Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 21 kwie 2022, 18:13
szmagel
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 kwie 2022, 18:19
To niech szukają innego klubu. Za większością nie będę tęsknić.
Mr.Chris
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 kwie 2022, 18:32
Podobno Eryk również wymaga ogromnej. Tylko jednak Conte to gwarancja najlepszej jakości i wyciśnięcia z zespołu 120%. Robi to w każdym klubie na przestrzeni ostatnich kilku lub kilkunastu lat... przynajmniej przez 1-2 sezony
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 21 kwie 2022, 18:39
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 kwie 2022, 19:44
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 kwie 2022, 20:47
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 21 kwie 2022, 20:54
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 21 kwie 2022, 21:12
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 kwie 2022, 21:18
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 kwie 2022, 21:32
Może na początku wyjaśnijmy sobie jedno - na żadnym etapie nie spodziewałem się, że Rangnick wygra z United Ligę Mistrzów albo zrobi wyniki na poziomie Tuchela. Nigdy nic takiego nie napisałem i nigdy niczego takiego się nie spodziewałem. Jakie miałem oczekiwania wobec jego osoby można odszukać w postach po jego zatrudnieniu, pisałem o tym wielokrotnie. Doskonale pamiętam początki Kloppa i Guardioli, pamiętam też początek Solskjaera. Ten drugi w zasadzie nic nie zrobił, a z miejsca notował rekordową serię zwycięstw i fartem przeszedł PSG w LM, dwaj pierwsi za to potrzebowali czasu aby się przystosować, wyniki się nie zgadzały ale od początku było widać, że tam się dokonuje rewolucja w stylu gry i mentalności piłkarzy. Po Rangnicku uchodzącym za wizjonera i mentora Kloppa spodziewałem się właśnie tego drugiego, a nie serii 10 zwycięstw jak wpadło Ole.MGiggs pisze: ↑21 kwie 2022, 19:44Morrow mam pytanie.Czego oczekiwałeś po Rangicku? Niemiec byl zatrudniony w określony celu i było wiadome ze przyjdzie ktoś nowy.
Widze ze w opinie się przyjeło że kazdy zespół musi wyglądać jak Chelsea Tuchela po jego przejściu. Nic bardziej mylnego, jest zespoły Rangicka zawsze presowaly i najwiecej biegaly to uwierz mi nie zaczną tego robić w trakcie sezonu.To wymaga czasu. Guardiola zanim zacząl zdobywać Anglie zajął 4 miejsce w lidze dostając oklep choćby od Evertonu. Kloop też sie musiał uczyć. Serio chcesz presować z Pogba Maticem Ronaldo? Nie robmy jaj.Ta kadre trzeba pogonić.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 21 kwie 2022, 21:33
Lepiej głaskać po ch jak Solskjaer? Czy Pogba który był głaskany po głowie przez Ole grał wtedy lepiej niż był wirusem Mou? Imho portugalczyk miał sporo racji
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 kwie 2022, 21:48
Oczywiście, że nie lepiej. Od wielu lat wiadomo, że z tą grupą piłkarzy nie da się nic ugrać dając im się zdominować. Dlatego czas Pogby, Lingarda i pewnie kilku innych nazwisk dobiegnie końca ale to będzie przecież ogromne uproszczenie jeśli stwierdzimy, że najprościej znaleźć kilku kozłów ofiarnych obecnej patologii. To nie będzie Real Zidane'a gdzie Francuz idealnie się wpasował w tę konstelację gwiazd i zbudowali razem potężną ekipę. Wiadomo też jednak, że niczego się nie wygra wojując z nimi publicznie na konferencjach prasowych. To nie jest profesjonalne. Odejdzie kilku albo kilkunastu graczy. Po cholerę o tym mówić po meczu? Zwłaszcza, że to nie Rangnick będzie o tym ostatecznie decydował. Co to wnosi?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 kwie 2022, 21:50
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio