Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 25 gru 2005, 17:55
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 25 gru 2005, 17:56
Ehh... odpowiedź jest prosta - riquelme nie sprawdziłby się w Realu. Ten chłopak niestety nie przestawił się na styl europejski i gra tak jak się to robi w Brazylii tzn. strasznie długo przetrzymuje piłkę. Pozatym jak wiadomo nie przyjął się w Barcelonie. Jednak jestem za Lincolnem z Schalke. Przyznaję że widziałem go tylko 2 razy w akcji ale zrobił na mnie duże wrażenie. Pozatym Ballack nie jest złą opcją. Nie można powiedzieć że jest to zły piłkarz (może trochę przereklamowany) bo potrafi kreować całą ofensywną grę tak wielkiego zespołu jak Bayern oraz jest niezastąpoiony w reprezentacji.slawinho pisze:Dlaczego Perez nie stara sie o najlepszego pomocnika Primera Division i swiata Juana Romana Riquelme.
Wydaje mi sie on jedynym godnym nastepcą Zidana ,który powinien zając sie trenowaniem trampkarzy ma przecież już 34 lata.
Na co realowi kolejny Beckham jakim jest schematyczny Ballack.Riquelme
ma lepszą technike przegląd pola , drybling jest obecnie najlepszym bez dwóch zdan najlepszym najlepszym na swiecie
Stary jeszcze nie jest ma 28 lat a do tego został wyrzucony z Barcelony.
Tak więc grając w Realu mógłby pokazać na co go stać i udowodnić coś Barcie .
Polecam jeszcze chocby Daniela Carvalho najlepszego gracza ligi rosyjskiej,
Lincolna z Schalke czy Lucho Gonzaleza z Porto.
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 25 gru 2005, 18:05
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 gru 2005, 18:11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 gru 2005, 19:22
madrid_fan pisze:Pozatym Ballack nie jest złą opcją. Nie można powiedzieć że jest to zły piłkarz (może trochę przereklamowany
madrid_fan pisze: byłby Podolski (który nie jest aż tak kontrowersyjnym piłkarzem).
Nikt w Aresenalu nie jest tak naiwny by dokonac postulowanej przez Cieibe wymiany. A Portillo narazie cofa sie w rozwoju bardziej aniezeli rozwijaAlkoholiko pisze:sprowadzić najszybciej spowrotem Portillo i wymienić sie na Reyesa (ossad Woodgatea lub Beckhama
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawson » 25 gru 2005, 21:11
Pawson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 gru 2005, 21:29
Pawson pisze:ehh teraz mlodziez proponuje...Reyes Vincente Joaquin Soldado Balboa ...
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 25 gru 2005, 23:02
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 25 gru 2005, 23:19
Dlatego napisałem, że mam nadzieję , że Caro jednak postawi na swoim...Niggaz pisze:A czy był jakiś trener, który mówił inaczej? Chyba nie. Każdy tak mówi. Póki co czyny nie idą w parze z obietnicami.jack-sub pisze:mam nadzieję, że słowa Lopeza Caro kilka dni po otrzymaniu wiadomości, o awansia na trenera pierwszej drużyny nie zostały rzucone na wiatr.Caro wyraźnie podkreślił, ze w 11 grają ci, którzy na treningu grają najlepiej i z największym zaangażowaniem.
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 26 gru 2005, 7:39
trzeba miec niezle nasrane zeby pisac taie rzeczy na kartce... bez kitu. opamietajcie sie ludzie, a wlasciwie dzieci. macie nasrane w garnkach... jest jeszzce cos innego poza la liga. zwala... tzn. nie to ze poza la liga jest jeszcze zwala, tylko ogolnie zwala z tych postow wyzejAlkoholiko pisze:...
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 26 gru 2005, 8:44
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 26 gru 2005, 11:22
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 gru 2005, 11:40
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 27 gru 2005, 14:06
mieli być Hiszpanie sprowadzani do zespołu, więc na co czekamy.Toudinho pisze:Benito Floro obiecal Hiszpanów tym czasem sa spekulacje na temat Juana Arango z Mallorci
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 27 gru 2005, 22:29
zizou888
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio