Chyba Baptiscie...Tobik33 pisze:Baqtiscie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 31 gru 2005, 12:54
Chyba Baptiscie...Tobik33 pisze:Baqtiscie
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 13:21
Może miał chwilowe zacimienie umysłu. A propos nie życz mu nic żlego bo śadze że odejdzie z Madrytu prędzej czy później. A najlepiej by on by zrobił nie odchodząc w tym sezonie jeszcze z Sevili albo mógł przejść do Arsenalu, bo tam by on chociaż grał i się rozwijał.Ja tam Baptiscie nic nie życze, w końcu gra u największego wroga Smile Ile razy mówił to jak pięknie było by grać w Barcelonie, bedąc jeszcze zawodnikiem Sevilli Sad
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 15:03
To dobrze że przeszedł do Realu tam takich biorąGem16 pisze:Może miał chwilowe zacimienie umysłu.
Ja mu nic złego nie życzę w końcu kocha BarcęGem16 pisze:A propos nie życz mu nic żlego bo śadze że odejdzie z Madrytu prędzej czy później.
W Realu też graGem16 pisze:A najlepiej by on zrbił nie odchodząć w tym sezonie jeszcze z Sevili albo przejść do Arsenalu, bo tam by on chociaż grał i się rozwijał.
Popracuj nad stylistyką tekstuGem16 pisze:zacimienie żlego śadze zrbił Sevili odchodząć
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 20:33
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 sty 2006, 20:42
Niggaz pisze:Mam nadzieję, że w akcji zobaczymy 'drugi garnitur'
jak Ryjek nie wystawi Maxiego to sie chyba obraze na niegoNiggaz pisze:Może wreszcie zobaczymy Maxiego w akcji
Niggaz pisze:Jeżeli Barca nie wygra to tylko i wyłącznie na własne życzenie.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 sty 2006, 20:50
Niggaz pisze:Ciekawe czy chociaż kilka minut dostanie powracający po kontuzji Mark van Bommel.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sty 2006, 21:05
Też bym chciał aby prezentował się tak jak przed kontuzją, jednak trzeba wziąść poprawkę że miał kontuzję i z formą może być różnie...kulekfcb pisze:Chciałbym bardzo, żeby zagrał Mark w tym spotkaniu, mam nadzieję, że będzie się prezentował tak jak przed kontuzja albo i jeszcze lepiej.
Mam takie pytanko Eto'o wraca do klubu 2 stycznia czy już wrócił ?? Bo sądze że jak już wrócił to jednak zagra od pierwszych minut, tak mi sie wydaje...kulekfcb pisze:We wtorek liczę, że Maxi zajmie miejsce Eto'o. NIech chłopak pokaże na co go stać, jest bardzo ambitny. Miejmy nadzieję, że dostanie szansę pod nieobecność Samuela, który pojedzie na PNA.
Dobrzekulekfcb pisze:Jorquera (dobrze napisałem?).
Można to tak wykonać, ale trzeba pamiętać że nie wolno lekceważyć przeciwnika, rozumiem są z 3 ligi ale to o niczym nie świadczy... W poprzednim roku także się przejechaliśmy na teoretycznie słabszej drużynie. Bedę zadowolony z każdego zwycięstwa bo w tym meczu może być różnie...kulekfcb pisze:Myslę, że to spotkanie można wygrać z najmniejszym nakładem sił i zaaplikować kilka bramek rywalowi i nie przeszkodzi w tym rezerwowy skład.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 21:10
Eto'o na pewno nie zagra podobnie jak Ronaldinho, Edmilson, Deco, Messi, Motta oraz Larsson. W takim wypadku występ Maxiego zdaje się być przesądzony. Gabri też na 90% zagra. W obronie możemy spodziewać się niespodzianek typu RodriTobik33 pisze:Mam takie pytanko Eto'o wraca do klubu 2 stycznia czy już wrócił ?? Bo sądze że jak już wrócił to jednak zagra od pierwszych minut, tak mi sie wydaje...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 sty 2006, 21:20
Tobik33 pisze:Można to tak wykonać, ale trzeba pamiętać że nie wolno lekceważyć przeciwnika, rozumiem są z 3 ligi ale to o niczym nie świadczy...
a niech sobie zagra, a co nam zależyNiggaz pisze:W obronie możemy spodziewać się niespodzianek typu Rodri
wiedziałemTobik33 pisze:kulekfcb napisał:
Jorquera (dobrze napisałem?).
Dobrze
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sty 2006, 21:34
Niggaz pisze:Eto'o na pewno nie zagra podobnie jak Ronaldinho, Edmilson, Deco, Messi, Motta oraz Larsson.
No w takim wypadku tak jednak Ryjek już nie raz mnie zaskoczył...Niggaz pisze:W takim wypadku występ Maxiego zdaje się być przesądzony.
Mam nadzieje że ich nie zlekceważą i nie bedą bujać w obłokach, ale to już praca Rijkaardakulekfcb pisze:Chyba wyciągną chłopaki wnioski z ubiegłego roku, kiedy to odprawiła nas z kwitkiem drużyna nie uchodząca za faworyta w meczu.
To po co się pytałeśkulekfcb pisze:wiedziałem
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 21:38
Wraca jutro.Tobik33 pisze:No ale czy Eto;o już jest w Barcelonie czy jeszcze nie wrócił z przerwy świątecznej ??
Kadra na mecz z Zamorą została uzupełniona o trzech wychowanków. Są nimi Rodri, Cristian i Jordi Gomez. Nominalną pozycją Rodriego jest obrona, ale zdarzało mu się z powodzeniem grywać na środku pomocy.Tobik33 pisze:Rodri w Barcelonie B gra na obronie, mi sie wydaje że to jest pomocnik a nie obrońca...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 sty 2006, 21:48
dla pewności nieTobik33 pisze:To po co się pytałeś
Wszyscy Ci co wymieniłes którzy nie zagrają we wtorek wracają jutro do terningów.Niggaz pisze:Wraca jutro.
... i pewnie będzie zaskakiwał dalej...Tobik33 pisze:Niggaz napisał:
W takim wypadku występ Maxiego zdaje się być przesądzony.
No w takim wypadku tak jednak Ryjek już nie raz mnie zaskoczył...
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sty 2006, 21:55
niech zaskakuje, ale pozytywnie...kulekfcb pisze: ... i pewnie będzie zaskakiwał dalej...
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 02 sty 2006, 0:48
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 10:14
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio