Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 gru 2005, 14:11
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 gru 2005, 15:46

Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 16:58
Wszystkiego dobregoŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dokładnie 16 grudnia 1899 roku został załozony przez anglikow
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2005, 17:26
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 21:38
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 21:51
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 21:58
No coz dostal Bana ktory wzbudzil troche kontrowersji, najpierw BAN potem zostal odbanowany azeby znowu zostac zbanowanym - poprzez cofniecie decyzji odbanowania, biorac pod uwage sprzeciwy niektorych userowRzuR pisze:co sie stalo z tym calym Zaza?:>odpoczywa znaczy sie od forum? a ile ten odpoczynek bedzie trwac?bo najprawdopodobniej niektorzy(nie ja bynajmnoiej) sie za nim stesknili?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:02
RzuR pisze:co sie stalo z tym calym Zaza?:>odpoczywa znaczy sie od forum?Wink a ile ten odpoczynek bedzie trwac?bo najprawdopodobniej niektorzy(nie ja bynajmnoiej) sie za nim stesknili?
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 gru 2005, 22:04
Co nie?Chlopaczek pisze:Milan to juz stara dupa
My daliśmy radę, Wy może dacie radę.Chlopaczek pisze:Bayern.Znowu Niemcy.Wojna nigdy sie nie konczy.Ja sie ich nie boje.Milan tym bardziej.
Myślę że "pieprzysz".Widze ze bez Zazy to juz nie to samo, wydaje sie ze temat "Milan" jak i calego calcio pod nieobecnosc Zazy nie tetni zyciem jak bylo podczas "pobytu" Zazy w tymze dziale - mozna powiedziec nawet iz temat powoli "umiera"
Żarty na bok.czeher pisze:Co do wylosowanego przeciwnika to smiem dzis twierdzic ze na chwile obecna faworytem meczu jest Bayern - chyba ze eksploduje kunszt strzelecki Pippo - co mialo miejsce w poprzednich potycznkach tych klubow
Przeczytaj. Łeee, chyba nie.czeher pisze:nie wiem czy jasno sie wypowiadam
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 gru 2005, 22:07
ktorys juve fan miał w podpisie jakies zdjecie 3 typów i Zaza napisał do niego "to woja rodzina" czy cos w tym stylu i za to dostał wp. oraz banaczeher pisze:Zaza dostal ostrzezenie roznoznaczne z Banem ale chyba porownal z czyms/kims starsza czy rodzine pewnego usera
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 22:08
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 16 gru 2005, 22:12
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze: Niestety zła wiadomosc wypłyneła z gabinetu lekarskiego Milanu.
Paolo Maldini nie zagra prawdopodobnie do konca sezonu przez kontuzje.
Forza Milan
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2005, 22:16
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 22:22
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 17 gru 2005, 12:44
RzuR pisze:co do wypowiedzi Lysego to coz-pewna refleksyja mi sie nasuwa ze prawdopodobnie najblizsza zmiana w obronie rossonerich nastapi gdy po prostu ktos z bloku obronnego w trakcie meczu kipnie ze starosci...
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio