Powiem Ci, że nie jestem specjalnie zaskoczony, że to akurat Raków odwalił taką akcję.
Pałam do nich taką sympatią jak do GKS i Górnika. Najgorszy sort kibiców w kraju.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 maja 2022, 21:50
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2022, 23:08
Tomusmc

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 02 maja 2022, 23:24
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2022, 23:29
O tym nie wiedziałem. Raków w ogóle kibickowsko coś znaczył wcześniej? Tak czy inaczej brak wsparcia dla Lecha wyszło bokiem. Zawsze mi się wydawało, że kibicowanie polega na wspieraniu drużyny podczas meczu, ale kiedyś cloner napisał, że ma wyjebane na to co się dzieje na boiskuNoName1989 pisze: ↑02 maja 2022, 23:20Raków uzgodnił coś z Lechem przed meczem, a później to olał. Zrobili z gęby dupe i tyle.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2022, 23:29
Jego niewiedza = jego pech.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2022, 23:31
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 maja 2022, 23:46
Dla wielu ludzi wyprawa na mecz to przede wszystkim spędzenie czasu z dobrą ekipą i najważniejsza jest atmosfera na trybunach. Kwestie sportowe to tylko dodatek. Liczy się więc w dużej mierze trzymanie się własnych zasad.Tomusmc pisze: ↑02 maja 2022, 23:29Zawsze mi się wydawało, że kibicowanie polega na wspieraniu drużyny podczas meczu, ale kiedyś cloner napisał, że ma wyjebane na to co się dzieje na boiskujeśli tak się wspiera swoją drużynę, że wali się fochy i ma się w dupie wynik to w ogóle mi nie żal tego co się stało. Już nie wspominając, że przez te wyimaginowane "zasady" ucierpieli kibice, którzy chcieli zobaczyć mecz na żywo
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2022, 23:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 02 maja 2022, 23:56
Tomusmc pisze: ↑02 maja 2022, 23:08Raków dostosował się do przepisów i wszedł, Lech walnął focha i tego nie zrobił. Generalnie scena kibicowska jest dość zabawna. Ja oczywiście potępiam zachowanie PSP i decyzję władz, ale dla mnie to jest śmieszne, że kibice wyżej stawiają to niż wspieranie własnej drużyny
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 maja 2022, 0:15
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 03 maja 2022, 0:18
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2022, 0:22
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=429562
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 03 maja 2022, 0:26
Mr.Chris pisze: ↑02 maja 2022, 23:46Dla wielu ludzi wyprawa na mecz to przede wszystkim spędzenie czasu z dobrą ekipą i najważniejsza jest atmosfera na trybunach. Kwestie sportowe to tylko dodatek. Liczy się więc w dużej mierze trzymanie się własnych zasad.
Nie popieram, ale szanuję. Każdy ma prawo do spędzenia czasu i wydawania pieniędzy według własnych upodobań.
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio