Wypada mi się z Tobą zgodzić, ale ... zawsze jest jakieś ale*_For_zaza_Milan_* pisze:potrafi strzelic z 30 mertów jak i 5 metrów. Do grać na głowe i wykonać kapitalnie wolnego. Wrzucić z rogu jak i obsłużyć kolege z ataku piłka na nos. Eto"o nie ma tego wszystkiego.
To też jest prawda, ale w tym sezonie trzeba Samuela pochwalić bo poprawił skuteczność. Obecnie rzadko mu się zdarza marnować setki.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ba nawet ma jeszcze nie kiedy taki syndrom młodośc czyli zawalić w 5 i 12 minucie dwie 100% po czym wbić piłke z trudniejszej sytuacji.
Prawda. Dlatego jeżeli Henry przejdzie jednak do Barcy to spodziewam się, że będzie grał jeszcze lepiej niż w Arsenalu. Co nie znaczy jednak, że będzie grał lepiej od Eto'o, który idealnie pasuje do koncepcji Rijkaarda.*_For_zaza_Milan_* pisze:Słusznie Fieldy pisze że Samuel ma jeszcze inne wsparcie. Wsparcie którego Herny nie ma bo jest najlepszym Kanonieram.
Teraz odnośnie tego 'ale'*_For_zaza_Milan_* pisze:A co wazne Henry nie jest tak pazerny na bramki. Wink Pamietam nie dawno mecz La Liga w którym Maxi wychodził na czystą sytuacje - 78 minuta - chyba 2:0 - Argentynczyk już się składał dostrzełu po czym zobaczył że Kamerunczym mu kasną piłke do przodu i przeją zadanie wykończenie tej akcji ...
Bzdura.fieldy pisze:No tak, tylko, ze gdzieś czytałem wypowiedź Eto'o, gdzie mówił, że sobie nie wyobraża gry razem z Henrym w jednym klubie. Że przeszkadzaliby sobie na boisku i tak mi to utkwiło w głowie.