AC Milan (zbiorczy) - Strona 204

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 gru 2005, 14:11

No i stało się dostaliśmy po Chelsea najmocniejszego rywala z drugiego koszyka Bayern Munchen.Zapowiadają sie świetne mecze.Galliani mówi że nie jest zadowolony z losowania ja przyznam ze sie spodziewałem takiego trudnego przeciwnika

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 gru 2005, 15:46

Na samym poczatku chciałbym złozyc zyczenia urodzinowe.

AC Milan swietuje dzis 106 urodziny

Dokładnie 16 grudnia 1899 roku został załozony przez anglikow :jupi:

Obrazek

Forza Grande Milan

Co do losowania to trafił nam sie bardzo trudny przeciwnik i o ile nasi nie poprawia gry w defensywie moze to byc za silny rywal.
Ale na szczescie do tego meczy jest bardzo duzo czasu i zapewne wkoncu zaczna nasi grac jak przystało na Milan.
Mozliwe ze pojawi sie jakis nowy obronca.
Mam nadzieje ze bedzie tak jak w sezonie 02/03 kiedy to dwukrotnie pokonalismy Bayern 2-1 (dzeiki Pippo :wink: )

Nie ma co narazie pisac kto jest lepszy kto gorszy wynik typowac ale zapewne wpadnie duzo bramek :lol:

Forza Milan

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 16:58

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dokładnie 16 grudnia 1899 roku został załozony przez anglikow
Wszystkiego dobrego :!: (2 miejsca w Serie A ,Finału LM) :wink:

Co do Bayernu ,to przeciwnik napewno mocny ,roznie moze byc ,wydaje mi sie ,ze awansuje ten kto wygra w dogrywce na San Siro 8)

Bayern łatwo skory nie sprzeda ,Milan jesli przed meczami z Bayernem bedzie mial spora (wieksza niz teraz) strate do Juve to tez bedzie mial wieksza motywcje :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2005, 17:26

Ech Milan to juz stara dupa ale jak sie trzyma :) Tyle wspolnych wspanialych lat razem.Wiem ze jeszcze nam wszystkim Milanomaniakom dostarczy wielu niezapomnianych chwil.

Bayern.Znowu Niemcy.Wojna nigdy sie nie konczy.Ja sie ich nie boje.Milan tym bardziej.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 21:38

Widze ze bez Zazy to juz nie to samo, wydaje sie ze temat "Milan" jak i calego calcio pod nieobecnosc Zazy nie tetni zyciem jak bylo podczas "pobytu" Zazy w tymze dziale - mozna powiedziec nawet iz temat powoli "umiera"

Co do wylosowanego przeciwnika to smiem dzis twierdzic ze na chwile obecna faworytem meczu jest Bayern - chyba ze eksploduje kunszt strzelecki Pippo - co mialo miejsce w poprzednich potycznkach tych klubow :!:
Zarowno Milan jak i Bayern mogly juz w tym sezonie "zasmakowac" zwyciestwa nad JUVE jak i zdazyly rowniez zagrac w grupie z rywalami konkurenta z 1/8finalu w "narodowej" lidze tj Schalke oraz JUve - wiec mozna powiedziec ze ograly sie w pewien sposob z preferowanym stylem gry w lidze przeciwnika - nie wiem czy jasno sie wypowiadam
Chociaz nie wiem czy mozna porownywac styl Juve do Milanu jak i Bayernu z Schalke ale pewne obeznanie jest

Coz trzeba czekac do Lutego ale dla mnie ten mecz to troche jak odrzewane buleczki czy cos takiego

Teraz trzeba wygrac mecz w lidze z Messina

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 21:51

aaaaaa wlasnie...mam pewne malutkie pytanko...najprawdopodobniej 90% czytajacyhc je wyda sie ono co najmniej nieaktualne,albo nie na miejscu ale ja naprawde nie wiem..

co sie stalo z tym calym Zaza?:>odpoczywa znaczy sie od forum?;) a ile ten odpoczynek bedzie trwac?bo najprawdopodobniej niektorzy(nie ja bynajmnoiej) sie za nim stesknili?

dziekuje z gory za jakies w tym temacie wskazowki:)

a co do losowania to...moze sie zdarzyc ABSOLUTNIE wszystko..jak to mowia:"biednemu wiatr w oczy.."

w serie a milanistom niespecjalnie sie wiedzie,z grupy wyszli w stylu-rzeklbym co najmniej niezachwycajacym,wiec to ze trafili na bardzo solidny Bayern nie wrozy latwego meczu...osobiscie bede kibicowal z calego serca naszym rywalom z serie a jednak naprawde wynik moze byc kazdy...

pozdrawiam

TURYN 2006..marsz po scudetto no *29*

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 21:58

RzuR pisze:co sie stalo z tym calym Zaza?:>odpoczywa znaczy sie od forum? a ile ten odpoczynek bedzie trwac?bo najprawdopodobniej niektorzy(nie ja bynajmnoiej) sie za nim stesknili?
No coz dostal Bana ktory wzbudzil troche kontrowersji, najpierw BAN potem zostal odbanowany azeby znowu zostac zbanowanym - poprzez cofniecie decyzji odbanowania, biorac pod uwage sprzeciwy niektorych userow
Nie wiem dokladnie za co Zaza dostal ostrzezenie rownoznaczne z Banem ale chyba porownal z czyms/kims starsza czy rodzine pewnego usera

Prawdopodobnie jest to 21dniowy Ban, nie wiem od kiedy sie on liczy czy uwzglenia 1 bana czy juz kolejnego po odbanowaniu - jesli ta druga opcje to od soboty 21dni jesli pierwsza opcja to chyba od czwartku (wiec ponad tydzien juz)
Ostatnio zmieniony 16 gru 2005, 22:02 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:02

RzuR pisze:co sie stalo z tym calym Zaza?:>odpoczywa znaczy sie od forum?Wink a ile ten odpoczynek bedzie trwac?bo najprawdopodobniej niektorzy(nie ja bynajmnoiej) sie za nim stesknili?

Banik ;) bodajże 21 dni on trwa, ale już parę dni minęło :(

Co do LM...nie wiadomo jaką formę będzie prezentował Milan i Bayern...na chwilę obecną to Monachijczycy są dla mnie faworytem :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 gru 2005, 22:04

Chlopaczek pisze:Milan to juz stara dupa
Co nie?
Chlopaczek pisze:Bayern.Znowu Niemcy.Wojna nigdy sie nie konczy.Ja sie ich nie boje.Milan tym bardziej.
My daliśmy radę, Wy może dacie radę.
Widze ze bez Zazy to juz nie to samo, wydaje sie ze temat "Milan" jak i calego calcio pod nieobecnosc Zazy nie tetni zyciem jak bylo podczas "pobytu" Zazy w tymze dziale - mozna powiedziec nawet iz temat powoli "umiera"
Myślę że "pieprzysz".
czeher pisze:Co do wylosowanego przeciwnika to smiem dzis twierdzic ze na chwile obecna faworytem meczu jest Bayern - chyba ze eksploduje kunszt strzelecki Pippo - co mialo miejsce w poprzednich potycznkach tych klubow
Żarty na bok.
czeher pisze:nie wiem czy jasno sie wypowiadam
Przeczytaj. Łeee, chyba nie.

Forza Milan.
Na dowcipy mnie wzięło. :gmoch:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 gru 2005, 22:07

czeher pisze:Zaza dostal ostrzezenie roznoznaczne z Banem ale chyba porownal z czyms/kims starsza czy rodzine pewnego usera
ktorys juve fan miał w podpisie jakies zdjecie 3 typów i Zaza napisał do niego "to woja rodzina" czy cos w tym stylu i za to dostał wp. oraz bana

Niestety zła wiadomosc wypłyneła z gabinetu lekarskiego Milanu.
Paolo Maldini nie zagra prawdopodobnie do konca roku przez kontuzje.
Paolo od dłuższego czasu zmaga się z urazem mięśnia i lekarze rossonerich postanowili ze nasz kapitan odpocznie.

Dodac do tego zawieszenie Nesty kontuzje Billego oraz Cafu zostaje nam Simic,Stam,Kaladze,Marek i Serghino w obronie oraz mlody Marzoratti ktory byc moze zagra w meczu z Messina.
:cry:

Forza Milan

EDIT:
oczywiscie do konca roku dzieki Chlopaczek
ech to z przemeczenia :wink:
sorki za zmyłke
Ostatnio zmieniony 16 gru 2005, 22:24 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 22:08

no ta...w sumie dziwie sie ze dopiero teraz...jego niektore napinki byly silnie przesadzone i niejednokrotnie nieco za mocno...ekhm...wczuwal sie w to co pisal..;)ja za nim nie zaplacze...

o faworytach to bym sie nie odwazyl mowic...wiele chyba zalezy od formy Makaaya ktory w razie nie dokonania przez rossonerrich zadnych wzmocnien w obronie bedzie mial przeciw sobie dziurawa jak ser obrone zlozona z emerytow i rencistow,co nawet w dobie jego wyraznej strzeleckiej impotencji jest bardzo in plus dla bawarczykow...

*28*

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 16 gru 2005, 22:12

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze: Niestety zła wiadomosc wypłyneła z gabinetu lekarskiego Milanu.
Paolo Maldini nie zagra prawdopodobnie do konca sezonu przez kontuzje.
Forza Milan
:rotfl4:
Mozna prosić o zródło tej informacji.
Jestem w szoku :shock:
Paolo wracaj do zdrowia.!

Ps. A..już widziałem :wink:
Zmyliłeś Mnie troche gdyz nie zagra do końca bieżacego roku, a nie do końca sezonu :naughty:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2005, 22:16

Hunter troszke sie "przejezyczyl". Maldini odpocznie ale nie do konca sezonu ale do konca roku.Bez paniki.Niestety zdrowie kapitana jest dosc kruche (wiadomo 20 lat gry) i juz w styczniu trzeba szukac zmiennikow.Lysy niedawno wypowiedzial sie ze nie trzeba zadnych zmian w obronie :shock: :shock: dodajac swoje zwyczajowe "bo mamy w tej formacji wielkich mistrzow".Widac ze dzien wczesniej w szafie spal i stad takiego babola walnal.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 22:22

Serwus Bodziu:)co slychac dobrego?:)

co do wypowiedzi Lysego to coz-pewna refleksyja mi sie nasuwa ze prawdopodobnie najblizsza zmiana w obronie rossonerich nastapi gdy po prostu ktos z bloku obronnego w trakcie meczu kipnie ze starosci...

...jednakze do tego czasu to wielkich sukcesow w pogoni za Nostra Bella Signiora wam nie wroze...:)

pozdrawiam

GRANDE JUVE

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 17 gru 2005, 12:44

RzuR pisze:co do wypowiedzi Lysego to coz-pewna refleksyja mi sie nasuwa ze prawdopodobnie najblizsza zmiana w obronie rossonerich nastapi gdy po prostu ktos z bloku obronnego w trakcie meczu kipnie ze starosci...

A mnie się wydaję, że to jest to co on zawsze robi - mydlenie oczu rywali :wink:

Co do Bayernu, to nie jest on jednak wydaje mi się tak bardzo mocny w praktyce... Dobry Lucio, Sagnol, lepszy Ballack, Sztygar, Deisler i najlepszy Pizarro... reszta bez rewelacji... w dodatku zamieszanie z Ballackiem może spowodować złe rzeczy... miejmy nadzieję :wink:

I na koniec wreszcie... damy radę, bo jak ktoś to napisał... Juve dało... my też damy :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”