Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 5

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Czy Carlo Ancelotti powinien pozostać na stanowisku trenera Realu w sezonie 2023/24?

Tak, zasługuje by dać mu jeszcze szanse
11
69%
Nie, czas na kogoś nowego
5
31%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 gru 2005, 14:30

hehehe według gazety "Marca" Cassano zgodził sie na warunki proponowane przez Real i przyjdzie juz w styczniu.
Ponoc Roma zgodziła sie na na 3,5 mln euro (choc chiecili 6 mln).
Antonio ma podpisac kontrakt do 2010 roku

Obrazek
:lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 14:59

Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha :lol: .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...

unojedrzej pisze:Jak je naprawić?
- kupić Kake
- sprzedać Beckhama
- zainwestować w młodzież

A za Beckhsa oczywiście Joaquin...

Teraz mamy czasami problemy z prawą stroną Beckhs bardzo czesto musi siedzieć, Robinho zagrał tam jeden mecz i odziwo dobry, ale mlody Juanfran został wyporzyczony do Espanyou , a jest to jeden z najlepiej zapowiadajacych się graczy Blancos...Ktory się zbuntowal jako jeden z niewielu...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2005, 15:04

Wszystko ślicznie, pięknie, ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie :lol: Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho. Podobne szanse na transfer. Kaka jest genialny i jak wielu innych genialnych zawodników jest nie do wyciągnięcia. Milan nie odda swojej gwiazdy. Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real. To chyba oczywiste.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 15:26

Niggaz pisze:Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho.
Ronaldinho to Barcelona , Barcelona to Ronaldinho.. ten transfer jest nierealny tak jak to że trafie kiedyś w totka "szóstke".
Niggaz pisze:Milan nie odda swojej gwiazdy
Wspomne Tobie te słowa niebawem.. 8)
Niggaz pisze:Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real.

Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie . Ja już od 19lat czekam na oferte z Realu , ale jak narazie to tylko z gazowni dzwonią.. :wink:

Toudinho pisze:A za Beckhsa oczywiście Joaquin...
Mi to bez różnicy może być Joaquin ,może być Quaresma oby nie Becks..

"Wszyscy chcą Beniteza , wszyscą chcą Wengera , wszyscy chcą Del Bosque , a ja chce Murinho !! " 8)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 15:27

Niggaz pisze:ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie

Zawsze mozna pomarzyć. Ale jest Ballack za malutkie pieniązki. A jak gra Ballack kazdy wie, na pewno by się przydal na kilka lat, a potem ktoś na nowo...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 15:59

OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać. Kaka, który nie licząc Pirlo jako jedyny ciągnie Milanu do przodu ma przjeść do o wiele gorszego w tej chwili Realu? Chyba śnicie.

Co do Cassono to ryzyk-fizyk. Nic się Realowi teoretycznien ie stanie, więc stać ich na takie ryzyko.

unojedrzej pisze:Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie

:rotfl2:

Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 16:08

bagg pisze:Canna

Po co nam koles który się szprycuje :rotfl2: robiąć to w żartach...swoją droga byl blisko Madrytu ale Real z niego zrezygnował dziadek...

bagg pisze:Terry

O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, :wink: bajko

pisarz z Ciebie...

bagg pisze:Już widzę jak Kaka...przechodzą do Realu

Fajny widok.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 16:08

Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...
Zgadzam sie w 50% :) owszem Cassano moze okazac sie celnym transferem ja zreszta nie wymagam od niego pieknej gry a przede wszystkim skutecznej.W moim przekonaniu Realowi tez sa potrerzebni gracze niedoswiadczeni dopiero uczacy sie gry Diogo to moze nie najlepszy wybór ale Maschereno, Aguero, Cicinho, czy wychowankowie Balboa, De La Red Soldado

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:13

Po co nam koles który się szprycuje

może dlatego, że to gościu, który razem z Thuramem zatrzymał 'genialny' atak Realu :rotfl2: ...i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie

Toudinho pisze:O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, Wink bajko

Widać, że nie zorzumiałeś o co mi chodzi :rotfl2"

Fajny widok.

No pewnie. Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu. Wrauuu :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 16:21

bagg pisze:zatrzymał 'genialny' atak Realu

Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek? Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...

bagg pisze:i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie

:rotfl2: :roftl3: :peace: :lol2: :smile2: dobra ślepo zapatrzony... :stop:

bagg pisze:Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu

No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie...Juve :]

Przypominam, że za prowokację też są WP. Narazie upomnienie//Tomusmc

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:25

Toudinho pisze: Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek?

Heh to był Thuram. Heh każdemu, nawet najlepszemu się może zdarzyć, heh. Heh.
Toudinho pisze:Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...

Po prostu chciał dać jakiekolwiek szanse Realowi. :roll:

Toudinho pisze:Rotfl2 Roftl3 Peace Lol Smile2 dobra ślepo zapatrzony... Stop

Sorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.

Toudinho pisze: No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie Juve

Nie rozumieć.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 16:28

bagg pisze:OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać.
Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto 8)

bagg pisze:Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu

Ja też widziałem.. Vieire w Juventusie 8)
Sorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.
Bez przesady .. poczekamy zobaczymy co z niego będzie , narazie to kontuzja goni kotuzje , ale widziałem w tym sezonie na co tego człowieka stać , to będzie napewno jeden z lepszych obrońców w Eruopie

Jeśli chodzi o Pavona : Najlepszy obrońca w Historii Realu , fenomen , wyczucie piłki perefekcyjne.. zwrotność kosmiczna , ustawianie sie znakomite , Makelele uczył sie od niego jak przerywać akcje.. jednym zdaniem Pavinho. 8) Bez obrazy dla zwolenników talentu naszego podstawowego stopera..
Ostatnio zmieniony 23 gru 2005, 16:40 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 23 gru 2005, 16:30

bagg pisze:Nie rozumieć.
Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.Chłopaki skończcie to.

Co do Antonio mam nadziej że to tylko kolejna plotka Marcy bo jakos nie jestem do niego przekonany choć na pewno nie można mówić że jest zły -dobrze wyszkolony technicznie obdarzony silnym uderzeniem. Zobaczymy jak to sie potoczy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2005, 16:32

Ultras-Sur pisze:Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.

W 96 już umiałem mówić. Z resztą Juve jest uniewinione, więc o co Wam chodzi? Chodziło to o to, że Toudinho napisał to w tak idiotycznym języku, że ciężko wyłapać o co mu chodzi, ale z resztą....już mnie do tego przyzwyczaił.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 16:34

Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto
Zgadzam sie w zupelnosci z Toba.Kaka to geniusz.Wniosl by wiele do gry Realu.Niestety to tylko gdybanie. :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”