Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinturicchio » 29 gru 2021, 17:27
Pinturicchio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 29 gru 2021, 17:27
Vol'jin

Pinturicchio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 gru 2021, 17:33
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 29 gru 2021, 17:40
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 gru 2021, 20:17
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 29 gru 2021, 20:28
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 gru 2021, 22:00
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 gru 2021, 22:03
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 gru 2021, 22:12
Boromir
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 gru 2021, 9:29
Nie ma co porównywać sportów indywidualnych do drużynowych. W piłce słabszą formę można przypudrować, zagrać kupę przez 90 minut ale dobić na pustą, dołożyć z karnego, jest wielki występ i super noty na portalach. W skokach jak i każdym innym sporcie indywidualnym nie ma zmiłuj, słaba forma odbija się na wynikach.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 gru 2021, 9:54
Ja nie ukrywam i nie wstydzę się tego, że skoki narciarskie to dyscyplina która podoba mi się w 80% dlatego, że Polacy-rodacy odnoszą w niej sukcesy. Teraz kiedy ich nie odnoszą zostaje mi te pozostałe 20%, czyli raz na miesiąc sprawdzę na flaschore czy się czasem już nie poprawili (niczym cloner sprawdzający forumowiczów na ingore).
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 gru 2021, 10:09
Eurosport też należy do Discovery? W sumie się nad tym nie pochylałem za bardzo
W tym sezonie parę konkursów ominąłem, ale nie dlatego, że Polacy słabo skaczą tylko nie pasuje mi ostatnio terminarz. Wygrywający skoczkowie z polskiej ziemi są tylko dodatkiem do tego pięknego sportusickstick pisze: ↑30 gru 2021, 9:54Ja nie ukrywam i nie wstydzę się tego, że skoki narciarskie to dyscyplina która podoba mi się w 80% dlatego, że Polacy-rodacy odnoszą w niej sukcesy. Teraz kiedy ich nie odnoszą zostaje mi te pozostałe 20%, czyli raz na miesiąc sprawdzę na flaschore czy się czasem już nie poprawili (niczym cloner sprawdzający forumowiczów na ingore).
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio