moze lepiej komentowac obecną sytuacje walki pichichi w La Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 16:08
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 sty 2006, 7:45
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 13 sty 2006, 13:04
Niestety nie miałem wcześniej czasu na wgłebienie się w tego posta i wyłowienie tej wysublimowanej ironii. Jeśli to rzeczywiście ironia to świadczy to o tym że brak ci już argumentów.janiofcb pisze:Nie wyczuwasz ironii??janiofcb pisze:prestiżową nagrodę jak "Złoty But", pichichi czy co tam jeszcze
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 sty 2006, 14:51
Roodeck pisze:Jeśli to rzeczywiście ironia to świadczy to o tym że brak ci już argumentów
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sty 2006, 15:20
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 13 sty 2006, 17:55
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Latif » 17 sty 2006, 13:31
Jakie wymyślone kontuzje??Ultras-Sur pisze:Ronaldo ciągle ma jakieś wymyślone kontuzje i nie gra a jak już zostanie wybrany do 11 to jest kompletnie nie widoczny.Wielka szkoda bo na początku sezonu grał naprawde bardzo dobrze no ale cóż takie zycie
Latif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 sty 2006, 17:57
To juz jest piata kontuzja w tym sezonie. Nie dziwie sie ze niektorzy zaczeli myslez ze on to robi specjalnie, albo cos podobnego, chociaz ze to jest bzdura. W tym sezonie, od poczatku gral slabo. Widzialem tylko jednego ladnego gola w wykonaniu Ronaldo, to nie jest w jego stylu. W tym sezonie napewno nie ma szans na "pichichi". Etoo ma najwieksze szanse, chociaz ze nie bedzie go jakis czas, bo jedzie z Kamerunem do Egiptu.mentor pisze:Jakie wymyślone kontuzje??
Moze i tak, ale temat brzmi "Kto zdobedzie Pichichi", a to przyznaja gazety ("Marca") a nie oficjalne zrodla. Oficjalnie ma zaliczone 25 i ja tez uznaje ze strzelil 25, ale tak to juz jest.Roodeck pisze:Nie piszę tu o jakiś złotych butach czy pichichach - piszę o liczbie goli - a ta wg. oficjalnego źródła wynosi 25.
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 lut 2006, 0:22
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2006, 0:43
Jak tak dalej pujdzie to bendzie kryzys Eto'o i on umże i ja tEsH [*] :*Tobik33 pisze:pujdzie
Nie dokończyłeś zdania. Powinno być "...był kompletnie nieznany przez użytkownika Tobik33". Większość osób zainteresowanych La Liga znała go dość dobrze na pewno. Już za czasów gry w Zaragozie był bardzo dobry.Tobik33 pisze:Villa piłkarz który jeszcze 2 lata temu był kompletnie nieznany
Czy ja wiemTobik33 pisze:teraz jest najlepszym zawodnikiem Hiszpanii.
To wbrew pozorom nie jest takie trudne. Torres jeszcze nie gra tak dobrze jak powinien biorąc pod uwagę opinie o nim.Tobik33 pisze:Obecnie jest lepszy nawet od wielkiego Torresa.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 05 lut 2006, 0:47
heheh...na upartego mozna by sparafrazowac Twoj zwrot "czy mozesz podac wzor na podstawie ktorego to obliczyles?":)ale trudno sie nie zgodzic-w poczynaniach Eto widac niebywala determinacje-fakt ze jest to bardzo,ale to bardzo ambitny czlowiek to jedno-a to ze ominie go taka fajna impreza jak Weltmeisterschaft no i oczywiscie ten nieszczesny dzisiejszy karnyNa 90% to Sami zdobędzie pichichi w tym sezonie.
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 lut 2006, 0:55
Dobra tu mnie masz pójdzie się pisze przez ó zamknięteNiggaz pisze:Jak tak dalej pujdzie to bendzie kryzys Eto'o i on umże i ja tEsH [*] :*
Znałem go już wtedyNiggaz pisze:Nie dokończyłeś zdania. Powinno być "...był kompletnie nieznany przez użytkownika Tobik33". Większość osób zainteresowanych La Liga znała go dość dobrze na pewno. Już za czasów gry w Zaragozie był bardzo dobry.
Kto według Ciebie jest lepszy ?Niggaz pisze:Czy ja wiemPolemizowałbym.
tylko weź pod uwagę że wszyscy się tym Torresem podniecają i uważają go za piłkarza umiejetnościami porównywalnymi to Thierriego HenregoNiggaz pisze:To wbrew pozorom nie jest takie trudne. Torres jeszcze nie gra tak dobrze jak powinien biorąc pod uwagę opinie o nim.
Czemu na 90% w tamtym sezonie nie którzy dawali mu 100%Niggaz pisze:Na 90% to Sami zdobędzie pichichi w tym sezonie.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2006, 1:00
Marny ze mnie dżentelmen chyba. Zwłaszcza skoro zadałeś pytanie...Tobik33 pisze:POZDRO Niggaz to by było na tyle nie ma sensu już o tym dyskutować zakończmy to jako dżentelmeni
Xavi chociażby.Tobik33 pisze:Kto według Ciebie jest lepszy ?
Co racja to racja. Dobrze, że RzuR nie zapałał rządzą krwawej zemsty bo nie chcielibyście czytać mojego wytłumaczenia wzoruTobik33 pisze:Czemu na 90% w tamtym sezonie nie którzy dawali mu 100%
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 25 lut 2006, 23:36
Xavi i Villa to dwie rozne pozyje, przez co ciezko ich porownywac. Patrzac z perspektywy snajpera to lepszy od Davida jest moim zdaniem Luis Garcia.Niggaz pisze:Xavi chociażby.Tobik33 pisze:Kto według Ciebie jest lepszy ?
Fernando

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 lut 2006, 0:17
Nie byłbym taki pewny E2 złapach kryzys kolejny mecz bez gola a nawet groźnego strzału ma kryzys po PNA i tym karnym wielu sądziło że się upora z tym jednak nie udało mu się. Villa już tuż tuż jeszcze go R10 przegoni 15 bramek na koncie ma na razieFernando pisze:Tytul "Pichichi" zdobedzie bez watpienia Eto'o. Kamerunczyk po zeszlorocznej wpadce, tym razem bedzie chcial za wszelka cene zdobyc upragnione wyroznienie. Na razie Eto'o ma 18 goli na koncie i pewnie przewodzi w klasyfikacji strzelcow La Liga.
Luis Garcia i Villa to dwie różne pozycjeFernando pisze:Xavi i Villa to dwie rozne pozyje, przez co ciezko ich porownywac. Patrzac z perspektywy snajpera to lepszy od Davida jest moim zdaniem Luis Garcia.
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio