Ponoc Roma zgodziła sie na na 3,5 mln euro (choc chiecili 6 mln).
Antonio ma podpisac kontrakt do 2010 roku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 gru 2005, 14:30

Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 14:59
unojedrzej pisze:Jak je naprawić?
- kupić Kake
- sprzedać Beckhama
- zainwestować w młodzież
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2005, 15:04
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 15:26
Ronaldinho to Barcelona , Barcelona to Ronaldinho.. ten transfer jest nierealny tak jak to że trafie kiedyś w totka "szóstke".Niggaz pisze:Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho.
Wspomne Tobie te słowa niebawem..Niggaz pisze:Milan nie odda swojej gwiazdy
Niggaz pisze:Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real.
Mi to bez różnicy może być Joaquin ,może być Quaresma oby nie Becks..Toudinho pisze:A za Beckhsa oczywiście Joaquin...
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 15:27
Niggaz pisze:ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 15:59
unojedrzej pisze:Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 16:08
bagg pisze:Canna
bagg pisze:Terry
bagg pisze:Już widzę jak Kaka...przechodzą do Realu
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 16:08
Zgadzam sie w 50%Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:13
Po co nam koles który się szprycuje
Toudinho pisze:O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, Wink bajko
Fajny widok.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 16:21
bagg pisze:zatrzymał 'genialny' atak Realu
bagg pisze:i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie
bagg pisze:Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:25
Toudinho pisze: Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek?
Toudinho pisze:Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...
Toudinho pisze:Rotfl2 Roftl3 Peace Lol Smile2 dobra ślepo zapatrzony... Stop
Toudinho pisze: No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie Juve
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 16:28
Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Portobagg pisze:OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać.
bagg pisze:Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu
Bez przesady .. poczekamy zobaczymy co z niego będzie , narazie to kontuzja goni kotuzje , ale widziałem w tym sezonie na co tego człowieka stać , to będzie napewno jeden z lepszych obrońców w EruopieSorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 23 gru 2005, 16:30
Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.Chłopaki skończcie to.bagg pisze:Nie rozumieć.
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:32
Ultras-Sur pisze:Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 16:34
Zgadzam sie w zupelnosci z Toba.Kaka to geniusz.Wniosl by wiele do gry Realu.Niestety to tylko gdybanie.Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio