Mam nadzieję , że ta ewentualna zmiana na Włochów wyjdzie Interowi na dobre.
Pytanie:
Czy ten przepis o ilości Włochów w drużynach jest już pewny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 gru 2005, 10:25
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 gru 2005, 11:01
Pewny nie jest ale jak go wprowadza to trzeba bedzie w jeden sezon zmienic poł druzyny która jest zbudowana i wymaga tylko niewielkich korektDiamen23 pisze:Czy ten przepis o ilości Włochów w drużynach jest już pewny
Wydaje mi sie ze Inter nie musi obawiac tych przeciwników ani w walce na boisku, ani na rynku transferowym.Diamen23 pisze:A Włosi , których wymieniłeś są już na celowniku Milanu , Juve i Violi.
Nie oznacza zeby zrezygnowac z obcokrajowców tylko zwiekszyc licze Włochów.Włosi grajacy w pierwszej jedenastce to Materazzi(jedyny reprezentant), Favalli.Kontrakty koncza sie rezerwowemu Cristiano Zanettiemu, Toldo tez raczej odejdzie.Mimo wszystko jest klub włoski i pasowałoby aby o sile Interu stanowili reprezentanci WłochDiamen23 pisze:ale Inter od zawsze grał obcokrajowcami i to był znak rozpoznawczy niebiesko-czarnych
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 gru 2005, 11:07
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 gru 2005, 21:06
jeśli miał by zostać wprowadzony to dopiero w sezonie 2008-2009Babel pisze:Pewny nie jest ale jak go wprowadza to trzeba bedzie w jeden sezon zmienic poł druzyny która jest zbudowana i wymaga tylko niewielkich korekt
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 gru 2005, 21:12
serek408 pisze:Jak widać bossowi się stęskniło za Brazylijczykiem , no ale z drugiej strony atak Adriano-Ronaldo to by było coś
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 gru 2005, 21:34
Taaa, Figo tez jest 'stary'. Atak Ronaldo Adriano, bylby jednym z najlepszych na swiecie i nie ma co pieprzyc, ze nie.Ajgor pisze:serek408 pisze:Jak widać bossowi się stęskniło za Brazylijczykiem , no ale z drugiej strony atak Adriano-Ronaldo to by było coś
Byłoby coś, ale według mnie to tylko z marketingowego punktu widzenia... Koleś z Realu już dość leciwy raczej zdaje mi się niewiele dobrego zrobi potem... Cambiasso wyjątek, ale koleś młody wmiarę...
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 gru 2005, 15:24
Lakier pisze:Atak Ronaldo Adriano, bylby jednym z najlepszych na swiecie i nie ma co pieprzyc, ze nie.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 gru 2005, 16:38
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 gru 2005, 18:38

Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2005, 11:40
Obinna najprawdopodobniej w Interze!Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 gru 2005, 11:54
Mam nadzieje ze bedzie to Oba Martins 2 lub Oba do kwadratu.Diamen23 pisze:Victor Obinna
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2005, 12:42
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 23 gru 2005, 12:48
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 gru 2005, 14:43
Dlatego Inter daje 20mln za AgueroBabel pisze:Najbardziej obawiam sie ze Julio Ricardo Cruz nie podpisze nowego kontraktu bo Roma juz sie z nim kontaktuje
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 28 gru 2005, 16:59
serek408 pisze:jak ktoś powiedział "Argentyńczyk gra jak Ronaldinho tylko się nie uśmiecha".
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio