Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 38

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sty 2006, 13:24

welcome pisze:moje domysly pochodzą od opisu meczu przez kogos kto ten mecz widział i kto, uwaga!!! JEST KIBICEM REALU... i dodam, nie ma INTERNETU
O jaaa, welcome. Gdybys byl dziewczyna, to na drugie mialbys Prowokacja.
Twoje posty wygladaja tak - tu wejde, rzuce haslo zaczepne, tam zasieje troche fermentu, sasasasasa... Meczu nie widzialem, przyznaje sie otwarcie, bo nie mialem okazji zobaczyc. Zdarza sie. Ale widzialem skrot no i bramki oczywiscie. I o ile przy 4 golu, rzeczywiscie Beckham mogl wyjsc na spalonym, to przy pierwszej sytuacji gdyby ktos odgwizdal spalonego, to bym go wysmial. Soldado owszem byl na pozycji spalonej, ale w ogole nie bral udzialu w akcji, co wiecej byl po przeciwnej stronie boiska.
Ramos bramke strzeli klatka piersiowa, na pewno nie reka. Zreszta gdyby strzelil reka, to chyba liniowy by to zauwazyl, bo stal na wprost niego. Ale zaraz, nie, przeciez sedziowe i cala federacja jest pod rzadami Realu. No to dobra, przyjmujemy ze powinno byc 0-0.

Aha, nie mowie, ze walisz scieme, ale kazdy moze napisac, ze "mowil mi to kibic Realu, ze Real... ble ble ble..." lub cokolwiek w tym stylu. Dlatego jezeli naprawde Ci tak mowil, to zostaw to dla siebie, bo nie wiem co chcesz przez to osiagnac? Mamy pasc przed Toba na kolana? Mamy wierzyc w to co piszesz, bo to powiedzial kibic Realu? Wez przestan, nie zartuj...
welcome pisze:co do bramek z Athloetic, zadalem jedynie pytanie, a wy sie rzucacie jakby to byla rzeczywiście prawda i chcielibyscie ją jak najszybciej zatuszować... no cóż,.. prawda w oczy kole, a sędziowie pomagają Barcelonie... HM
:lol: Naprawde, zabawny jestes :lol: Ciekawe czy jezeli ktos po meczu Barcy napisalby takie zdanie (sorki - zadal pytanie o podobnej tresci) przeszlibyscie obok tego obojetnie. Juz widze, jak wywazeni i racjonalni kibice Barcy ignoruja takie uwagi... Ehhh, dziecinada :roll:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 sty 2006, 13:29

Krzysztof Jarzyna

Ja nie wiem czy ty jestes taki glupi czy tylko taki slepy czy cokolwiek innego, przeciez to bylo ewidentnie widac ze Ramos strzelil reka nawet dwoma, to bylo czyste zagranie niczym z siatkowki zywcem zdarte. Robinho i Soldado byli na takich spalonych na wspole z Casillasem ze powinni sie spalic ze wstydu. A ty tu jeszcze do szanownego welcome wyskakujesz z jakas dziecinada. Ogarnij SIE !

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 sty 2006, 13:40

Prosze bardzo tylko od razu informuje że nie tego komenta widziałem
http://www.barcaserwis.com/index.php?sh ... egoly=5322
Nie che mi sie więcej chodzić po tych stronkach
Mecz oglądałem(przez neta!) i dokładnie wiem jaki mial przebieg i nie żadnej mowy o spalonym ani o ręce Ramosa którą rzekomo strzelił bramke.Nie przecze że Real ma kibiców którzy maja po 12 lub 11 lat ale podobna ilosć takich kibiców ma Barca
Smithu pisze:a wspole z Casillasem ze powinni sie spalic ze wstydu
Casilals nie grał tylko Diego Lopez :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sty 2006, 13:48

Ultras-Sur pisze:Prosze bardzo tylko od razu informuje że nie tego komenta widziałem
Zwłaszcza, że ten debilny koment napisany został dzisiaj o godzinie 13:31 zapewne pod wpływem tego co koleś przeczytał tutaj.
Nie mniej jednak wstyd mi za tych debili, którym nie mogę odciąć neta dla dobra ich samych i ogółu.
Ja oczywiście widziałem tylko bramki i skróty Realu i nie twierdzę, że były 2 spalone i ręka i Bóg wie co jeszcze. Nie podoba mi się tylko to, że powołujecie się na stronki Barcy, że niby coś czytaliście takiego a to gówno prawda. Darujcie sobie.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 sty 2006, 13:50

Casilals nie grał tylko Diego Lopez

O co ci chodzi ! Myslisz ze jestem slepy ! Przeciez widzialem kto gra ! :lol:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 sty 2006, 13:56

Smithu pisze:O co ci chodzi ! Myslisz ze jestem slepy ! Przeciez widzialem kto gra !
Spokojnie tylko żartuje sobie :lol:
Niggaz pisze: że niby coś czytaliście takiego a to gówno prawda
Owszem że ten koment nie jest 100% dowodem ale nie jeden tego typu post został napisany na stronach Barcy tylko błagam Cie nie każ mi szukac tych komentów bo patrzenie na herb Barcy nie jest dla mnie czymś przyjemnym :wink:
Niggaz pisze:Darujcie sobie.
Ok nie ma problemu tylko że nie ja to zaczałem a wymiana poglądów między kibicami Realu a Barcy jest czymś normalnym :wink: Chyba nie sądzisz że ja napisałem ten komentarz bo nigdy bym sie na tej stronie nie zarejestrował :)
Bachorem nie jestem :lol: i umiem spojrzeć obiektywnie na dane sprawy dotyczące obu klubów.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sty 2006, 14:02

Ultras-Sur pisze:Owszem że ten koment nie jest 100% dowodem ale nie ejden tego typu post został napisany na stronach Barcy tylko błagam Cie nie każ mi szukac tych komentów
No skoro błagasz to nie szukaj :lol: :wink: Przecież tak naprawdę to mi na tym wcale nie zależy. Chciałem czegoś dowieść i udało mi się. Wystarczy.
Ultras-Sur pisze:Chyba nie sądzisz że ja napisałem ten komentarz bo nigdy bym siea na tej stronie nie zarejestrował
Wiem, że nie Ty.
Ultras-Sur pisze:Bachorem nie jestem Laughing i umiem spojrzeć obiektywnie na dane sprawy dotyczące obu klubów.
Nie twierdzę, że jest inaczej.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 15 sty 2006, 14:27

Ultras-Sur pisze: a wymiana poglądów między kibicami Realu a Barcy jest czymś normalnym
Powiem więcej, jest czymś potrzebnym, bo paranoją byłoby, gdyby kibice tych dwóch klubów gadali sobie za plecami, a nie wprost( po przemyśleniu ;) )
A dysputa znów omawia problem tzw. młodych gniewnych...oni zawsze byli, są i co gorsza zawsze będa występować w takich ilościach w jakich jest to przyjęte..ich nie da się powstrzymać..można ich tylko systematycznie zniechęcać do podobych wybryków...myśle, że ignorancja takich zachowan byłaby jak najbardziej na miejscu...ale zauważcie jedną rzecz...jak to świadczy o dorosłym, świadomym człowieku, który swoje zdanie, swoje wypowiedzi bazuje na takich bredniach...no wstyd jak stąd do tamtąd...a zamiast się kłucić o tym czy on dotknął ręką czy kopytkiem, lepiej porozmawiajmy o czymś bardziej pożytecznym, przynosząszącym wymierne korzyści...bo tych bramek się już nie wróci...bo ile było juz takich sytuacji, w których fani przeklinali sędziów, że ci rzekomo nie zauważyli jakiegoś faulu bądź zagrania ręką.....takie sytuacje są nieodłączną częścią tej gry i takie bezcelowe gadanie jest tylko przeciwwstawianiem się jej idei...a czy my tego chcemy ..nie!...pragniemy tylko, żeby codzień przynosiła nam ona coraz to więcej emocji i niezapomnianych wrażeń...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 15 sty 2006, 14:44

problem tzw. młodych gniewnych...oni zawsze byli, są i co gorsza zawsze będa występować w takich ilościach w jakich jest to przyjęte..
oczywiscie ze tak...ale czy to komus przeszkadza?momentami-gdy wypowiedzi naprawde siegaja dna,to oczywiscie-nalezy do odpowiednio temperowac,bo nie chcemy chyba zeby zrobil sie na tym forum chlew w stylu kibice.net ?

swoja droga,trudno sie nie zgodzic ze do takich mlodych gniewnych nalezy rowniez milosciwie nam panujacy mod-Niggaz:)prosze poczytac jak sie rozochocil:) i bardzo dobrze,lubie poczytac jak pisze no i grande plus ze nalepka z duza iloscia gwiazdek pt.MODERATOR nie ugasiila jego mlodzienczego ognia:)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 15 sty 2006, 15:19

Chyba jednak się nie rozumiemy... :roll:
RzuR pisze:trudno sie nie zgodzic ze do takich mlodych gniewnych nalezy rowniez milosciwie nam panujacy mod-Niggaz:)
Jeżeli wszyscy przeze mnie przytoczeni "młodzi gniewni", pisali w takim stylu, w jakim to zwykle pisze wspomniany przez Ciebie pastor Niggaz ;) , to mój wcześniejszy post uznanyby został za off-topic roku....mówiąc młodzi gniewni miałem na myśli ludzi, którzy wiedzą tyle samo na temat piłki, co Dj Lepper na temat polityki albo Zbigniew Booniek na temat prowadzenia drużyny <mało!>...i ja do takich z całą pewnością nie zaliczam moda Niggaza...szczerze mówiąc jest on ostatnią osobą, którą bym o to oskarżył...wejdź sobie na pewną fioletową stronke czy na pewne w kolorach Blaugrana...bądź też spojrzyj kilkanaście stronnic wstecz w tym temacie...chodzi mi o ludzi, którzy nie dorośli jeszcze w pełni do wygłaszania pewnych opinii...którzy dla dobra ogółu nie powinni jeszcze zaczynać pisać na forach publicznych...ale niestety wytrzebienie ich, może się okazać kolejną rzeczą, która podchodzi pod scenariusz do "Mission Impossilbe" :lol: ...ale żeby nie było tak, że wszyscy młodzi nie nadają się do pisania na forum...są dzięki Bogu i Partii młode osoby, prezentujące wysoki krajowy poziom ...przychodzi mi choćby tu na myśl kolega Bagg, który do pewnego czasu myślałem, że kłamie co do swego wieku..(może nadal blefuje :twisted: ) bo pisze bardzo przyzwoicie ;)
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 15 sty 2006, 17:40

co jest? wszyscy widzieli bramki,ale nikt nie ma linku?? hmmm...

jak ktos ma, to niech zapoda

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 15 sty 2006, 20:06

Ale po co :think: ??? Dziś chyba niema żadnego dnia dobroci...Trzeba było oglądać mecz to byś niepotrzebował żadnego linka :rotfl2:

A więc :angry:

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 15 sty 2006, 21:33

stan_mic pisze:Ale po co :think: ??? Dziś chyba niema żadnego dnia dobroci...Trzeba było oglądać mecz to byś niepotrzebował żadnego linka :rotfl2:

A więc :angry:
ty pewnie tez meczu nie widziales wiec zamknij sie laskawie... jak nie masz tego o co prosze, to sie nie udzielaj... jak cie nie P to dupa nie ruszaj

krzysiu widzial skrot i bramki, smithu widzial skrot i bramki, niggaz widzial skrot i bramki. wiec sie pytam gdzie je widzieli.. a jak widzieli, to niech dadza linka, chyba to nie jest nic trudnego?

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 15 sty 2006, 22:08

http://www.sniadek.neostrada.pl/060112_ ... obinho.wmv- Robinho

http://www.sniadek.neostrada.pl/060112_ ... -Ramos.wmv- Ramos

http://www.sniadek.neostrada.pl/060112_ ... oldado.wmv- Soldado

http://www.sniadek.neostrada.pl/060112_ ... binho2.wmv Robinho 2

Po pierwszej połowie Real wygrywa z Sevillą 1:0 po golu Gutka :)
Najważniejsze jest, to że Real dominuje w tym spotkaniu i gra wręcz wspaniale. Na 99% Real strzeli jeszcze jednego gola :P[/url]

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 15 sty 2006, 22:11

Premo pisze:Na 99% Real strzeli jeszcze jednego gola
"Niemów hop dopóki nieprzeskoczysz", ale...oby :rydzyk:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”