Najpierw 1:0 prowadzili goście po bardzo ładnym strzale Luy Luy (tak to sie odmienia ?
I jak zwykle nasz Grzesiu poza ławką rezerwowych.
Ciekawe czy będzie dostawał szanse jak Mido wyjedzie na PNA.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 gru 2005, 23:16
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 gru 2005, 11:31
Z jednej strony to było do przewidzenia, ale z drugiej to już mi się robi niedobrze, kiedy Rasiak mówi, że po prostu trener ma wielu wspaniałych piłkarzy w kadrze, i on po prostu trochę na to nie przygotowany.mlody_10 pisze:
I jak zwykle nasz Grzesiu poza ławką rezerwowych.
Ciekawe czy będzie dostawał szanse jak Mido wyjedzie na PNA.
To chyba było po bramce Kinga, nie? Bo ja tylko słuchałam w BBC Radio, a bramki sobie z neta ściągnęłam... Ogólnie to dobrze się stało, że straciliśmy tego gola, bo graliśmy nieco za pewnie - zostawialiśmy za duże luki z tyłu, co wykorzystali piłkarze Portsmouth.mlody_10 pisze:Jednak potem Tottenham konsekwentnie odrabiał straty. Czasem przewaga Spursów była tak wielka, że mieli oni 82 % posiadania piłki a przyjezdni tylko 18. Mecz dobrze sie oglądało.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 gru 2005, 12:21
Ta przewaga w posiadaniu piłki to z tego co pamiętam to była nawet przed bramką KingaAnka pisze:To chyba było po bramce Kinga, nie? Bo ja tylko słuchałam w BBC Radio, a bramki sobie z neta ściągnęłam... Ogólnie to dobrze się stało, że straciliśmy tego gola, bo graliśmy nieco za pewnie - zostawialiśmy za duże luki z tyłu, co wykorzystali piłkarze Portsmouth.
Fajna wymówka Grzesia, nawet nie wiedziałem, że mówił takie rzeczy. To chyba świadczy, że on nie powinien grać w takim zespole, gdzie są tak dobrzy piłkarze.Anka pisze:Z jednej strony to było do przewidzenia, ale z drugiej to już mi się robi niedobrze, kiedy Rasiak mówi, że po prostu trener ma wielu wspaniałych piłkarzy w kadrze, i on po prostu trochę na to nie przygotowany.
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 gru 2005, 12:41
A to nawet nie wiem, ze zdenerwowania po stracie gola wyłączyłam kompa i włączyłam dopiero na 65 minutę.mlody_10 pisze: Ta przewaga w posiadaniu piłki to z tego co pamiętam to była nawet przed bramką Kinga Smile, wtedy strasznie na nich siedli, heh. I przyniosło efekt.
Co Ty mówisz, przecież on jest na równi z Keanem czy Defoe!mlody_10 pisze: Fajna wymówka Grzesia, nawet nie wiedziałem, że mówił takie rzeczy. To chyba świadczy, że on nie powinien grać w takim zespole, gdzie są tak dobrzy piłkarze.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 gru 2005, 13:17
Było sie denerwować ?Anka pisze:A to nawet nie wiem, ze zdenerwowania po stracie gola wyłączyłam kompa i włączyłam dopiero na 65 minutę.
Pewnie Tottenham by na nim skorzystał, bo wiadomo, że młodzi piłkarze z Holednerskich drużyn to przeważnie świetni zawodnicyAnka pisze:Teraz wyczytałam w necie, że Tottenham interesuje się de Guzmanem z Feyenoordu. To byłby dobry zakup, ale nie sądzę, by doszedł do skutku - Holendrem interesują się także działacze Chelsea, a dodatkowo Feyenoord nie chce go sprzedać. Więc albo wyłożymy za 18-latka kupę forsy (więcej od Chelsea), albo możemy o nim zapomnieć...
Jakaś przenośnia ?Anka pisze:Gzesiu kiedyś powiedział, że w Tottenhamie grają wspaniali piłkarze, o czym świadczy to, że grają w swoich reprezentacjach.
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 gru 2005, 13:22
De Guzman jest objawieniem sezonu w Eredivisie, więc jego transfer byłby strzałem w dziesiątkę w przypaku, jeżeli klub opuści Davis i Mendes. Co prawda ci piłkarze nie mieszczą się w kadrze, ale według mnie gdyby na White Hart Lane przybył de Guzman, to nareszcie można by się pozbyć Carricka, który w moim przekonaniu od Holendra jest o trzy poziomy gorszy.mlody_10 pisze: Pewnie Tottenham by na nim skorzystał, bo wiadomo, że młodzi piłkarze z Holednerskich drużyn to przeważnie świetni zawodnicy Very Happy
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 gru 2005, 21:46
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2005, 22:04
jak zwykle niedoinformowanaCo prawda grał Rasiak (9 minut!!!),
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 22:10
nic nowegocloner pisze:niestety nic dobrego nie pokazal
cos nowegocloner pisze:Rasiak gral 9 minut + 6doliczonych = 15minut
jak juz pewnie zauwazyles, ty masz u wszystkich "specjalnie wzgledy" tak samo bylo z "pozdrawiam"cloner pisze:jak ja cos wkleje z jakiejs strony - to sie wszyscy rzucaja, marudza
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 gru 2005, 22:10
O Boże, zauważyłeś?cloner pisze:
p.s. - jak ja cos wkleje z jakiejs strony - to sie wszyscy rzucaja, marudza, itp. Ty wklejasz z jakiejs zagranicznej strony - [wyglada mi to na bbc] - to jest wszystko ok Evil or Very Mad
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2005, 22:14
czeher pisze:nic nowego
dobre to byloczeher pisze:cos nowego
zauwazylemczeher pisze: jak juz pewnie zauwazyles, ty masz u wszystkich "specjalnie wzgledy" tak samo bylo z "pozdrawiam"
po 1. - kamuflaż, a nie kamuflarzAnka pisze:O Boże, zauważyłeś? Myślałam, że nie zauważysz... cholera, muszę używać lepszego kamuflarza....
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 15:28
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 sty 2006, 16:44
Myślę, że Defoe, jeżeli do końca sezonu tak będzie, odejdzie po MŚ. Bo brak gry może sprawić, że go Eriksson na Mundial nie powoła. Oczywiście to wątpliwe, ale zawsze tak się może zdarzyć. Przecież na taką imprezę nie można powoływać rezerwowych...*_For_zaza_Milan_* pisze:Keane piłkarz meczu. Jak tak bedzie grał Keane to Defoe może nie być juz nigdy pewniemiem o Grzesiu nie mówiąc.
Wiesz, na White Hart Lane gramy fenomenalnie.*_For_zaza_Milan_* pisze: Tottenham rozgrywa max spotkanie gra jak natchniony. Sroki próbuja sie odgryzać ale nic im to nie daje. Koguty rządżą i dzielą kontuzja Owea juz po 45 minutach ale i tak Anglik by nic nie zdziałał. Exclamation
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 17:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 sty 2006, 17:15
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ania porażka 2:0 z West Bromiwich Albion Rolling Eyes a nie z West Ham Smile
Może i tak, ale oby się Eriksson nie przejechał na nim. Defoe pokazuje, że nawet z ławki strzela, ale zobaczymy, ile tak pojedzie. Bo jednak może mu się nie udać utrzymać dobrej formy. Co prawda jest Puchar Narodów Afryki, i prawdopodobnie będzie atak Keane-Defoe, więc będzie mógł się rozegrać. Chociaż byłabym skłonna do domysłów, że znowu się Keane z Defoe pożre, a to by było dla zespołu fatalnie...*_For_zaza_Milan_* pisze: Czy Defoe odejdzie ? Sven powoła go na bank na MŚ. Nawet na kredyt. Bo obok Ronneya to jedyny napastnik Anglików który umnie rozegrać piłke cofnąć sie i zacząć akcje z drugiej lini. Crouch umnie rozegrać ale tylko zastawic i klepa Smile
Fakt, King to w tej chwili najważniejsze ogniwo w Tottenhamie (ważniejsze nawet od fenomenalnego Mido), i cieszy fakt, że sobie bez niego radzimy. Co do formy Jenasa to on taką prezentuje on początku sezonu, co jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo nigdy nie byłam fanką jego talentu.*_For_zaza_Milan_* pisze: Co ważne wygrana bez Kinga - i świetna gra Jenasa Exclamation zasilił Koguty z Newcastle ... po wczorajczym meczu on pewnie nie załuje zmiany klubu. (nie tylko po wczorajszym) Souness może załowac że się z nim nie dogadał. Wink
*_For_zaza_Milan_* pisze:Pozdrawiam - Szczęśliwego nowego roku Exclamation Wink
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio