Anka pisze:- Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa
Cholera, dzisiaj byłem na tym w kinie i ten film naprawdę b. mi się spodobał
Efekty specjalne - miodzio lodzio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sty 2006, 18:29
Anka pisze:- Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 sty 2006, 19:05
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2006, 19:27
Fajne są motywy z walkami i ogólnie fajny pomysł, ale środek filmu to lipaTHEMANIEK pisze:danny the dog
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sty 2006, 19:33
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2006, 19:40
Nie no wiesz, myślę, że fajnie by było gdyby wystąpiły baletnicepiwus pisze:Gdyby film nie był o kibicach, pewnie byście nie wytrzymali 15 min
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 19:43
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2006, 19:44
]Niggaz pisze:Piwusowi chyba chodziło o to, że film był raczej nudny i gdyby nie fakt, iż traktował o kibicach (kibice jako coś nam bliskiego) to nie wytrzymalibyśmy w kinie.
Napisałeś wcześniej tak jakby każdy to oglądał dlatego, że tam są kibice dlatego zdziwiła mnie Twoja wypowiedź. Fakt faktem, że chciałem najpierw zobaczyć różnicę pomiędzy Football Factory i zobaczyłem, że GSH jest dużo lepszy. No, ale jak kto uważa, ja nie chce nikogo zmuszać i namawiać, żeby ten film polubili bo każdy ma swoje zdaniePiwus pisze:Skoro film jest o kibicach to musi być fajny? Moim zdaniem nie. GSH był nudny i nieprawdopodobny moim zdaniem i jasno to wyłuszczyłem chyba. Zresztą Geniusowi i ludziom, którzy pisali przy okazji "GSH RuLeZ" tez już to tłumaczyłem.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sty 2006, 19:45
Skoro film jest o kibicach to musi być fajny? Moim zdaniem nie. GSH był nudny i nieprawdopodobny moim zdaniem i jasno to wyłuszczyłem chyba. Zresztą Geniusowi i ludziom, którzy pisali przy okazji "GSH RuLeZ" tez już to tłumaczyłem.Tomusmc pisze:Skoro to film o kibicach to każdy się nastawił, że będzie o piłce i jej fanatykach więc nie wiem o co tu chodzi.
Dobrze, że ktoś potrafi mnie wysłowić lepiej ode mnieNiggaz pisze:Piwusowi chyba chodziło o to, że film był raczej nudny i gdyby nie fakt, iż traktował o kibicach (kibice jako coś nam bliskiego) to nie wytrzymalibyśmy w kinie.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 sty 2006, 8:57
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 08 sty 2006, 13:40
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sty 2006, 18:48
Tez polecam. To jest taka komedia dla tych ktorzy lubia sie duuuzo smiac. Ja przynajmniej smialem sie ze az mnie szczęka bolała.t_JB pisze:Boski Żigolo 2
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 sty 2006, 13:12
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 sty 2006, 22:25
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 sty 2006, 8:20
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 sty 2006, 10:14
herdek pisze:Oglądał na pewno z Was ktoś film "Gol" i planuję sobie go skołować i obejrzeć. Polecacie czy nie..>?
luk1208
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio