrozumiesz. Na 90% beda w 4, ale nie powiedziałem ze napewno beda w 4. Ludzie dajcie żyć :/
Krzysztof Jarzyna pisze: Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem :>
Właśnie dla wielu kibiców Dumy Kataloni ważniejsze jest to aby Real przegrywał niż Barcelona wygrywała...
Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Nie rozumiem czegoś. Negujesz ze nie będą w "4" więc uznalem ze uwazasz ze bedą w "4" . Wiec tez jestes jasnowidzem, bo skad mozesz to wiedziec że będą w "4"? Wytlumacz, skad? na 90%? Więc jestes 90% jasnowidzem, synu!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 gru 2005, 20:10

adekk pisze:Fajnie się z Tobą pisze...

Tez cie kocham.
Krzysztof Jarzyna pisze:Mozemy sobie pozwolic

A nawet powinnismy jezeli nie dojdzie do pozyskania Kuyta.
Krzysztof Jarzyna pisze:troche wydoroslal i zrozumial

Kobieta, milosc naprawde moze tego dokonac.
adekk pisze:Rozumiem, że to zostało wypowiedziane

Powatpiewasz niewierny w sily rzadzace swiatem, bedzie ci dane poniesc kare. 10 lat tortur (biczowanie przez chomiki, madryckimi szatami)
welcome pisze:Dzieki Bogu Kiuyt podobno odmówił Madrytowi

Nie dziekuj, w Madrycie nikt cie nie wyslucha. Mozesz tylko blagac o litosc.

Z reszta, takie info jak "odmowa" to tylko kaczka dziennikarska, z reszta jak same transfery, choc moze i kaczki maja sobie pioro prawdy.
welcome pisze:Ale moje modlitwy Pan Bóg chyba wysłuchał

Na ten temat juz sie wypowiedzialem.
Ale jak dla mnie raczej malo prawdopodobny.

Impossible is Nothing, w koncu Adidas jest jednym ze sponsorow Bialej Magii.
Żałosne...

To nie wypowiadaj sie wiecej.
Ronnaldiho tez marzyl o realu, snil o manu a od dziecka chcial byc w barcie, coz za ironia losu.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2005, 20:14

welcome pisze: Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Nie rozumiem czegoś. Negujesz ze nie będą w "4" więc uznalem ze uwazasz ze bedą w "4" . Wiec tez jestes jasnowidzem, bo skad mozesz to wiedziec że będą w "4"? Wytlumacz, skad? na 90%? Więc jestes 90% jasnowidzem, synu!
Dobra skończmy już tą bezsensowną rozmowę. Uważam że Real powinnien być w 4, dlatego że w piłce siedzie juz 8 lat i Lige Hiszpańską znam bardzo dobrze i nawet obecna gra Królewskich którą wiekszość przekreśla nie jest taka najgorsza, na sredni klub była by bardzo dobra, jednak Real Madryt nie jest średnim klubem :/

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 16 gru 2005, 0:28

Tobik33 pisze:
welcome pisze: Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Dobra skończmy już tą bezsensowną rozmowę. Uważam że Real powinnien być w 4, dlatego że w piłce siedzie juz 8 lat i Lige Hiszpańską znam bardzo dobrze i nawet obecna gra Królewskich którą wiekszość przekreśla nie jest taka najgorsza, na sredni klub była by bardzo dobra, jednak Real Madryt nie jest średnim klubem :/
Wiec zgaduje ze przewidziales ze po mistrzostwach Van Gaala Barca nie zdobedzie nic przez 5 lat? A tego mozesz niepamietac jak wspaniale rozsypala sie druzyna Sancheza i Butragueno... Jakze ta pilka jest przewidywalna dla niektorych.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 gru 2005, 10:24

welcome pisze: Jakze ta pilka jest przewidywalna dla niektorych
Dla niektórych dla CIebie napewno :lol:
welcome pisze:jak wspaniale rozsypala sie druzyna Sancheza i Butragueno
No rzeczywiście :lol: a rozsypałeś to chyba zabawaki w pokoju :lol:

Jak ma przyjść Antonio to przyjdzie żadnego wpływu na to niestetty nie mamy,jeśli Perez tak zadecyduje to tak będzie

Jeśli by Buffon przyszedł :D to raczej za wiele by nie pograł bo przy obecnej formie Casillasa która trwa już dobrych kilka miesięcy nie miałby za dużych sznas na gre w 11

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 gru 2005, 10:48

Ultras-Sur pisze:Jeśli by Buffon przyszedł to raczej za wiele by nie pograł bo przy obecnej formie Casillasa która trwa już dobrych kilka miesięcy nie miałby za dużych sznas na gre w 11

Tylko że jak by p[rzyszedl Buffon nie bylo by Ikera ktory mimo doplaty mial by isc do Juve...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 gru 2005, 11:01

Aha całkiem ciekawy pomysł :lol: Iker dopiero co podpisał kontrakt do 2011 a tu już Go chcą oddać za Buffona hah.Cxzasami się zastanawiam co autorzy takich plot chcą przez to osiągnąć?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”