O jaaa, welcome. Gdybys byl dziewczyna, to na drugie mialbys Prowokacja.welcome pisze:moje domysly pochodzą od opisu meczu przez kogos kto ten mecz widział i kto, uwaga!!! JEST KIBICEM REALU... i dodam, nie ma INTERNETU
Twoje posty wygladaja tak - tu wejde, rzuce haslo zaczepne, tam zasieje troche fermentu, sasasasasa... Meczu nie widzialem, przyznaje sie otwarcie, bo nie mialem okazji zobaczyc. Zdarza sie. Ale widzialem skrot no i bramki oczywiscie. I o ile przy 4 golu, rzeczywiscie Beckham mogl wyjsc na spalonym, to przy pierwszej sytuacji gdyby ktos odgwizdal spalonego, to bym go wysmial. Soldado owszem byl na pozycji spalonej, ale w ogole nie bral udzialu w akcji, co wiecej byl po przeciwnej stronie boiska.
Ramos bramke strzeli klatka piersiowa, na pewno nie reka. Zreszta gdyby strzelil reka, to chyba liniowy by to zauwazyl, bo stal na wprost niego. Ale zaraz, nie, przeciez sedziowe i cala federacja jest pod rzadami Realu. No to dobra, przyjmujemy ze powinno byc 0-0.
Aha, nie mowie, ze walisz scieme, ale kazdy moze napisac, ze "mowil mi to kibic Realu, ze Real... ble ble ble..." lub cokolwiek w tym stylu. Dlatego jezeli naprawde Ci tak mowil, to zostaw to dla siebie, bo nie wiem co chcesz przez to osiagnac? Mamy pasc przed Toba na kolana? Mamy wierzyc w to co piszesz, bo to powiedzial kibic Realu? Wez przestan, nie zartuj...
welcome pisze:co do bramek z Athloetic, zadalem jedynie pytanie, a wy sie rzucacie jakby to byla rzeczywiście prawda i chcielibyscie ją jak najszybciej zatuszować... no cóż,.. prawda w oczy kole, a sędziowie pomagają Barcelonie... HM